Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DAMEJAKKER PÅ UDSALG

Skal du klædes godt og lækkert på til det danske vejr? Hos Miinto har vi lige nu udsalg på damejakker fra en lang række forskellige brands. Tjek dem ud!


Udsalg på damejakker fra designerbrands


Mangler du en ny jakke? Så tag et kig blandt vores tusindvis af forskellige styles fra en lang række lækre brands som Fila, Tiger of Sweden, Canada Goose, Ilse Jacobsen, By Malene Birger og mange flere. Du kan let navigere til den kategori af damejakker på udsalg, som du mangler. Skal du have noget varmt, så du kan tilbringe gode stunder udendørs i sne og slud? Så hop ind og tjek vores damejakkeudsalg på vinter- eller dunjakker ud! Her findes en masse forskellige jakker, der sikrer høj varme og holdbarhed. Prøv for eksempel en vinterjakke i topkvalitet fra det anerkendte brand Canada Goose – så er du helt sikkert sikret en både komfortabel og varm vinter! Shop damejakker på udsalg i kategorier som læderjakker, pelsjakker, ponchoer, veste, anorakker med flere! Vores udsalg på damejakker rummer et hav af forskellige lækre og flotte design, der bare venter på at få et nyt hjem.


Shop regnjakker på udsalg


Alle danskere ved, at de danske vejrguder kan have svært ved at beslutte sig helt. Det er derfor nødvendigt at have en regnjakke hængene i skabet, så man altid er forberedt! Hos Miinto har vi over 100+ forskellige regnjakker i forskellige prisklasser og farver. Du kan let filtrere din søgning, så den passer efter dit behov og for hurtigt at kunne finde præcis den regnjakke, du ønsker. Tag et kig på vores damejakker på udsalg og lad dig inspirere af de mange farver og design. Vi har både helt klassiske regnjakker fra brands som Vero Moda, Rains, Ilse Jacobsen og Saint Tropez, men også mere high-end damejakker på udsalg fra for eksempel Burberry, Balenciaga og FAY. Du kan dermed selv styre din søgning efter din økonomi, hvad end du søger en jakkeinvestering fra et designerbrand eller en basic damejakke på udsalg fra et velkendt everyday-brand. 


Fancy blazer eller afslappet cowboyjakke?


Hvis du mangler prikken over i’et på dit hverdagsoutfit, eller hvis du har et arrangement i den kommende tid – hvad så med at pifte dit outfit op med en blazer? I vores udsalg på damejakker fås lige nu over 1000+ forskellige blazere til enhver anledning. Vælg en sød pastelfarve for at være klar til fødselsdag, sommerfest og konfirmation, eller kør en klassisk mørk blazer fra et designerbrand for at pifte dit professionelle outfit op. Hvis din stil er mere afslappet, kan du i vores udsalg på damejakker også hoppe ind og tjekke vores udvalg af cowboyjakker ud. Her finder du en masse forskellige styles og pasformer – og der er helt sikkert noget for dig! En blå cowboyjakke er på mange måder et basic item i forårsgarderoben, så hvorfor ikke købe den på udsalg hos Miinto nu? Husk også, at du udover vores hurtige levering også opnår gratis fragt ved køb på over 499,-. Du kan også altid benytte dig af vores gratis retur eller ombytning inden for 14 dage efter dit køb. Let’s go shopping!

Ryd alle filtre

Udsalg

Side 1 Af 116

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.