Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA BALENCIAGA

Vil du gerne pifte dit look op? Så kan det være prikken over i’et med en fed taske med unikke detaljer. Det giver noget personlighed og det sidste touch – en perfekt måde at peppe outfittet op på. Her på siden finder du et stort udvalg af tasker fra Balenciaga, som er perfekte, hvis du søger en unik og smuk taske, der skiller sig ud fra mængden. 

Udvalget er stort og fyldt med de ikoniske og kreative tasker, som netop er det, mærket er kendt for. Der er forskellige størrelser og farver, så du kan finde den taske, der matcher det, du søger. Uanset hvilken taske du falder over, så er du garanteret en taske, der er helt unik, og som emmer af personlighed hele vejen igennem. Et køb til din garderobe, som du med garanti ikke vil fortryde.


Balenciaga-tasker – et brand med en tydelig signatur


Balenciaga blev stiftet tilbage i 1919 i Spanien af Cristóbal Balenciaga, og det er med tiden blevet et af de modehuse med allerstørst indflydelse på den internationale modeindustri. Cristóbal Balenciaga er blevet kaldt kongen af mode og har været en kæmpe inspiration for mange andre high fashion-mærker og haute couture. 

Han gjorde nemlig noget helt særligt, som også er gennemgående i vores udvalg af Balenciaga-tasker. Han forvandlede moden til kunst og lavede helt unikke design, der har sat et helt tydeligt præg på den internationale mode og modehistorien.


Tasken som et kunstværk på din arm og skulder


En taske fra Balenciaga er et stykke kunst, du tager med dig. Materialerne og designet er i topkvalitet og unikt. De kraftige kanter på Hourglass-taskerne giver et kantet og sofistikeret look. Den velkendte Classic City Bag er et mix af kraftige hanke, kanter og metal, som matches med taskens bløde læder. Kontrasterne skaber spænding for øjet i kunst såvel som i design – og ved Balenciaga-taskerne er der ingen tvivl om, at de er hovedværket i outfittet. 


En taske til alle lejligheder 


Balenciaga-tasker formår at løfte ethvert outfit til helt nye højder. Du får noget af det fineste håndværk i den højeste kvalitet, der er klassisk og tidløst. En smuk taske, der viser, at du har sans for luksus og god kvalitet. Den kan både følge dig på arbejde, indkøb og til særlige lejligheder – det er med andre ord en taske, du kan bruge hele dagen på alle tidspunkter. 

En taske fra Balenciaga er uden tvivl en af de bedste investeringer til din garderobe. En investering, du ikke vil give slip på, og som holder i rigtig mange år.


Hvorfor investere i en Balenciaga-taske?


Tasken fra Balenciaga er ikonisk og kommer altid med nye, fantastiske design. Balenciaga-tasker er den perfekte kombination af design, mode og funktionalitet. Ved at købe denne slags taske sikrer du dig en taske, der ikke kun tager fokus som kunstværk på din arm eller skulder, men også en taske der er alsidig og kan passe til dig gennem stilskifte i garderoben – det er som sagt en taske for livet. Tasken er altså et fornuftigt køb, da du ikke skifter den ud, som du ville gøre med en frakke eller et par sko.

Med en taske fra Balenciaga viser du, at du er moderigtig, og fordi den er en it-taske, er folk omkring dig ikke i tvivl om din investering og plads i modehierarkiet. Da det er en investering at købe en Balenciaga-taske, anbefaler vi, at du køber den fra en betroet kilde, som Miinto. Vi har verificerede og godkendte forhandlere, som vores tasker bliver sendt fra. Du og din (autentiske) Balenciaga-taske er således i gode hænder.


Fuldend dit outfit med en Balenciaga-taske


Når man tænker på et outfit, er det første, man som regel overvejer, tøj og sko. Men prøv at sammensætte dit outfit efter dine accessoires i stedet for. Du vil komme ud i nye kombinationer, du måske ikke havde overvejet før. Din Balenciaga-taske kan fungere som en inspirationskilde, såvel som hovedværk i dit outfit. 

Prøv at se, hvordan forskellige materialer og teksturer arbejder sammen med din taske. Går du efter et soft-look, kan du bl.a. matche din taske med en feminin kjole og tynd cardigan eller blazer. Er du mere til casual hverdag, kan du kombinere din Balenciaga-taske med en tyk, vamset strik og nogle jeans og sneakers. Du kan også gå i en helt modsat retning af det sofistikerede og parre tasken med activewear som en hoodie og sweatpants. 

Dyk ned i vores skønne udvalg af tasker fra Balenciaga her på siden, så du altid er klar til at pifte dit outfit op. Det er kun din fantasi og smag der sætter grænserne, så måske finder du lige netop den taske, der matcher din stil og personlighed. 

Du kan gøre søgningen efter din nye, eksklusive taske meget lettere og mere overskuelig ved at brug vores søgefiltre i toppen af siden. Ved du måske allerede, hvilken farve din Balenciaga-taske skal være? Eller har du et bestemt budget? Så kan du nemt begrænse din søgning, så du får vist et udvalg af tasker, som matcher lige netop dine præferencer. Pst! Du kan også slå vores udsalgsfilter til – så kan du få endnu mere taske for pengene.


Få din taske fra Balenciaga lige til døren


Når du køber en Balenciaga-taske fra vores udvalg, handler du hos fysiske butikker i Danmark eller fra omkringliggende lande. Miinto har derfor ikke et fysisk lager med produkter, da din taske bliver sendt direkte fra en fysisk butik. 

Når butikkerne har accepteret din ordre, kan du forvente 1-5 dages leveringstid. Dog kan der være længere leveringstid på varer fra udlandet. Derudover får du gratis fragt ved køb over 499 kr. og 14 dages fuld returret. 

Har du spørgsmål til vores udvalg, din ordrestatus eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig – både inden og efter dit køb.

Ryd alle filtre

Balenciaga

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.