Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Balenciaga

Vil du gerne pifte dit look op? Så kan det være prikken over i’et med en fed taske med unikke detaljer. Det giver noget personlighed og det sidste touch – en perfekt måde at peppe outfittet op på. Her på siden finder du et stort udvalg af tasker fra Balenciaga, som er perfekte, hvis du søger en unik og smuk taske, der skiller sig ud fra mængden. 

Udvalget er stort og fyldt med de ikoniske og kreative tasker, som netop er det, mærket er kendt for. Der er forskellige størrelser og farver, så du kan finde den taske, der matcher det, du søger. Uanset hvilken taske du falder over, så er du garanteret en taske, der er helt unik, og som emmer af personlighed hele vejen igennem. Et køb til din garderobe, som du med garanti ikke vil fortryde.

Balenciaga-tasker – et brand med en tydelig signatur

Balenciaga blev stiftet tilbage i 1919 i Spanien af Cristóbal Balenciaga, og det er med tiden blevet et af de modehuse med allerstørst indflydelse på den internationale modeindustri. Cristóbal Balenciaga er blevet kaldt kongen af mode og har været en kæmpe inspiration for mange andre high fashion-mærker og haute couture. 

Han gjorde nemlig noget helt særligt, som også er gennemgående i vores udvalg af Balenciaga-tasker. Han forvandlede moden til kunst og lavede helt unikke design, der har sat et helt tydeligt præg på den internationale mode og modehistorien.

En taske til alle lejligheder 

Balenciaga-tasker formår at løfte ethvert outfit til helt nye højder. Du får noget af det fineste håndværk i den højeste kvalitet, der er klassisk og tidløst. En smuk taske, der viser, at du har sans for luksus og god kvalitet. Den kan både følge dig på arbejde, indkøb og til særlige lejligheder – det er med andre ord en taske, du kan bruge hele dagen på alle tidspunkter. 

En taske fra Balenciaga er uden tvivl en af de bedste investeringer til din garderobe. En investering, du ikke vil give slip på, og som holder i rigtig mange år.

Fuldend dit outfit med en Balenciaga-taske

Dyk ned i vores skønne udvalg af tasker fra Balenciaga her på siden, så du altid er klar til at pifte dit outfit op. Måske finder du lige netop den taske, der matcher din stil og personlighed. 

Når du køber en Balenciaga-taske fra vores udvalg, så handler du hos fysiske butikker i Danmark eller fra omkringliggende lande. Miinto har derfor ikke et fysisk lager med produkter, da din taske bliver sendt direkte fra en fysisk butik. 

Når butikkerne har accepteret din ordre, kan du forvente 1-5 dages leveringstid. Dog kan der være længere leveringstid på varer fra udlandet. Derudover får du gratis fragt ved køb over 499 kr. og 14 dages fuld returret. 

Har du spørgsmål til vores udvalg, din ordrestatus eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig – både inden og efter dit køb. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

218 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3