Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FENDI VINTAGE

Det er ikke alle, der kender Fendis lange designhistorie. En historie, der begynder i første halvdel af forrige århundrede. En historie baseret på en fin og lang håndværkstradition. Fendi er et italiensk brand, som i den grad tør at udfordre de gængse designtraditioner. Brandet skaber alt fra udsøgte klassiske tasker, hvor materialerne får lov til at tale for sig selv.

Omvendt skaber de også iøjnefaldende og vovede design, hvor den unikke detaljerigdom forfører igen og igen. Fendi har fingeren på pulsen, og det har de haft siden deres spæde start i 1925. Lad dig forføre af vores smukke udvalg af Fendi vintage online. Du finder både nytænkende og klassiske taskedesign, skyhøje hæle, lækre silketørklæder og meget, meget mere.


Fendi – en familiedrevet virksomhed med designblod i årerne


I 1925 åbnede Adele Fendi og hendes mand, Edoardo, en lille butik med lædervarer og pelse i Rom på Via del Plebiscito. Dette havde de stor succes med, men det var alligevel først i 1946, efter Edoardos død, at familievirksomheden blev bragt til et højere niveau. Det var nemlig i 1946, at Adele og Edoardos fem børn overtog og bidrog med specialer inden for pelse og læderbeklædning såvel som PR og salg.

I 1960’erne blev den på daværende tidspunkt meget unge Karl Lagerfeld en del af Fendis kreative team, hvor han i samspil med de andre udviklede og arbejdede med særlige læderforarbejdningsteknikker. Fendi kunne i den grad bryste sig af deres mange læderdesign, som var i en liga for sig selv. Brandet benyttede nemlig ikke blot læder i forskellige kreationer; de formåede at få det absolut bedste frem i forskellige lædertyper.

Det eminente arbejde med læder og især pelse gjorde, at brandet i 1980’erne blev en del af den eksklusive cirkel af store luksusmærker som f.eks. Gucci og Prada, som alle er Made in Italy. Det var også på netop dette tidspunkt, at det velkendte Fendi-logo, som bestod af to f’er, blev født.


Fendi – et alsidigt brand med en stærk designidentitet


Dét, der kendetegner Fendi og har positioneret dem som en af de førende modegiganter i verden, er deres kvalitet og det gode håndværk. Derudover er deres stil innovativ, intellektuel, elegant og eksklusiv. De har en legende og eksperimenterende tilgang til design – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten og håndværket.

I nyere tid er det især deres Fendi sweatshirts, som har opnået stor popularitet. Her er de både kreative med forskellige mønstre, farver og broderinger, som både kan have et klassisk og stilrent udtryk samt mere nutidige og cartoon-lignende vibes. Med en Fendi sweatshirt kan du altså give din garderobe en elegant indsprøjtning såvel som mere street style vibes.

Brandet udvikler sig hele tiden, og designerne bag undersøger nøje materialer, de arbejder med kontraster, når det kommer til både materialer og farver, og pels er altid en del af deres kollektioner. Det kommer man simpelthen ikke udenom hos Fendi. Fendi bliver ved med at overraske, og de formår sæson efter sæson at overraske med nye og uventede design.


Find skøn Fendi vintage online hos Miinto.dk


Hos Miinto finder du et udsøgt udvalg af Fendi, og hvad end du er på udkig efter eksklusive og stilrene styles eller mere finurlige og iøjnefaldende kreationer, kan du finde det her på siden. Fendi er og bliver en alsidig og spændende spiller på den internationale modescene, og du finder både en Fendi sweatshirt med cool broderier, en finurlig og farverig håndtaske prydet med pels og andre udsøgte detaljer samt en skuldertaske udsmykket med Fendis logo overalt.

Vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i skarpe Fendi vintage styles, der kan give din garderobe og dit look et både eksklusivt og finurligt løft.

Ryd alle filtre

Fendi Vintage

Side 1 Af 27

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.