Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA PRADA

Prada er i sandhed synonym med luksus, elegance og high-end fashion. I mange år har de banet vejen med deres fantastiske forståelse for mode, og de har år efter år bevist, at de hører til i toppen af modeverden. Det italienske modehus har skrevet sig ind i historiebøgerne og er blevet en fast del af verdens mest omtalte modescene. Men det er ikke kun tøj, som Prada leverer hvert eneste år. De forstår sig nemlig også på noget andet.

For når det kommer til tasker, er Prada din bedste ven. Gennem årene har de skabt vaskeægte klassikere, som i dag bliver båret af kendisser verden over. For Prada er et brand for alle, og når det kommer til en Prada-taske, vil du helst ikke undvære den i garderoben. Den sørger nemlig for at gøre dit outfit komplet. De mange stilfulde tasker fungerer til enhver lejlighed, da de kan styles på mange måder. Udforsk de forskellige styles og farver for at finde din nye designertaske fra Prada!

For at give dig muligheden for at få del i den udsøgte luksus har vi samlet et stort udvalg af tasker fra Prada lige her, så du kan få et godt overblik over en bred vifte. Deres balance mellem praktik og elegance er afstemt på den helt rigtige måde, så du får det bedste fra flere verdener. Vælg en klassisk, sort Prada-taske for at pifte hverdagsoutfittet lidt op, eller shop en taske, som skal akkompagnere dig til næste festlige begivenhed. Der er ingen tvivl om, at en Prada-taske vil få anerkendende blikke på gaden, og du kan også være sikker på at blive en del af det hotte modebillede. Tag et kig på vores mange tasker fra Prada og browse i underkategorier som håndtasker, clutches og toilettasker. Vi har sørget for at dække bredt, så du hos Miinto finder en Prada-taske til ethvert event eller lejlighed.


Mere end 100 år med stærkt design


Prada har en historie, der rækker langt tilbage. For som én af de helt store inden for italiensk mode har Prada domineret i mere end 100 år. Tilbage i 1913 blev det italienske modehus grundlagt af Mario Prada, men det var først i 1987, at det for alvor ekspanderede. Her overtog barnebarnet Miuccia Prada, der fik forvandlet den lille lædervareproducent til det verdenskendte modehus.

Produktionen startede med rejseudstyr og tasker. Miuccia begyndte dog allerede i slutningen af 70’erne at designe tøj i sin egen elegante og boheme-lignende stil. Dermed var der sat kurs mod at satse stort på både tøj, tasker og accessoires. Og i 00’erne blev Pradas sortiment også udvidet med parfumer.

Dermed er Prada et modehus, der fortæller en lang historie. Og én ting, du kan være helt sikker på, er, at kvaliteten og designet aldrig slår fejl. Du får de bedste materialer inden for læder, samtidig med at enhver detalje er nøje udtænkt. Med en Prada-taske får du dermed et produkt i top designerkvalitet, hvor der er kræset om de mindste ting med en virtuos stilbevidsthed og professionalisme. Designet er ikke tilfældigt, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. For mange vil en Prada-taske være en investering, for der er tale om high-end-fashion og eksklusivitet. Men heldigvis mister designertasker fra så anerkendt et brand ikke bare værdi over natten – nærmest tværtimod. Dermed er du sikret en taske, der holder længe – både på grund af de gode materialer, men også det tidløse design. 


Der er en Prada-taske for enhver kvinde


Når det kommer til tasker, kan det være vanskeligt at finde et modehus, der forstår at inkludere alsidighed, leg og personlighed. Men Prada har i dén grad markeret sig på markedet for tasker med deres mange forskellige design. Fælles for dem er, at de bliver holdt i en klassisk og simpel stil, hvor de bærende elementer er de små detaljer og deres karakteristiske logo. Taskerne er stilrene og simple, dog stadig med bemærkelsesværdige og ikoniske detaljer, der bidrager til deres lækre look og luksuriøse fremtræden. 

Derfor finder du både den perfekte shopper, en crossover-taske eller den helt traditionelle håndtaske med kort rem. Tag et kig i vores forskellige kategorier og filtrer også din søgning efter dine præferencer for at få præcis de resultater, som passer til dig. Hos Prada er der leget med farver og tekstiler, hvor brandet særligt er kendt for sit nylonlignende materiale, der går igen i mange af taskerne. Praktik spiller nemlig en central rolle i deres design, men Prada skaber også tasker med en nytænkende og smuk silhuet. Du kan vælge en klassisk, elegant Prada-taske, der afdæmper og komplementerer dit outfit som et flot designerelement, eller gå med en mere farvet style, der kan pifte dit outfit op! Lige meget hvad er vi sikre på, at vi hos Miinto har en Prada-taske for dig!

Alle kvinder kan finde en Prada-taske, og alle kvinder bør have mindst en i sin garderobe. Så gå på jagt i vores store udvalg lige her og se, hvilken taske fra Prada du falder for. Vi har sørget for et bredt udvalg, så du både kan finde en taske til hverdagslivet, shoppeture, byture og til begivenheder som en fødselsdag, konfirmation, bryllup, jubilæum eller anden højtidelighed. Style din Prada-taske på din egen måde, så den passer til dig og din stil! Det er aldrig for sent at eksperimentere med fashion, og hvem ved – måske du finder en taske, som stikker mere ud fra din garderobe? Go for it! Det er fedt at have en unik stil, der kan inspirere andre! Og du kan sagtens stikke ud med en designertaske, så længe du bærer den på din egen måde og kombinerer den med dine favorititems. Shop din næste Prada-taske hos os – hvad end det drejer sig om din første designertaskeinvestering, eller hvis din garderobe blot har brug for endnu en flot Prada-taske. Hos Miinto tilbyder vi altid gratis fragt, når du køber for over 499,- – så shop løs, g få sendt din nye, lækre Prada-taske hurtigt hjem til dig! Du kan godt altid frit ombytte eller returnere dine varer hos os inden for 14 dage.

Ryd alle filtre

Prada

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.