Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Prada

Prada er i sandhed synonym med luksus, elegance og high-end fashion. I mange år har de banet vejen med deres fantastiske forståelse for mode, og de har år efter år bevist, at de hører til i toppen af modeverdenen. Det italienske modehus har skrevet sig ind i historiebøgerne og er blevet en fast del af verdens mest omtalte modescene. Men det er ikke kun tøj, som Prada leverer hvert eneste år. De forstår sig nemlig også på noget andet.

For når det kommer til tasker, er Prada din bedste ven. Gennem årene har de skabt vaskeægte klassikere, som i dag blive båret af kendisser verden over. For Prada er et brand for alle, og når det kommer til en Prada-taske, vil du helst ikke undvære den i garderoben. Den sørger nemlig for at gøre dit outfit komplet.

For at give dig muligheden for at få del i den udsøgte luksus har vi samlet et stort udvalg af tasker fra Prada lige her. Deres balance mellem praktik og elegance er afstemt på den helt rigtige måde, så du får det bedste fra flere verdener.

Mere end 100 år med stærkt design

Prada har en historie, der rækker langt tilbage. For som én af de helt store inden for italiensk mode, har Prada domineret i mere end 100 år. Tilbage i 1913 blev det italienske modehus grundlagt af Mario Prada, men det var først i 1987, at det for alvor ekspanderede. Her overtog barnebarnet Miuccia Prada, der fik forvandlet den lille lædervareproducent til det verdenskendt modehus.

Produktionen startede med rejseudstyr og tasker. Miuccia begyndte dog allerede i slutningen af 70’erne at designe tøj i sin egen elegante og boheme-lignende stil. Dermed var der sat kurs mod at satse stort på både tøj, tasker og accessoires. Og i 00’erne blev Prada sortiment også udvidet med parfumer.

Dermed er Prada et modehus, der fortæller en lang historie. Og én ting, du kan være helt sikker på, er, at kvaliteten og designet aldrig slår fejl. Du får de bedste materialer inden for læder samtidig med, at enhver detalje er nøje udtænkt.

Der er en Prada-taske for enhver kvinde

Når det kommer til tasker, kan det være vanskeligt at finde et modehus, der forstår at inkludere alsidighed, leg og personlighed. Men Prada har i dén grad markeret sig på markedet for tasker med deres mange forskellige design. Fælles for dem er, at de bliver holdt i en klassisk og simpel stil, hvor de bærende elementer er de små detaljer og deres karakteristiske logo.

Derfor finder du både den perfekte shopper, en crossover-taske eller den helt traditionelle håndtaske med kort rem. Her er der leget med farver og tekstiler, hvor Prada særligt er kendt for deres nylon-lignende materiale, der går igen i mange af taskerne. Praktik spiller nemlig en central rolle i deres design, men Prada skaber også tasker med en nytænkende og smuk silhuet.

Alle kvinder kan finde en Prada-taske, og alle kvinder bør have mindst en i sin garderobe. Så gå på jagt i vores store udvalg lige her, og se, hvilken taske fra Prada du falder for.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

87 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1