Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTAGE/PRE-OWNED TØJ

Har du altid drømt om at eje en ikonisk Chanel taske eller en forførende trenchcoat fra Celiné? Måske et elegant Hermès ur eller et par overdådige Christian Louboutin hæle? Hvad end du har kastet din kærlighed på en taske, et smykke, et par sko eller et stykke tøj, er du garanteret eksklusivitet og imponerende design, når du bevæger dig rundt i vores vintageunivers. I Miintos vintageunivers kan du nemlig shoppe pre-owned, eller pre-loved som vi kalder det, styles fra nogle af de mest eftertragtede og anerkendte modehuse og designere som Louis Vuitton, Gucci, Cartier, Chanel, Prada og mange, mange flere.

Vi har håndplukket landets absolut bedste vintagebutikker, som tilsammen leverer enestående og eksklusive vintagefund, der oser af kvalitet og luksus. Hos Miinto.dk giver vi dig ganske enkelt muligheden for nemt og enkelt at få fingrene i unikke ”one-of-a-kind” vintagestyles såsom vintageure, -tasker, -overdele, -sko og -smykker, som i en fart kan løfte din garderobe og dit look til nye (fashion)højder, uden at du nødvendigvis er nødsaget til at tømme lommerne.

Størstedelen af vores udvalg består af pre-loved styles og items, hvilket fremgår tydeligt i produktbeskrivelserne. Dog finder du også helt nye ”vintagestyles”, der enten er redesign eller nyfortolkninger af designklassikere hos de forskellige modehuse.


Vintage hos Miinto – dét kan du forvente


Overordnet set er vintage noget ældre af en særlig god kvalitet, og især inden for tøj associerer mange vintage med eksklusive styles fra de absolut mest ikoniske modehuse. Hos Miinto.dk definerer vi vintage som værende produkter af allerhøjeste kvalitet fra eksklusive designermærkers tidligere kollektioner. Der er dog et lille ”men”, idet du indimellem også vil støde på nye produkter, som ikke er pre-loved. Ikke desto mindre finder du primært pre-loved vintagestyles og items, og du kan både finde produkter, der er 5, 10, 15 og 20 år gamle. Og dét er netop det geniale ved vintage. Fælles for vintagestyles og items er nemlig, at de er skabt i kvalitetsmaterialer, som kun bliver smukkere med tiden. På samme måde er mange styles og items også i tidløse og klassiske design, der i alt sin enkelthed aldrig går af mode.

Omvendt kan du også finde iøjnefaldende og vovede vintagestyles og items, hvor der både er knald på farver, mønstre, print og detaljer. Der er ofte tale om vintagestyles, som hører til et årti eller en trend, men der kan også bare være tale om, at en modedesigner eller et modehus har signaturdesign. Et fremragende eksempel på dette er Moschino, som skaber unikke og enestående design, som er genkendelige. Deres design er i særdeleshed kendetegnet ved at være eksperimenterende, farvestrålende og bare ”extra”.

Især bamsen samt referencer til tegneserier og spiluniverset er blevet tydelige varemærker for Moschino design. I den mere afdæmpede og klassiske ende finder vi Louis Vuitton, der med sit ikoniske print har indtaget en dominerende position inden for taskedesign. Hver især har de genkendelige og iøjnefaldende signaturdesign, som er en del af deres DNA og går igen på tværs af kollektioner, årtier og trends. Selvom hverken Moschino og Louis Vuitton skaber klassiske og tidløse styles, går deres design ganske enkelt heller aldrig af mode, fordi deres signaturdesign er så tæt knyttet til deres brand og identitet.


Shop grønnere med vintagestyles


Mere end nogensinde før er der fokus på en grønnere omstilling inden for alle brancher, og Miinto.dk vil naturligvis også bidrage hertil. Det gør vi ved at tilbyde fine vintagestyles som vintagetasker, vintageaccessories, vintagesko, vintagesmykker og meget, meget mere, som har været pre-loved og nu mangler et nyt hjem. Når du shopper kvalitet og vintage er du med til at shoppe lidt grønnere, end hvis du købte dine vintagestyles fra ny. Du er nemlig med til at nedsætte dit CO2-aftryk, fordi du ved at vælge kvalitet, der holder år efter år, forbruger mindre.


Lad Miinto være din go-to for skønne vintagestyles


Hos Miinto.dk finder du et bugnende og eksklusivt udvalg af forførende og fine vintagestyles i skønne kvalitetsmaterialer. Vi er ganske enkelt utroligt glade for moderne damedesign og -tilbehør, der afspejler nyeste trends og tendenser, men på samme vis er vi også forelskede i højtelskede vintageklassikere fra nogle af de allerstørste modehuse og -designere. Fælles for alle vores vintagestyles er, at de er skabt i udsøgte kvalitetsmaterialer og i design, der aldrig går af mode. Får du altså fingrene i én af vores mange pre-loved vintagestyles, har du en style, som forhåbentligt bliver en fast del af din garderobe de næste mange år. Hos Miinto.dk har vi skabt et eksklusivt, fint og feminint univers, og det vil du også kunne se på udvalget af vintagestyles her på siden.

Side 1 Af 920

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.