Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Jeans
Back

Jeans til kvinder

Enhver modebevidst kvinde bør som minimum have to par skønne jeans i skabet. Både et par sorte og et par klassiske, blå jeans er tæt på uundværlige, da de kan styles på et væld af forskellige måder afhængigt at anledningen.

Uanset om du skal til fest, på arbejde eller ud at spise med veninderne, kan du troppe op iført lækre jeans. Dine jeans vil derfor med stor sandsynlighed også komme til at redde du ud af massevis af tøjkriser i deres levetid.

Netop fordi du kommer til at bruge dine jeans igen og igen, bør du også gøre dig selv den tjeneste at investere i nogle virkelig gode af slagsen. Der er ikke meget, der er værre end at være iført et par ukomfortable jeans. Et par jeans, der enten sidder for stramt eller for løst er ganske enkelt tæt på uudholdelige at have på. Du kommer derfor heller ikke til at føle dig godt tilpas i sådan et par, og dét er en skam.

Lige så ubehageligt som det er at have jeans på, der ikke passer ordentligt, lige så fantastisk er det at hoppe i det helt perfekte par. Her hos Miinto har vi samlet en lang række forskellige jeans fra nogle af de førende brands på markedet. Dermed bliver det forhåbentlig en smule nemmere for dig at finde dine nye yndlingsbukser, som du kommer til at bruge igen og igen.

Find det jeanscut, der passer dig allerbedst

Der findes jeans, der sidder på vidt forskellige måder. Uanset din kropsform kan du derfor også finde jeans, som passer helt perfekt til netop dig. Afhængigt af, hvad du gerne vil fremhæve ved din krop, kan du finde forskellige jeanstyper, som er særligt ideelle for dig.

Vil du gerne fremhæve dine ben, kan du eksempelvis med fordel vælge at kigge på bootcut jeans. Sådanne har et let svaj ved anklerne, og det får dine ben til at syne længere. Særligt hvis du kombinerer en sådan buks med et par høje hæle, kan du sætte fokus på dine lange, flotte ben.

Ønsker du at drage opmærksomheden imod din bagdel, kan det give god mening at kigge efter et par skinny jeans. Med et par skinny jeans, der smyger sig flot omkring bagdel og ben får du sat fokus på netop disse områder.

Ud over at du kan kigge på selve buksemodellen, er der også god grund til at kigge på baglommerne. Afhængigt af, hvor store eller små disse er samt deres placering i forhold til hinanden kan du nemlig ”snyde” din bagdel større, mindre, rundere eller hvad end du nu ellers måtte have lyst til.

Forskellige jeanstyper til forskellige stilarter

Du går stort set aldrig galt i byen med et par stramme, sorte jeans. Et sådant par bør alle kvinder have i deres klædeskab, for de kan bruges i et hav af forskellige situationer. Brug eksempelvis dine sorte skinny jeans sammen med en florlet top og et par stilletter til sommerfesten. Hvis vi bevæger os i modsatte boldgade, kan du også style dem med et par chunky støvler og en stor striktrøje, når du skal ud i efterårsvejret.

Vil du skabe et særligt street look, kan det give god mening at kigge på baggy jeans eller på boyfriend jeans. Sådanne har et behageligt, løst fit og giver et mere afslappet look. Mange jeans i disse stilarter er ripped, hvilket giver dem et endnu mere afslappet udtryk.

Ønsker du at få fingrene i et par cowboybukser, som balancerer lige på grænsen imellem skinny jeans og boyfriend jeans? Så skal du have fat i et par straight jeans. Straight jeans sidder til, men sidder ikke decideret stramt.

Jeans fra alle de bedste brands

Her hos Miinto kan du finde jeans fra nogle af de absolut bedste brands på markedet. Det gælder eksempelvis Pulz Jeans, Mos Mosh, Ivy Copenhagen, Cambio og Piezak Jeans. Alle disse mærker har specialiseret sig særligt i jeans til kvinder, og de har derfor også særdeles godt styr på netop sådanne.

Fælles for alle disse brands er, at der hos dem er fokus på den gode kvalitet og den gode pasform. De går langt for at sikre, at deres jeans sidder lige, som de skal, således at du kan føle dig på toppen af verdenen i dem.

Vil du gerne have fingrene i et par nye, skønne jeans, er du derfor også endt det helt rigtige sted. Uanset kropsform, personlig stil og dine præferencer, kan du finde perfekte jeans her hos Miinto.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

4307 resultater