Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

T-SHIRTS TIL DAMER

Det er altid rart at kunne skifte lidt mellem forskellige looks afhængig af dit humør, årstiden og forskellige lejligheder. Faktisk kan man sige, at en god stak t-shirts der repræsenterer en bred vifte af stilarter, former og farver er essentielle indslag i en hver fuldendt garderobe. Du kan ende i en helt uløselig tøjkrise, hvis du blot sikrer dig, at du har en t-shirt til både sport, fest og hverdag. og måske en enkelt t-shirt eller to til overraskende begivenheder eller nye behov.

Hos Miinto har vi gjort det nemt for dig og fundet det bedste af det bedste af både trendy, eksklusive og afslappede t-shirts med kvaliteten i højsædet. Er du til Kenzo, Tommy Hilfiger, Sofie Schnoor, Coster Copenhagen eller noget helt femte? Du finder altid alt det bedste i vores sortiment. Vi er kræsne på dine vegne, og benytter os kun af brands, der lever op til vores høje krav om innovativ luksus, behagelig mode eller lækre materialer i høj kvalitet.

Lad dig forføre af spændende og unikke prints, sjove t-shirts med personlighed eller t-shirts med forkærlighed for velbehag og det lækre basic-look. Vi har altid et overdådigt udvalg af former, farver og neutrale nuancer lige fra casual hvid til neutral beige, edgy sort eller stilet grå.


Sjove t-shirts, basic t-shirt eller t-shirt med tryk?


Miinto sætter en ære i at være førende indenfor innovative og detaljerige designs, der kredser for den kvalitetsbevidste og stilsikre kvinde. Du finder fx eksklusive t-shirts fra den ikoniske Kenzo, der siden 1970 har designet alt fra Haute Couture til hudplejeprodukter eller unikke t-shirts med genkendeligt og eftertragtet Kenzo touch. Du får både et strejf af japansk innovation og den franske modescene, når du hopper i din Kenzo t-shirt.

Men Kenzo er bestemt ikke det eneste modeikon, som Miinto kan byde på. Også amerikanske Tommy Hilfiger har i mange år repræsenteret klassisk amerikansk coolness på den internationale modescene. Siden 1985 har Tommy Hilfiger skabt brugbart og stilrent tøj til både mænd, kvinder og børn - altid med intelligente referencer til både kunstens, musikkens og sportens verden. Her finder du båd den klassiske hvide t-shirt men også moderigtige striber og t-shirts med sjove prints til både mænd og kvinder.

Det er ikke kun i det store udland, de kan finde ud af at designe unikke og sjove t-shirts. Både de danske modehuse Sofie Schnoor og Coster Copenhagen byder på både basic t-shirts og eksklusive luksus t-shirts med både fine blonder og enkle snit i douche farver.

Med en klassisk t-shirt fra Sofie Schnoor er du altid klar til en spontan middag efter arbejde og med med en smart t-shirt med sjov print fra Coster Copenhagen kan du nemt skifte mellem arbejde og fest - eller droppe begge dele til fordel for en skøn aften på sofaen. Uanset hvad dine behov er, har Miinto t-shirts til det hele.


Den gode t-shirt gør forskellen mellem en god og dårlig dag


En unik t-shirt kan gøre forskellen mellem en god og dårlig dag. Når du står foran skabet om morgenen og skal vælge dagens outfit, er det rart at have nogle forskellige looks at vælge imellem. men der må heller ikke være for mange. For så kan tøjkriser og ubeslutsomhed hurtigt melde sig.

Her er det vigtigt at have styr på basiskategorierne. En hver stilfuld kvinde og pige bør have et minimum af gode, smarte og unikke bukser, bluser, kjoler og t-shirts. Når det kommer til t-shirts kan det være smart med både sjove t-shirts, et par t-shirts med tryk og også gerne en eller flere basic t-shirts.

Mix gerne både feminine og maskuline modeller og både vilde farver og de mere neutrale sort, beige, hvid og gå nuancer. Og vær ikke bange for at prøve nogle alternative modeller med forskellige særprag og detaljer så som palietter, blonder eller læder. Med et gedigent arsenal af brugbare t-shirts ti lalle situationer undgår du at føle, at du mangler tøj i hverdagen. Eller sagt med andre ord: Den gode t-shirt gør forskellen mellem en god og dårlig dag.

Side 1 Af 125

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.