Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERMÈS VINTAGE

Hermès startede tilbage i 1837 med at producere sadler, seletøj og andre lædervarer i absolut højeste kvalitet. I 1922 producerede brandet deres første dametaske, og i dag er det i høj grad dette, de er kendt for. Blandt andet står Hermès bag de ikoniske tasker Birkin og Kelly for blot at nævne et par af deres mest kendte og elskede kreationer. Du kan her på siden finde vores sortiment af Hermès vintage. Produkterne er som udgangspunkt pre-owned, hvilket vil sige, at du kan få dem til særligt gode priser.


Fra sadler og seletøj til skønne dametasker


Da mærket Hermès blev grundlagt, var fokus på sadler og seletøj i udsøgt kvalitet. Mærket vandt flere priser for deres lædervarer, der altid brillerede både i forhold til kvalitet, funktionalitet og design. Løbende udvidede Hermès sortimentet til også at indeholde mange andre produkter i læder end blot seletøj og sadler, og i 1922 så den første Hermès taske dagens lys.

I dag er brandet i særdeleshed kendt for at designe smukke dametasker i den samme høje kvalitet, som sås ved deres seletøj og sadler. Derudover står Hermès bag en række populære silketørklæder, parfumer, bælter og smykker.


Ikke to Hermès tasker er ens


Alle Hermès tasker bliver fortsat syet i hånden, og der er således aldrig to tasker, der er fuldkommen ens. Hver eneste Hermès håndværker sætter sit diskrete personlige præg på taskerne, og hver især kan de kende deres kreationer, når de spotter dem på en rød løber eller i en af de eksklusive butikker. Netop fordi to håndværkere ikke skaber en Hermès taske på samme måde, er der i modehuset også en regel om, at én syerske ikke må overtage en andens arbejde.

Du kan altså være ganske sikker på, at du får et unikt produkt, når du køber Hermès. Køber du lækkert vintage online her hos os, kan du tilmed få eksempelvis din Hermès taske til en god pris. Den høje kvalitet taget i betragtning er Hermès vintageprodukter en særdeles god investering – et Hermès produkt kan holde i lang tid frem og går næppe af mode.


Shop Hermès vintage online her hos Miinto


Her på siden har vi samlet alle vores Hermès vintageprodukter. Selvom de som udgangspunkt er pre-owned, har de fortsat meget at byde på. Du kan således roligt regne med at kunne få glæde af eksempelvis din Hermès taske i mange år frem.

Vælger du et af de helt klassiske design, går du ikke galt i byen ved at købe vintage online her hos Miinto. Hermès står blandt andet bag de ikoniske tasker Birkin og Kelly, som findes i utallige forskellige versioner. Begge taskemodeller er blevet specialdesignet til prominente personligheder verden over, og fortsat er netop disse to design nogle af de mest kendte og elskede taskedesign overhovedet.

Når du køber vintage Hermès her hos Miinto, kan du være heldig at gøre et særdeles godt køb. Da produkterne som udgangspunkt er pre-owned – eller pre-loved, som vi gerne kalder det – kan de fås til yderst skarpe priser. Tag blot et kig på de mange smukke Hermès vintagefund, og gør et godt køb.

Ryd alle filtre

Hermès Vintage

Side 1 Af 82

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.