Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Marc Jacobs

Måske er Marc Jacobs et af dine favoritmærker, når det kommer til accessories. For her finder du en vaskeægte stjernedesigner, der ved, hvad der er in. Med sans for de rigtige materialer, et tidløst design og simple detaljer, der gør hele forskellen, er Marc Jacobs blevet kendt i hele verden.

Marc Jacobs-tasker er udbredt mange steder, og du finder dem verden over. De kommer i forskellige farver og former, og de taler hver især for sig selv. Du finder store og små modeller, hvor der er leget med detaljer, tekstur og materialer.

Og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for alle de smukke tasker fra Marc Jacobs. Vi har samlet taskerne her på siden, hvor du finder et stort sortiment af de flotteste modeller. Du finder alt fra klassikeren, der aldrig går af mode, til den lille crossbody-taske og den til festen. Alt sammen lige her, så du kun behøver at kigge ét sted.

Marc Jacobs siden 1984

Alt har en historie, og det gælder selvfølgelig også for Marc Jacobs. For tilbage i 1984 ønskede han at udfolde sine kreative sider og mange idéer. Derfor startede han Marc Jacobs International sammen med Robert Duffy og to kernekoncepter i baghånden. Brandet skulle nemlig skabe ærlig mode, samtidig med at kvaliteten skulle være i top ved hvert eneste produkt.

Det betød også, at de to skulle finde balancen mellem tradition og innovation. Med Marc Jacobs som ophavsmand til de kreative tasker kom brandet Marc by Marc Jacobs, der blev til i 2001. Med både tøjkollektioner og accessories voksede de sig større og større verden over.

I dag er tasker fra Marc Jacobs verdenskendte, og både mænd og kvinder bærer dem med stolthed. Det er der god grund til, for alle der kender Marc Jacobs som et brand, der oser af kvalitet og knivskarpt design.

Find Marc Jacobs-tasker, der passer til din garderobe

Alle kvinder fortjener en eller flere tasker i garderoben, der er lidt ud over det sædvanlige. For selvom en taske blot er tilbehør, er den stadig meget mere end det. Du ranker ryggen lidt mere, og dit outfit bliver fuldendt på en helt ny måde. For med en designertaske i hånden går du aldrig galt i byen.

Derfor har Marc Jacobs også tasker, der passer til alle typer. Vil du have den praktiske taske, kan du springe på en stor shopper eller en større skuldertaske. Skal du have en lille, fiks taske, er de mange crossover-tasker det helt perfekte valg. Dem kan du nemlig bruge på et væld af forskellige måder, og du kan have alt det med, som du ikke kan leve uden.

Shop løs hos Miinto

Hos Miinto gør vi meget ud af, at du kan shoppe hele din garderobe det samme sted. Vi tror på kvalitet og stærkt design giver dig en garderobe, du elsker. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af tasker fra Marc Jacobs til dig lige her. Så kan du shoppe løs blandt stort som småt, og du kan også give din taske nyt liv med eksempelvis en ny rem.

Vi sender det hele hjem til dig inden for få hverdage, når du har valgt dine favoritter. Spørgsmålet er bare, hvad du gerne vil have?

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

292 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3