Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA MARC JACOBS

Måske er Marc Jacobs et af dine favoritmærker, når det kommer til accessories. For her finder du en vaskeægte stjernedesigner, der ved, hvad der er in. Med sans for de rigtige materialer, et tidløst design og simple detaljer, der gør hele forskellen, er Marc Jacobs blevet kendt i hele verden.

Marc Jacobs-tasker er udbredt mange steder, og du finder dem verden over. De kommer i forskellige farver og former, og de taler hver især for sig selv. Du finder store og små modeller, hvor der er leget med detaljer, tekstur og materialer.

Og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for alle de smukke tasker fra Marc Jacobs. Vi har samlet taskerne her på siden, hvor du finder et stort sortiment af de flotteste modeller. Du finder alt fra klassikeren, der aldrig går af mode, til den lille crossbody-taske og den til festen. Alt sammen lige her, så du kun behøver at kigge ét sted.


Marc Jacobs siden 1984


Alt har en historie, og det gælder selvfølgelig også for Marc Jacobs. For tilbage i 1984 ønskede han at udfolde sine kreative sider og mange idéer. Derfor startede han Marc Jacobs International sammen med Robert Duffy og to kernekoncepter i baghånden. Brandet skulle nemlig skabe ærlig mode, samtidig med at kvaliteten skulle være i top ved hvert eneste produkt.

Det betød også, at de to skulle finde balancen mellem tradition og innovation. Med Marc Jacobs som ophavsmand til de kreative tasker kom brandet Marc by Marc Jacobs, der blev til i 2001. Med både tøjkollektioner og accessories voksede de sig større og større verden over. Derfor blev Marc Jacobs hurtigt en indflydelsesrig modeskaber, som skabte og fortsat skaber signifikante design. De fleste kender derfor også udmærket til brandet, der indikerer klasse og luksus på en måde, der skiller sig ud fra mange andre velkendte taskedesign.  

I dag er tasker fra Marc Jacobs verdenskendte, og både mænd og kvinder bærer dem med stolthed. Det er der god grund til, for alle der kender Marc Jacobs som et brand, der oser af kvalitet og knivskarpt design. 

Og selvom det er et brand, der har eksisteret i mange år, så tager de stadig modeglade mennesker med storm. Marc Jacobs-taskerne er fortsat at spotte på gader og stræder, og de er med deres mange eksklusive og velkendte design i kulørte, klassiske og sjove nuancer og former blevet mange kvinder og mænds bedste eje. 

Faste og trofaste følgesvende, der løfter outfittet uanset, om du bærer en lang trenchcoat, en kort ruskindsjakke eller en varm vinterjakke. Det er nemlig én af Marc Jacobs-taskernes mange styrker – de kan tilføjes til alle outfits, og de er og bliver en stilsikker investering, hvis du drømmer om en fin og elegant designertaske.


Find Marc Jacobs-tasker, der passer til din garderobe


Alle kvinder fortjener en eller flere tasker i garderoben, der er lidt ud over det sædvanlige. For selvom en taske blot er tilbehør, er den stadig meget mere end det. Du ranker ryggen lidt mere, og dit outfit bliver fuldendt på en helt ny måde. For med en designertaske i hånden går du aldrig galt i byen.

Derfor har Marc Jacobs også tasker, der passer til alle typer. Vil du have den praktiske taske, kan du springe på en stor shopper eller en større skuldertaske. Skal du have en lille, fiks taske, er de mange crossover-tasker det helt perfekte valg. Dem kan du nemlig bruge på et væld af forskellige måder, og du kan have alt det med, som du ikke kan leve uden. 

Det er derfor afgørende, at du ikke kun har øjnene rettet mod designet og dets æstetik, når du går på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af forskellige Marc Jacobs-tasker. Det er nemlig samtidig vigtigt, du overvejer dine behov og dertil taskernes praktiske funktioner, så du kan sikre en høj ergonomi og funktionalitet for ikke at nævne et unikt og trendy design.

Det skal ikke altid være nemt at finde drømmetasken ved første øjekast. Derfor har vi sørget for at vise dig et bredt udbud af forskellige tasker fra Marc Jacobs, så du kan lade dig inspirere af former, farver og fine detaljer. Kun din kreativitet og behov sætter grænser for, hvilken model der er det perfekte valg for dig. Derudover fås de mange forskellige modeller også i forskellige materialer – heriblandt bomuld og læder. Er du vild med sjove detaljer og unikke former og farver, er du uden tvivl landet i det helt rigtige taskeunivers.  


Gør dig bemærket i gadebillede


Vil du gerne finde en taske, der skiller sig ud, og som gør dig bemærket i gadebilledet, har Marc Jacobs gode bud på en unik og særpræget taske. Det kan for eksempel være, du gerne vil bryde med den sorte jakke og finde en lilla taske med skulderrem eller håndrem, der giver et råt highstreet-look. Det kan også være, du leder efter en praktisk shopper med plads til indkøb, computer eller andet. Her vil en shopper i bomuld være en ideel løsning. Er du mere til et sofistikeret og afdæmpet look, går du aldrig galt i byen med en sort, men elegant og stilet taske. 


Shop løs hos Miinto


Hos Miinto gør vi meget ud af, at du kan shoppe hele din garderobe det samme sted. Vi tror på kvalitet og stærkt design giver dig en garderobe, du elsker. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af tasker fra Marc Jacobs til dig lige her. Så kan du shoppe løs blandt stort som småt, og du kan også give din taske nyt liv med eksempelvis en ny rem fra Marc Jacobs. 

Vi har sørget for, at du kan vælge mellem et bredt udvalg, så du kan shoppe den taske eller de detaljer til tasken, du længe har drømt om, uden problemer. Mangler du en ny taske eller rem allerede i dag, har du altså muligheden for at klare en nem og hurtig onlineshopping med det samme. 

Vi sender det hele hjem til dig inden for få hverdage, når du har valgt dine favoritter. Spørgsmålet er bare, hvad du gerne vil have? Giv dig god tid til at kigge det brede sortiment igennem. Vi garanterer for, at din Marc Jacobs-drømmetaske er lige rundt om hjørnet, hvis du bare væbner dig med tålmodighed.

Ryd alle filtre

Marc Jacobs

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.