Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HANDSKER TIL MÆND

Ingen garderobe er komplet uden et ordentligt udvalg af overtøj til det omskiftelige danske vejr. Hertil hører sig selvfølgelig et par gode, varme herrehandsker, vanter eller luffer, og det gælder både vinter, forår, efterår og nogle somre. Hos Miinto kan du gå på jagt i hundredvis af herrehandsker fra kendte brands som Howard London, Emporio Armani, Burberry, Polo Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Salomon, Moorer, Kiton og flere endnu. Bliv klar til årets udendørs strabadser med stil – shop herrehandsker hos Miinto. 


Handsker til herrer fra udenlandske brands og danske klassikere


Et par smarte og varme handsker er et must-have i løbet af vinteren, hvor kulden har godt fat i Danmark. Derudover kan et par trendy kørehandsker altid berige et look med en smule kant, som udstråler en stor flair for mode. Produktsortimentet på Miinto.dk indeholder både smarte kørehandsker og varme handsker til vinteren, som er karakteriseret ved klassiske læderhandsker såvel som moderigtige luffer og vanter. I produktsortimentet finder man også handsker i fremragende kvalitet fra Randers Handskefabrik, som er en dansk producent af luffer, vanter og handsker i læder og skind. Randers Handskefabrik så dagens lys i 1811, og brandet har siden beriget trendsættere over hele verden med unikke lædervarer, som er garant for et stilrent look såvel som stor kvalitet.


Lækkert design og god kvalitet


Vores spændende udvalg af handsker, luffer og vanter byder dog på mere end lædervarer fra Randers Handskefabrik, og man kan med garanti finde lækre produkter fra Minimum, Hestra, Puro, Belsac og Berkeley. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et stort og mangfoldigt udvalg af handsker, vanter og luffer, der imponerer med lækkert design og god kvalitet. Vanter er uundværlige om vinteren! De fleste har prøvet, at glemme deres vanter, og pludselig stå en iskold vinterdag, og skulle cykle hjem med bare hænder – rettere frosne hænder? Det er faktisk ikke kun vintermåneden der er slem, men også månederne omkring foråret og efteråret. Der findes både strik handsker og læder handsker, hvor strik handsker er lidt lettere og behageligere at have på, så de bliver oftest brugt til de mildere måneder. Derfor har Miinto.dk sørget for, at have et kæmpestort udvalg af både vanter og handsker til lige netop dig! Der er et hav af forskellige modeller, designs og materiale, så du kan finde netop din favorit, og være klar til den hårde vinter. 


Varme handsker til cykelturen


I Danmark elsker vi at cykle, og det er ikke uden grund, at byer som København og Amsterdam af mange bliver betegnet som nogle af Europas cykelhovedstæder. I gennemsnit tilbagelægger hver dansker 1,6 kilometer om dagen på jernhest, og det bliver selvsagt til en del kilometer om året, når man lægger det hele sammen. 

Er du en af dem, der flittigt bruger din cykel til at komme til og fra studie, arbejde eller fritidsaktiviteter, så ved du også, at det kan være en kold fornøjelse, selv på dage, hvor solen ellers står højt på himlen. Derfor er det fuldstændig uundværligt med et par handsker, som kan beskytte dine fingre mod vind og vejr, men som stadig lader dig skifte gear og bruge cykelklokken med lethed. Et par gode vand- og vindtætte handsker er praktiske som cykelhandsker og sikrer, at du kan komme frem med varme og tørre hænder. 


Herrehandsker i stof og læder


Når du shopper handsker til herrer, er der flere forskellige modeller at vælge imellem. Noget af det, der adskiller handsker fra hinanden, er materialerne. Forskellige typer læder og tekstiler, med og uden for. Alt sammen har betydning for handskens evne til at holde dine hænder varme i forskellige vejrsituationer, og mange har da også flere forskellige sæt herrehandsker til hvert sit formål.

Et par klassiske herrehandsker i læder er gode som allroundhandsker, fordi de generelt holder godt på varmen. Er det vinteragtigt i vejret, kan læderhandsker dog godt blive en anelse kolde, og så kan det være smart med for i handskerne, så kulden ikke når ind til fingrene. Mange sværger også til læderhandsker, når de skal køre bil og holde på det kolde rat, og netop fordi læderhandsker smyger sig flot og elegant om hånden, er det let at betjene både rat, gearstang og kontrolpanel med sådan et par på hænderne. Læder er desuden vandtæt, hvilket gør handskerne oplagte til efterårsbrug. 

Stofhandsker er ikke vandtætte, men er til gengæld meget behagelige at have på, de glider let på hånden og varmer typisk hænderne dejligt. Ulempen er, at vind let slipper gennem stoffet, og derfor er stofhandsker ikke umiddelbart det bedste valg som cykelhandsker. Til en dejlig gåtur på en smuk forårs- eller efterårsdag er stofhandsker dog perfekte, og de er hverken stive eller klodsede i pasformen. 

Er du mest til stof- eller læderhandsker? Måske begge dele? Uanset hvad, så kan du vælge mellem masser af handsker til herrer her på siden.  


Smarte herrehandsker til løb


Løbehandsker er en praktisk tilføjelse til hylden med træningstøj, fordi de holder dine hænder varme udenpå og beskytter mod hårde vejrforhold, der kan være skadelige for hud og negle. Derudover er løbehandsker med til at holde hænderne tørre, modsat hvis du løber uden handsker med knyttede hænder og sveder i håndfladerne. 

Hvis du løber i terræn eller steder med ujævnt underlag, kan det også være en god idé med løbehandsker, da de skåner håndfladerne, hvis du skulle være uheldig at vælte. En hudafskrabning i håndfladen kan samle meget snavs fra underlaget i form af jord og småsten, og derfor er du godt tjent med et beskyttende lag, når du tager fra med hænderne.

Find dine løbehandsker til herrer hos Miinto, så er du klar til at holde dig i form hele året. 


Hold hænderne varme med stil


Herrehandsker holder ikke bare dine hænder varme, men kan også fungere som en vigtig del af dit outfit. Derfor kan du vælge dine handsker med lige så stor omhu, som du vælger sko, tøj og tasker. Understreg din personlige stil med et par lækre læderhandsker i sort eller rød, tag hyggen på hænderne med et par dejlige luffer, eller hold fingrene varme med et par stilede handsker i stof. 

Hvorvidt du udelukkende går efter det funktionelle eller i lige så høj grad prioriterer designet, er fuldstændig op til dig. Vi har gjort os umage for at samle at alsidigt sortiment at handsker til herrer med mange forskellige styles, størrelser og farver, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er klassisk eller mere trendy anlagt, håber vi, du finder, hvad du leder efter, lige her.


Herrehandsker i høj kvalitet


Hvis der er noget, vi går højt op i her hos Miinto, så er det kvaliteten af de varer, vi sælger. Derfor kan du være helt sikker på, at vi kun forhandler herrehandsker fra de absolut bedste og mest anerkendte modebrands i verden. På den måde sikrer vi, at vores sortiment altid består af herrehandsker, der både er fantastisk lækre at have og se på, og som holder i rigtig mange år. Her finder du ingen fast fashion, kun kompromisløs kvalitet og tidløst design. 


Find handsker til herrer online hos Miinto


Hos Miinto er du altid sikret et bredt udvalg af de fedeste og nyeste handsker til herrer fra kendte designerbrands. Vores sortiment bliver løbende udskiftet, så du altid har adgang til de nyeste styles fra ind- og udland inden for alle produktkategorier. 

Ved at shoppe online kan du klare alle dine indkøb fra sofaen på lige præcis det tidspunkt, der passer dig. Samtidig holdes vores priser nede, fordi vi ikke har omkostninger til tårnhøj husleje på flotte adresser eller personale. Derudover har vi hos Miinto heller ikke noget lager, men sender varerne direkte fra vores samarbejdspartnere i nogle af de dygtigste og bedste butikker landet over.

Gå på jagt i vores kæmpe udvalg af herrehandsker, og shop dit favoritpar. Så kan du holde dine hænder varme med stil – året rundt. 

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.