Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Chanel Vintage

Er du på udkig efter vintage fra Chanel? Måske endda deres ikoniske Chanel Boy bag? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Miinto.dk finder du et smukt udvalg af ældre og nyere Chanel-klassikere, som hurtigt kan gå hen og blive favoritter i garderoben. Chanel har siden begyndelsen i 1910 positioneret sig som et af de førende modehuse inden for ready-to-wear styles og items samt haute couture design på niveau med giganter som Gucci, Louis Vuitton, Prada, Hérmes og mange, mange flere.

Det franske brand er især kendt for the little black dress, parfumen ved navn No. 5, tweed-dragter og 2,55-tasken, som i den grad har taget verden med storm. Hvis der er én ting, Chanel er eminente til, er det at skabe ikoniske designklassikere, som bliver revet ned fra hylderne, eller som får nye stilfulde ejere som f.eks. her hos Miinto.dk. Lad dig inspirere af vores store udvalg af vintage Chanel items og styles. Måske er du heldig at finde netop dén Chanel-taske, du altid har drømt om!

Coco Chanel - et modeikon

Den berømte modedesigner Coco Chanel, som er skaberen af modehuset Chanel, var ambitiøs og kreativ helt ud til fingerspidserne. Den franske skønhed begyndte sin karriere med at sælge hatte, som hun selv fremstillede på sin symaskine derhjemme. Coco Chanel var ferm på en symaskine og havde et skarpt øje for detaljer og tidløse design, hvilket var med til at gøre hendes hattedesign til eftertragtede designeritems.

I 1910 åbnede Coco Chanel sin egen lille, chikke butik i Paris, hvori hun solgte hatte og modetøj. Det var dog ikke før 1913-1915, at hendes modetøj slog rigtigt igennem. Det var især på mondæne badesteder som Deauville og Biarritz i Frankrig, at kvinder i højere sociale klasser iførte sig Chanels enkle og tidløse, men alligevel ekstravagante styles.

I 1919 skabte Coco Chanel sit eget modehus i Paris, og det er netop hér, at skønne og moderne klassikere som den kraveløse Chanel-dragt i jersey, the little black dress, No. 5 og andre eftertragtede design er blevet til. I 1939 lukkede modehuset, men der skulle blot gå 15 år, før Chanel genåbnede modehuset med samme enkle designkoncept og kundeskare.

Chanel - luksus, kvalitet og less is more-mentalitet

Værdierne hos det franske modehus Chanel er til at tage og føle på. Elegance, luksus, kvalitet, unik detaljerigdom og less is more er værdierne bag og dem, der har positioneret Chanel utroligt stærkt på markedet. Fra Coco Chanel skabte modehuset til nu, er tidløse designklassikere i høj kvalitet essensen af samtlige design, og hos modehuset er du garanteret stilsikre klassikere, der sjældent forgår.

Af netop dén grund er Chanel vintage også en sikker vinder blandt modehungrende kvinder i hele verden, som ønsker at pryde deres look og garderobe med udsøgte design, der kan styles op og ned efter anledning. Siden 1983 var det Karl Lagerfeld, som stod i spidsen for modehuset, og han var blandt andet med til at genopfinde det traditionsrige modehus’ signaturstyles.

Heriblandt den ikoniske boucléjakke, de quiltede håndtasker, tofarvede sko og naturligvis the little black dress. Efter mere end 30 år i front for det ikoniske modehus blev det Karl Lagerfelds højre hånd, Virginie Viard, som overtog stillingen som kreativ direktør - og man må sige, hun har løftet arven med bravour.

Shop udsøgt Chanel vintage hos Miinto.dk

Hos Miinto finder du et skønt udvalg af Chanel vintage, og hvad end du er på udkig efter en Chanel-taske, et par Chanel-stiletter, guldøreringe eller -armbånd prydet med perler, sten eller andre smukke detaljer eller et silketørklæde, kan du finde inspiration her på siden. Måske er du på udkig efter den eftertragtede Chanel Boy bag, som findes i et væld af størrelser og design?

Vi sørger løbende for at opdatere udvalget af stilsikre designklassikere og mere vovede og eksperimenterende design fra det legendariske modehus, således du altid kan få fingrene i håndplukkede og særprægede vintage styles og items fra Chanel.

Filter

611 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7