Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CHANEL VINTAGE

Gabrielle ”Coco” Chanel er nok en af de mest kendte modedesignere verden over. Modehuset Chanel er kendt for sine klassiske og nyskabende styles, som formår at overraske og forundre kvinder og mænd verden over år efter år. Chanels tidløse kollektioner, hvad end det er tøj, sko eller accessoires, passer ind i enhver garderobe og omfavner kvindens og mandens ånd. Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Chanels tasker, solbriller, briller og andre accessoires, som i den grad vil sætte prikken over i’et på dit outfit.


Modehuset Chanel


Modehuset Chanel har siden åbningen af den første butik i 1910 været med til at forme og udfordre, hvordan vi går klædt, og hvordan vi styler vores outfits. Selv over 100 år efter åbningen af den første Chanel-butik har Chanel et solidt favntag i modeverdenen. Modehusets mangeårige succes startede især ud med smukke kreationer af hatte, som blev båret af datidens største skuespillerinder. Dernæst kom den kendte og velduftende parfume Chanel N°5 og senere også deres helt igennem fantastiske makeup- og smykkekollektioner.

Parfumen Chanel N°5 blev lanceret i 1921 og var eftersigende det eneste, Marylin Monroe havde på, når hun gik i seng. Chanel N°5 er duften af kvinde og den revolutionerede måde, hvorpå kvinder kunne dufte. Det er over 100 år siden, at denne yderst velduftende parfume så lyset for første gange. Den bliver den dag i dag ved med at tiltrække sig opmærksomhed for sin velkendte, yndefulde og sofistikerede duft. Chanels take på mode kan også stadigvæk ses i gadebilledet 100 år efter modehusets tilblivelse. Det velkendte tweed suit har siden sin ankomst i 1956 været et absolut drømme-item i rigtig mange kvinders garderobe. Med dets genkendelige og ekstraordinere design indkapsler den kvindens sensualitet, samtidig med at den virkelig udstråler en powerfuld attitude.


Chanel er til alle


Selvom Chanel må siges at være et luksusbrand, kan deres mange forskellige kreationer bæres af alle lige fra filmstjernen til husmoderen. Når du investerer i et produkt fra Chanel, så laver du en investering i din egen stil og udtryk. Et produkt fra Chanel er tidløst og påvirkes ikke af tidens trends. Det er tværtimod med til at skabe dem. Uanset om du investerer i en helt ny Chanel-taske, eller om du køber den vintage, kan du være sikker på, at den vil vende hoveder, når du går igennem byen. For en Chanel er ikke til at tage fejl af.

Kvaliteten af et Chanel-produkt er ikke til at tage fejl af. Investerer du i en Chanel-taske, et ur fra Chanel eller et smykke, og passer du godt på det, vil det kunne bringe glæde og forundring igennem mange generationer.


Accessories fra Chanel


Et par Chanel-solbriller kan skabe et helt look. I vores store udvalg af forskellige Chanel-solbriller finder du solbriller, som er enkle i deres look, og som kan indgå i en enhver garderobe til ethvert outfit. De klassiske cateye-solbriller er med til at indramme ansigtet smukt og give dit outfit kant. Du kan også tilføje kant til dit outfit med et par solbriller med farvet glas. Det farvede glas er ikke bare smukt og cool; det tilfører også det sidste touch til dit look. Selvom vi bor i et land, hvor Solen skinner alt for lidt, er der altid en anledning til at bære solbriller.

Et par cool solbriller fra Chanel er ikke bare solbriller. Det er accessoires på lige fod med et par øreringe. Et par runde solbriller med et lyst glas kan tilføje et ellers meget råt look et feminint og blødt touch, mens et par store solbriller med et mørkt stel kan gøre et meget feminint look mere råt. Hvad end du er til enkle eller mere udfordrende solbriller, så er de med til at lave et statement og skabe et frisk look.


Vintage Chanel


Chanel er kvalitet fra øverste hylde og er bestemt ikke fast fashion. Modehuset Chanel har i over 100 år skabt tidløse design og styles, som følger kvinder og mænd gennem mange år. Deres tidløse take på mode har skabt et sandt modeimperium, som er elsket af mange generation, og som uden tvivl vil blive elsket af mange generationer frem. Hos Miinto finder du pre-owned Chanel-tasker, -slips, -smykker og meget mere. Exceptionel kvalitet og tidløst design holder i mange årtier, og det er Chanel et eksempel på. Vores vintage Chanel-items giver dig mulighed for at pryde din garderobe med luksus, samtidig med at du bærer historien om den ikoniske Chanel videre.

Ved eksempelvis at investere i en vintage Chanel-taske er du med til at passe på klimaaftrykket. Derudover er du også med til at lade en ikonisk designtradition gå i arv og lade den få nyt liv. Alle vores Vintage-items fra BrandCo er omhyggeligt udvalgt og godkendt af vores team af eksperter.


Farverne af Chanel


Chanels ikoniske styles, udtryk og brug af fantastiske og subtile farver er ikke tilfældigheder. Farverne, som indgår i Chanels kreationer, er nøje udvalgt ud fra Chanels egne visioner om dem. De mest centrale farver, du finder i Chanels farvepalet, er sort, hvid, guld, beige og rød. Disse farver havde hver deres unikke fremtoning og mening for Coco Chanel, og de er at finde i mange af hendes ikoniske design.


Den lille sorte


Ud over Chanel N°5 må modehuset Chanel også siges at være kendt for især den ikoniske lille sorte. Denne meget klassiske over the knee-kjole kan styles til alt. Den er indbegrebet af det sofistikerede og den underspillede feminine power. Selvom den lille sorte kjole er enkel i sit look, formår den at skabe en ramme for både et sensuelt, men også et cool og råt look, alt efter hvordan du styler den. Hos Miinto kan du finde et bredt udvalg af fantastiske kjoler, som har ladet sig inspirere af Chanels ikoniske sorte kjole.

Ryd alle filtre

Chanel Vintage

Side 1 Af 64

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.