Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA JEROME DREYFUSS

Hvad end du mangler den lille sorte taske eller en rummelig taske til arbejdet, kan du finde den helt rigtige hos Miinto. Hos os finder du et bredt udvalg Jerome Dreyfuss-tasker, og ikke mindst den helt rigtige til dig. I sortimentet er der tasker til dig, som mangler en taske til din computer, notesbøger, mapper og andet til arbejde. Der er også den lille clutch, som bliver din bedste ven i byen. Jerome Dreyfuss-tasker er for alle, og de er indbegrebet af lækkert, fransk design.


Unikke Jerome Dreyfuss-tasker, som passer til alle


Jerome Dreyfuss-tasker er fyldt med detaljer, som gør dem helt unikke. De mange forskellige detaljer kan være både print på tasken eller detaljerede syninger og design. Hvis du foretrækker en taske, som tiltrækker opmærksomhed, er Jerome Dreyfuss et godt valg. En taske med blomstermønster kan være en perfekt accessory til et mere afdæmpet look, men den vil også komplimentere det farverige look godt.

Du kan også få mere klassiske Jerome Dreyfuss-tasker i blot en enkelt farve og med få detaljer. Disse tasker kan styles op med både farver, print og mønstre, fordi taskerne ikke indbyder til stor opmærksomhed. Er du mere til et afdæmpet look, er de en perfekt understregning af, hvad der er god stil.


Tasken til kvinden


Jerome Dreyfuss er en mand, som har udmærket sig ved at lave tasker, som passer til kvindens krop – og ikke mindst hendes behov. Taskerne er blandt andet lavet med fokus på, at kvinder ofte har mange ting med sig. Det betyder, at mange tasker i dag er store, men selvom nogle af Jerome Dreyfuss-taskerne er store, er de også lette. De er nemlig lavet i lette materialer, så du ikke vil føle, at det er en byrde at have en taske med dine vigtigste ejendele med dig. Derimod vil du føle en lettelse over at kunne have det hele med – uden at tasken også vejer en masse.

Jerome Dreyfuss-taskerne er lavet i kvalitetskind. Taskerne er ikke kun produceret i én slags skind. Det betyder, at du kan vælge tasker i det skind og i den farve, som du ønsker. De mange forskellige skindtyper er blandt andet lammeskind, kalveskind, gedeskind og sågar det eksklusive pytonslangeskind. Ligegyldig hvilket skind du er til, er der helt sikkert en taske eller to, som du vil elske.

Jerome Dreyfuss er ikke en kedelig og konservativ designer. Du vil finde tasker, der er udformet på måder, som du ikke før har set, og i farver og skind, som du ikke har set før. Jerome Dreyfuss-tasker er fyld med kreative elementer, som enhver kvinde kan bruge i sin garderobe. Der findes både klassiske tasker med nyskabende elementer og de helt vilde tasker i forskellige farver, print og skind. Hos Miinto finder du et stort udvalg i Jerome Dreyfuss-tasker, som er til alle de kvinder, der ønsker kreative og ikke mindst stilfulde tasker.

Ryd alle filtre

Jérôme Dreyfuss

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.