Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Mulberry

Tilbage i 1971 kom det engelske modebrand til, Mulberry. Brandet er stiftet af Roger Saul. Navnet Mulberry er blevet inspireret af de mange forskellige træer, som Saul så på sin vej til skole, hvor han fandt stor inspiration i både naturen og sin familie. De aspekter fik senere stor betydning for brandets fremgang og image. Mulberry er kendt for sine luksuslædervarer – heriblandt tasker, sko og generelt accessoires. Mulberry er ligesom en række andre store modehuse i stand til at producere kollektioner af høj kvalitet, der giver et bredt udbud af luksusvarer i sortimentet.

Håndværket er derfor ikke til at tage fejl af og er en helt fundamental del af virksomhedens visioner. I dag er Mulberry-tasker ikoniske for brandet, og det er tydeligt at genkende dem, når de lander i butikkerne. Her på siden forhandler vi både tasker, punge og clutches fra det britiske brand. Alle taskerne er designede med visionen om at være tidløse og prægede af høj kvalitet. Men selvom brandet i høj grad fokuserer på at skabe ikoniske design, så ønsker de alligevel at frembringe en ”her og nu”-følelse hos hver enkelte kunde.

Et britisk design og stilart

I modsætning til mange andre anerkendte designere, så har Mulberry valgt at køre en meget ensartet stil. Som du kan se nederst på siden, er der selvfølgelig forskel på farver, størrelser og detaljer. Men det er tydeligt at spotte, at alle tasker fra Mulberry kommer fra samme designer. På de fleste tasker finder du det velkendte Mulberry-logo, de stringente detaljer og de klassiske elementer. Alt sammen noget, der skal forestille at være ikonisk for brandet. Løbende er der selvfølgelig kommet nye design til, som er inspireret af de lidt blødere former og er knap så stringente.

I alle tasker vil du hurtigt kunne spotte det britiske design og stilart, der er en del af Mulberrys rødder. I begyndelsen af brandets leveår var Roger Saul særligt inspireret af de engelske landdistrikter, som han brugte til at forme sin egen stil. Alligevel søgte han at efterlade identificerbare udtryk i sin stil, som altså i dette tilfælde var den britiske natur. I dag er taskerne designede med inspiration fra både land og by. På den måde skriver designet sig ind i flere forskellige livssituationer. Her er der på den ene side fokus på bylivet i højt tempo og på den anden side det mere afslappede, landlige liv.

Vælg din favorit blandt de mange tasker fra Mulberry

Umiddelbart kan det godt være svært at vælge favorittasken, når der er så mange at vælge imellem. En designertaske skal højst sandsynligt følge dig de næste mange år, og derfor kan de mange Mulberry-tasker godt anses som lidt af en investering. Når du skal vælge den rigtige, afhænger det derfor primært af dine behov. Hvis du allerede nu ved, at du har mange ting i din taske, bør du vælge en lidt større model. Dem findes der heldigvis flere forskellige af. Alle taskerne er designede i lækre lædermaterialer, der garanterer for en god kvalitet og et godt håndværk. Og så er de eksklusive og stilede på hver deres måde.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

113 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2