Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA MULBERRY

Tilbage i 1971 kom det engelske modebrand Mulberry til. Brandet er stiftet af Roger Saul. Navnet Mulberry er blevet inspireret af de mange forskellige træer, som Saul så på sin vej til skole, hvor han fandt stor inspiration i både naturen og sin familie. De aspekter fik senere stor betydning for brandets fremgang og image. Mulberry er kendt for sine luksuslædervarer – heriblandt tasker, sko og generelt accessories. Mulberry er ligesom en række andre store modehuse i stand til at producere kollektioner af høj kvalitet, der giver et bredt udbud af luksusvarer i sortimentet. Deres brand associeres i høj grad med stilfuldhed, kærtegnede detaljer, elegance og femininitet. Det er dog stadig muligt at style en Mulberry-taske på en mere rå måde, hvis du foretrækker et mere rocket, vildt eller anderledes look frem for det helt feminine. Your style, your choice. 

Håndværket er derfor ikke til at tage fejl af og er en helt fundamental del af virksomhedens visioner. I dag er Mulberry-tasker ikoniske for brandet, og det er tydeligt at genkende dem, når de lander i butikkerne, og når de bevæger sig i gadebilledet. Her på siden forhandler vi både tasker, punge og clutches fra det britiske brand. Alle taskerne er designede med visionen om at være tidløse og prægede af høj kvalitet. Men selvom brandet i høj grad fokuserer på at skabe ikoniske design, så ønsker de alligevel at frembringe en ”her og nu”-følelse hos hver enkelte kunde. Dette giver også i høj grad en følelse af at købe noget aktuelt og trendy, der vil holde i lang tid. Du kan let style din Mulberry-taske på en masse forskellige måder. De kan både tones op og ned, alt efter hvilken begivenhed du skal til. Prøv at parre tasken med flotte accessories og sko for at få et sammenhængende look! Du kan altid lade dig inspirere af de mange forskellige modeller af Mulberry-tasker og browse rundt i vores store sortiment for at finde præcis den taske, der passer til dig! Tag et kig nedenfor og filtrer din søgning efter dine præferencer for hurtigt at få resultater, der matcher dine farveønsker og prisklasse. Du kan også søge efter popularitet for at se, om der er en bestemt model, der lige nu er meget trendy. Det er aldrig for sent at forsøge at eksperimentere med sin stil og garderobe – og med en flot designertaske fra Mulberry vil du helt sikkert kunne få de fleste look til at se fantastiske ud.


Et britisk design og stilart


I modsætning til mange andre anerkendte designere, så har Mulberry valgt at køre en meget ensartet stil. Som du kan se nederst på siden, er der selvfølgelig forskel på farver, størrelser og detaljer. Men det er tydeligt at spotte, at alle tasker fra Mulberry kommer fra samme designer. På de fleste tasker finder du det velkendte Mulberry-logo, de stringente detaljer og de klassiske elementer. Alt sammen noget, der skal forestille at være ikonisk for brandet. Løbende er der selvfølgelig kommet nye design til, som er inspireret af de lidt blødere former og er knap så stringente. Med en taske fra Mulberry har der dog aldrig været tvivl om, at der er kræset med enhver detalje. Deres logo er bredt kendt og anerkendes i den grad i modebilledet. Der er derfor ingen tvivl om, at du vil modtage misundende blikke med en flot designertaske fra Mulberry! Ved du allerede, hvilken du mangler? Så tag et kig nedenfor i vores udvalg.

I alle tasker vil du hurtigt kunne spotte det britiske design og stilart, der er en del af Mulberrys rødder. I begyndelsen af brandets leveår var Roger Saul særligt inspireret af de engelske landdistrikter, som han brugte til at forme sin egen stil. Alligevel søgte han at efterlade identificerbare udtryk i sin stil, som altså i dette tilfælde var den britiske natur. I dag er taskerne designede med inspiration fra både land og by. På den måde skriver designet sig ind i flere forskellige livssituationer. Her er der på den ene side fokus på bylivet i højt tempo og på den anden side det mere afslappede, landlige liv. Brandet tilbyder dermed noget til enhver smag, og taskerne kan akkompagnere mange forskellige outfits alt efter dit foretrukne look. 


Vælg din favorit blandt de mange tasker fra Mulberry


Umiddelbart kan det godt være svært at vælge favorittasken, når der er så mange at vælge imellem. En designertaske skal højst sandsynligt følge dig de næste mange år, og derfor kan de mange Mulberry-tasker godt anses som lidt af en investering. Når du skal vælge den rigtige, afhænger det derfor primært af dine behov. Hvis du allerede nu ved, at du har mange ting i din taske, bør du vælge en lidt større model. Dem findes der heldigvis flere forskellige af. Alle taskerne er designede i lækre lædermaterialer, der garanterer for en god kvalitet og et godt håndværk. Og så er de eksklusive og stilede på hver deres måde. Hvis du har brug for en god hverdagstaske til alle dine essentials, så prøv at tage et kig under skuldertasker eller håndtasker! Har du brug for mere plads, har vi også et lækkert udvalg af shopping bags, der er perfekte til en strøgtur.

Hos Miinto finder du tusindvis af styles inden for en bred vifte af lækre brands – og der er helt sikkert noget for dig! Vi forsøger at tilgå onlineshopping med en vision om, at det skal være overskueligt og lettilgængeligt. Derfor har vi samlet en masse brands på ét site, så du hurtigt kan få vist en masse resultater og dermed få et bedre overblik over en masse fede items! Husk, at du ved køb på over 499,- opnår gratis fragt på alle vores styles. Shop dine nye favoritter hos Miinto og opgrader din garderobe med en masse lækkert! Du kan selvfølgelig også benytte dig af fri retur og ombytning inden for 14 dage. Vi prioriterer hurtig levering, så du i en fart kan få fingrene i alle dine yndlingsitems! Shop allerede i dag nedenfor på siden og drag også fordel af fede rabatter. 

Ryd alle filtre

Mulberry

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.