Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Louis Vuitton Vintage

Louis Vuitton er et af de mest kendte og elskede luksusbrands på markedet. Deres ikoniske logo er blevet synonymt med overklasseelegance og produkter i absolut højeste kvalitet. Brandet startede med at producere tasker og kufferter, og selvom de den dag i dag også skaber tøj og sko, er taskerne fortsat deres primære fokus. Her på siden finder du vores sortiment af vintage Louis Vuitton kreationer. Da de som udgangspunkt er pre-owned, har du her mulighed for at gøre et særdeles godt køb.

Louis Vuitton – historien om en 14-årig dreng, der gik til Paris

Som 14-årig valgte franskmanden Louis Vuitton tilbage i 1835 at forlade sin hjemby, Jura, for at drage til Paris. Han tog turen til fods, hvilket tog ham to år. Da han ankom til Paris, kom han i lære hos kuffertproducenten Layetier, som specialiserede sig i kufferter og tasker til overklassen, som havde høje krav til både kvalitet og funktioner.

Igennem sit arbejde hos Layetier blev Louis Vuitton udvalgt af Napoleon 3. til at designe kufferter til kejserinde Eugenie, og allerede i en tidlig alder havde han således etableret sig et solidt ry.

Louis Vuitton skabte tasker og kufferter, der var optimerede ned til den mindste detalje, og som faktisk kunne holde til noget. Det var blandt andet ham, der fandt på at forstærke hjørnerne af kufferterne med jern for at gøre dem mere solide. Ligeledes står han bag idéen med kufferter med flade låg, som gør det muligt at stable flere af dem i højden.

Vintage Louis Vuitton forbliver en god investering

Mange af kreationerne fra Louis Vuitton har fået en nærmest kultlignende status i modeverden. Brandets tasker, kufferter og punge er nogle af de absolut dyreste på markedet, og selvom taskerne i dag ikke længere bliver syet i hånden, anses de fortsat for at være af absolut højeste kvalitet.

Nogle af de mest populære items i hele Louis Vuittons sortiment er mere end 100 år gamle design. Netop derfor er det også en særdeles god investering at købe Louis Vuitton vintageprodukter. Du behøver ikke frygte for, at de går af mode, og grundet den ekstremt gode kvalitet kan de også holde længe endnu.

Køb Louis Vuitton vintage her hos Miinto

Her på siden kan du finde vintageprodukter fra blandt andre ikoniske Louis Vuitton. Som udgangspunkt er produkterne pre-owned, hvilket betyder, at du kan få dem til fornuftige priser. Fra ny koster en del af brandets tasker gerne flere hundrede tusinde kroner, hvorfor det kan være en fordel at købe dem brugt.

Lige meget om du køber en Louis Vuitton weekend bag, en klassisk håndtaske eller en pung, kan du være sikker på, at du får udsøgt kvalitet og design af absolut højeste kaliber. Der er ganske enkelt ikke noget at sætte en finger på hos dette ikoniske, franske taskemærke.

Når du klikker dig ind på et vintage Louis Vuitton produkt her på siden, vil du kunne se, hvilken stand det pågældende produkt er i. Dermed ved du, hvad du kan forvente at få, når du køber Louis Vuitton vintagetasker hos Miinto. Tag et kig på de lækre kreationer allerede i dag, og forelsk dig.

Filter

2351 resultater

Side 1 af 24

Næste

Side 1 af 24