Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LOUIS VUITTON VINTAGE

Louis Vuitton er et af de mest kendte og elskede luksusbrands på markedet. Deres ikoniske logo er blevet synonymt med overklasseelegance og produkter i absolut højeste kvalitet. Af den grund kan du i dag spotte det velkendte LV-monogram i bybilledet og til modeuger verden over, selvom brandet og dets genkendelige look har over 150 år på bagen. Brandet startede med at producere tasker og kufferter, og selvom de den dag i dag også skaber blandt andet tøj og sko, er taskerne fortsat deres primære fokus.

Her på siden finder du vores sortiment af vintage Louis Vuitton kreationer. I sortimentet finder du både eksemplarer af ikoniske klassikere og iøjnefaldende statement-tasker i alle regnbuens farver. Så der er helt sikkert en taske til netop din smag og dit behov. Da de som udgangspunkt er pre-owned, har du her mulighed for at gøre et særdeles godt køb.


Louis Vuitton – historien om en 13-årig dreng, der gik til Paris


Som 13-årig valgte franskmanden Louis Vuitton tilbage i 1835 at forlade sin hjemby i området Jura, som ligger i den østlige del af Frankrig, for at drage til Paris. Han tog turen til fods, hvilket tog ham to år, da han undervejs tog forskellige småjobs for at kunne forsørge sig selv. Da han ankom til Paris, kom han i lære hos kuffertproducenten Layetier, som specialiserede sig i kufferter og tasker til overklassen, som havde høje krav til både kvalitet og funktioner.

Igennem sit arbejde hos Layetier blev Louis Vuitton udvalgt af Napoleon 3. til at designe kufferter til den franske kejserinde Eugenie, og allerede i en tidlig alder havde han således etableret sig et solidt ry. Den gode relation til kejserinden blev hans adgangsbillet til Frankrigs overklasse, og mange ville have Vuitton til at skabe udsøgt bagage til deres smukke og dyre tøj og andre ejendele. Det var Louis Vuittons vision at skabe tasker, der både blev elsket for deres stil og funktionalitet, og Vuitton var nyskabende inden for sit felt. Den høje kvalitet, de praktiske elementer og Vuittons udsøgte æstetik betød, at der ikke gik lang tid, før hans kreationer også fungerede som de statussymboler, de stadig er den dag i dag.

Louis Vuitton skabte tasker og kufferter, der var optimerede ned til den mindste detalje, og som faktisk kunne holde til noget. Det var blandt andet ham, der fandt på at forstærke hjørnerne af kufferterne med jern for at gøre dem mere solide. Ligeledes står han bag idéen med kufferter med flade låg, som gør det muligt at stable flere af dem i højden.

Desuden var det Vuittons idé at skabe kufferter af slidstærkt kanvas frem for kufferter af læder med buede låg, der ellers var den dominerende type i tiden. Den buede form var til, for at regnvand kunne ledes af tasken, men Vuitton opfandt det særlige coatede kanvas, som var vandtæt. Dette banede vejen for den firkantede kuffert, som medførte, at man kunne anskaffe sig bagage, der både var let at stable og dermed lettere at rejse med, og som samtidig vejede mindre end de tunge læderkufferter og -kister.


Vintage Louis Vuitton forbliver en god investering


Mange af kreationerne fra Louis Vuitton har fået en nærmest kultlignende status i modeverden. Brandets tasker, kufferter og punge er nogle af de absolut dyreste på markedet, og selvom taskerne i dag ikke længere bliver syet i hånden, anses de fortsat for at være af absolut højeste kvalitet. Dette var Louis Vuittons oprindelige ønske med sine kreationer, og hans visioner holdes ved lige hos modehuset i dag. Da Louis Vuitton begyndte at lave bagage, excellerede han i at skabe specialdesignede kasser og kufferter til sine kunders specifikke behov. Nogle af disse designs har overlevet gennem tiden og fungerer i dag som ikoniske tasker.

Et eksempel på dette er den kendte Noé-taske, som du kan finde forskellige eksemplarer af her hos Miinto. Det er en såkaldt bucket bag, hvis design har mange år på bagen, og som oprindeligt blev skabt til at kunne indeholde champagneflasker. I dag findes den i mange forskellige farver, størrelser og med forskellige detaljer. Og den er ikke kun perfekt til at transportere champagne, men også til alt det, du har brug for at have med på farten.

Nogle af de mest populære items i hele Louis Vuittons sortiment er mere end 100 år gamle design. Netop derfor er det også en særdeles god investering at købe Louis Vuitton vintageprodukter. At købe en pre-owned Louis Vuitton-taske er på mange måder et bæredygtigt valg. Du behøver nemlig ikke frygte for, at de går af mode, og grundet den ekstremt gode kvalitet kan de også holde længe endnu. Taskerne og pungene fra det eksklusive franske brand mister aldrig deres kultstatus, og du kan dermed være sikker på altid at have et stilsikkert valg i klædeskabet.

I dag har brandet sine egne butikker i over 50 lande, og deres kollektioner lokker hvert år tusindvis af mennesker fra hele verden til sig. Men også Louis Vuitton-vintagevarer er meget efterspurgte. Det er der flere grunde til: Dels er nogle af LVs varianter kun blevet produceret i meget få eksemplarer, som samlere meget gerne vil have fingrene i. Dels repræsenterer Louis Vuittons forskellige design de tidsperioder, de stammer fra, og hver enkelt kreation fortæller en del af den ikoniske virksomheds historie.


Brug din Louis Vuitton-taske til hverdag, fest og på farten


En taske fra Louis Vuitton er den perfekte accessory til dit outfit uanset anledningen. Er du mest til jeans, T-shirt og sneakers, så passer en klassisk brun skuldertaske med det gyldne print perfekt til dit underspillede, men kvalitetsbevidste look. Vil du gerne tilføje lidt mere power til hverdagen med en taske, der skaber kontrast til din spraglede yndlingskjole, så vælg en taske i en af de mange flotte pangfarver.

Du finder desuden tasker i alle tænkelige størrelser her hos Miinto. Lige fra de store kufferter, hvor du kan have plads til feriegarderoben, til de mindste punge, hvor der akkurat er plads til dine vigtigste kreditkort. Du kan altså her finde lige præcis den pung eller taske, der passer til dit behov – og med Louis Vuitton er du sikker på at få et stilsikkert produkt af højeste kvalitet.

Louis Vuitton skaber tasker, der er lavet til at blive brugt. Og selv tasker, der som de fleste her på siden er pre-owned, er stadig utrolig smukke og holdbare. Derfor behøver du ikke nøjes med at bruge din LV-taske til fester og lignende lejligheder. Du kan sagtens bruge din favorittaske på arbejdet og på den måde tilføje lidt luksus til hverdagen.

Faktisk blev netop tasken Speedy designet til at være den faste følgesvend i en travl hverdag. Den blev første gang solgt i 1930’erne, og den hed oprindeligt Express. Speedy-tasken var tænkt som en mindre og uformel udgave af den ikoniske rejsetaske Keepall, og både designet og navnet Speedy reflekterede en tid, hvor man lettere og hurtigere skulle kunne transportere sig selv og sine ejendele fra sted til sted. Både Speedy og Keepall produceres stadig den dag i dag – med god grund. Det er rummelige tasker, der kan indeholde alt det, du har brug for, de er lette at have med på farten, og det er tasker, der kan holde til rejsens tumult – samtidig med at du ser tjekket ud.


Køb Louis Vuitton vintage her hos Miinto


Her på siden kan du finde vintageprodukter fra blandt andre ikoniske Louis Vuitton. Som udgangspunkt er produkterne pre-owned, hvilket betyder, at du kan få dem til fornuftige priser. Fra ny koster en del af brandets tasker gerne flere hundrede tusinde kroner, hvorfor det kan være en fordel at købe dem brugt. Men at en taske er brugt, er på ingen måde en negativ ting. Læder bliver eksempelvis oftest smukkere i brug, og du får samtidig en kvalitetstaske, der har en historie. Udover at du sparer penge, sparer du også planetens ressourcer. Det er altså både et bæredygtigt og stilsikkert valg at købe en vintage Louis Vuitton-taske.

Lige meget om du køber en Louis Vuitton weekend bag, en klassisk håndtaske eller en pung, kan du være sikker på, at du får udsøgt kvalitet og design af absolut højeste kaliber. Der er ganske enkelt ikke noget at sætte en finger på hos dette ikoniske, franske taskemærke. Du finder desuden et stort udvalg af både modeller og farver, så der er en Louis Vuitton-taske for enhver smag og til ethvert behov. Det gælder, uanset om du er til de klassiske brune tasker med monogram-print eller vil have en taske med mere farve og iøjnefaldende detaljer. Og det gælder, om du blot har brug for en lille skuldertaske til mobilen og pungen, eller en større rejsetaske med plads til alt, du skal bruge på ferien.

Når du klikker dig ind på et vintage Louis Vuitton produkt her på siden, vil du kunne se, hvilken stand det pågældende produkt er i. Dermed ved du, hvad du kan forvente at få, når du køber Louis Vuitton vintagetasker hos Miinto. Vi gør alt, hvad vi kan for at beskrive og fotografere taskerne, så du ikke er tvivl om standen. I beskrivelserne finder du altså informationer om produktets materialer, dimensioner og en vurdering af standen. Derudover beskriver vi, hvordan den enkelte vare tager sig ud. Tag et kig på de lækre kreationer allerede i dag, og forelsk dig i de ikoniske accessories fra det anerkendte franske modehus.

Ryd alle filtre

Louis Vuitton Vintage

Side 1 Af 188

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.