Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RYGSÆKKE TIL DAMER

Funktionel og smart mode er in, og derfor er rygsække blevet til eksklusive modeitems og et must have i hverdagens garderobe. Variationerne er mange, og du kan pifte dit outfit op med både små og store rygsække i slidstærke materialer såsom lærred og læder. Hvilken rygsæk skal du have med på farten?


Praktiske og trendy rygsække


Rygsækken er til kvinden, som i en hverdag med både cykelture, offentlig transport og shoppeture såvel som gåture, har brug for at holde hænderne frie. Tasken, som sidder på ryggen, er en holdbar, rummelig og praktisk løsning. Den er populær i nutidens modebillede, hvor rygsække til kvinder tilfører både cool og afslappede vibes til dit look - hvad end det er en lille eller større rygsæk. Rygsække er perfekte til den moderne kvinde, da de er både praktiske og fashionable.


Rygsække i læder


Den mest populære hverdagsmodel er rygsækken i læder, og det er der god grund til. Der er nemlig tale om en yderst holdbar rygsæk, som kan klare slid over længere tid. Med tiden får den blot et mere vintagepræget look. Den pifter desuden outfittet op ved at fungere som en rå kontrast til dit look. Det er derfor en god investering at købe en læderrygsæk til kvinder, da den kan bruges til det meste.

Læderrygsækken er perfekt til alt lige fra indkøbsture til arbejds- eller skolelooket samt til weekendsoplevelser. Du kan eksempelvis vælge en sort læderrygsæk. Det er en klassikker, som du ikke kan gå galt i byen med. Den passer til det meste og er samtidig funktionel hvilket betyder, at du får glæde af den i mange år frem.


Det klassiske og ideelle valg


Rygsække er den traditionelle og ideelle tasketype til studiet, da den kan rumme både laptop, bøger og dokumenter – og så kan de tunge ting transporteres på en nem og smart måde. Ved en skoletaske er der især fokus på, at tasken skal sidde godt ind til ryggen, så du ikke får ondt i ryggen og skuldrene, når du bærer rundt på den. Mange af dem er designet med et specifikt rum til din computer, hvorved du altid kan opbevare denne trygt og sikkert. Rygsækkene har generelt en god ruminddeling med mange mindre lommer. I disse kan du opbevare essentielle ting, du gerne hurtigt vil kunne finde frem igen.

Med en skoletaske er du klar til studiet eller arbejdsdagen med alle dine vigtigste ting ved hånden – eller på ryggen. De findes i et væld af farver og materialer. Vær med på moden med en læderskoletaske eller en model i lærredsmaterialer med læderdetaljer. Det behøver ikke at være kedeligt at bære rundt på alle sine genstande på ryggen - en lækker og funktionel rygsæk hjælper på det, og den kan samtidig sætte et personligt præg på dit look.


Rejserygsækken


Rejserygsækken fungerer som din rejsetaske, når du skal på ferie, ud at rejse eller på weekendtur. Her er det især vigtigt, at komfort og holdbarhed er i fokus. Udover at skulle rumme dine vigtigste ting, skal rygsækken også sidde godt på ryggen og kunne holde til de fleste vejrforhold. En rejserygsæk kan også benyttes i forbindelse med sport, da den er utroligt rummelig og uden problemer kan indeholde sportssko og -tøj. En vandrerygsæk er derimod specifikt til kvinden, som skal ud at gå langt og skal have tasken placeret behageligt på ryggen, uden at den påvirker bevægeligheden. 

Tasker, du har med ud at rejse, skal være slidstærke og kunne holde til lidt af hvert. Både når det kommer til daglig brug, slid og skidt. Find for eksempel en vandtæt rygsæk, hvori dine ting er beskyttet og holdes tørre. Du bør altid tjekke materialernes egenskaber og finde en rygsæk, som nemt kan tørres af eller vaskes, hvis den bliver beskidt eller støvet. Rejserygsække kommer i mange forskellige former og farver, og du skal sørge for at finde en, som passer til dig og dine behov i forhold til justerbare skulderstroppe, vægt, ruminddeling og lommer samt materialer. Med en funktionel rejserygsæk er du klædt ordentligt på til dit næste store eventyr.



Opdag vores udvalg af rygsække til kvinder


Du vil her på siden kunne finde rygsække, som har mere fokus på komfort og funktionalitet, såsom The North Face, Pacsafe, Eastpak eller Fjällräven, og som passer perfekt som rejserygsæk, til en weekendtur i det fri. Disse er tit udformet, så de sidder godt på ryggen over længere tid, samt fungerer som en vandtæt rygsæk. Hvis du er ude efter en mere trendy rygsæk i læder eller andet lækkert materiale, kan du shoppe fra mærker som Treats, ZWEI, Adax eller de mere modeorienterede Fjællræven rygsække. En skøn rygsæk kan bruges både, når den står på oplevelser i naturen, eller når du bare ønsker en praktisk taske til de små weekendture. Du finder vores rygsække i mange forskellige former og materialer. Om du ønsker et mere råt og moderne look med rygsække i skind eller læder, eller du ønsker en rygsæk som kan holde til en aktiv livsstil, så finder du den her på miinto.dk. Se vores store udvalg af skønne rygsække fra nogle af tidens stærkeste brands.

Leder du efter et godt rygsæk tilbud, så tag et kig på vores udsalg af rygsække til kvinder. Vi sætter løbende flere varer til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup.

Side 1 Af 25

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.