Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Rygsække til kvinder

Hvem siger, at en funktionel og slidstærk rygsæk ikke også kan være smart og trendy? Her på miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg indenfor kvalitetsrygsække, som både opfylder de funktionelle behov for komfort samtidig med, at de er skønne i designet.

Opdag vores udvalg af rygsække til kvinder

Du vil her på siden kunne finde rygsække, som har mere fokus på komfort og funktionalitet, såsom The North Face, Pacsafe, Eastpak eller Fjällräven, og som passer perfekt som rejserygsæk, til en weekendtur i det fri. Disse er tit udformet, så de sidder godt på ryggen over længere tid, samt fungerer som en vandtæt rygsæk. Hvis du er ude efter en mere trendy rygsæk i læder eller andet lækkert materiale, kan du shoppe fra mærker som Treats, ZWEI, Adax eller de mere modeorienterede Fjællræven rygsække. En skøn rygsæk kan bruges både, når den står på oplevelser i naturen, eller når du bare ønsker en praktisk taske til de små weekendture. Du finder vores rygsække i mange forskellige former og materialer. Om du ønsker et mere råt og moderne look med rygsække i skind eller læder, eller du ønsker en rygsæk som kan holde til en aktiv livsstil, så finder du den her på miinto.dk. Se vores store udvalg af skønne rygsække fra nogle af tidens stærkeste brands.


Leder du efter et godt rygsæk tilbud, så tag et kig på vores udsalg af rygsække til kvinder. Vi sætter løbende flere varer til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup.

Rygsække udsalg

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1621 resultater