Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PRADA VINTAGE

Hvis man skal tro populærkultur, er det djævlen, der iklæder sig Prada (The devil wears Prada), men i takt med at modebrands kommer og går, er og bliver Prada stadig top-of-mind hos de fleste. Brandet må altså byde på meget mere, og det gør de i den grad. Prada iagttager omhyggeligt verden omkring dem og er nysgerrige på samfund og kultur, hvilket er kerneelementerne i Pradas kreativitet. Denne tilgang til design er stadig kernen i et par Prada-sko, en Prada vintage bag og Pradas skønne ready-to-wear-kreationer. Dyk ned i vores smukke udvalg af Prada her på siden, og find dine nye garderobefavoritter.


Et familiedrevet italiensk modehus stiftet i modemekkaet Milano


Prada blev grundlagt tilbage i 1913 af Mario Prada, da han åbnede sin lædervarebutik i Milano. Butikken blev kendt som Fratelli Prada (Prada Brothers), og som andre berømte europæiske læderhuse i den æra lagde Prada ud med at lave bagage og trunks til det spirende rejsemarked. I 1919, blot seks år efter, blev Prada udnævnt som kongelig hofleverandør til det italienske kongehus.

I dag er Prada kendt for deres udsøgte designtasker, der oser af italienske temperament og finesse på én og samme tid. Prada er et varmblodet designmærke, som tør at udfordre de gængse designtraditioner ved at tage deres eget take på det. Sådan har de været fra dag ét. I Pradas kollektioner finder du derfor både en klassisk Prada vintage bag i et enkelt og stilrent design, der ganske enkelt aldrig forgår. Samtidig finder du dog også mere iøjnefaldende og særprægede design, der oser af den farverige og dristige italienske designkultur.

Da Mario Prada gik bort i 1952 uden en klar arving til det gigantiske modehus, oplevede Fratelli Prada en langsom tilbagegang. I 1970’erne var virksomheden næsten som forsvundet fra overfladen, og en designepoke var pludselig slut. Eller var den? I 1978 tog Mario Pradas barnebarn, Miuccia, nemlig roret og førte langsomt skibet i den rigtige retning. Miuccia er faktisk hjernen bag det Prada, som vi kender i dag.


Prada - en ny epoke blev skudt i gang


Da Miuccia Prada overtog i 1978, begyndte en ny og succesfuld epoke for Prada. Derfor er det heller ikke uden grund, at Miuccia Prada bliver krediteret for Pradas massive og næsten off-the-charts-succes de sidste 40 år. Miuccia Prada bragte en moderne og stærk femininitet med sig ind i Prada, og i samspil med Patrizio Bertelli, som var specialist inden for salg og udvikling af lædervarer, fik de salget til at skyde gennem taget.

Er du vild med italienske modehuse? I så fald bør du også tjekke vores udvalg af Gucci vintage og Max Mara.


Prada nylon bag - moderne og holdbar æstetik


I 1984 bevægede Prada sig væk fra den klassiske og mere konservative stil og mere over i en moderne æstetik. De lancerede nemlig den populære Prada nylon bag, også kaldet Prada Messenger bag, fremstillet af Pocono nylon fra Poconobjergene. Et materiale, som ellers blev brugt til fremstilling af militære telte. Pocono nylon er både holdbart, vandtæt og smukt, og det blev en ren vinder - også i high-fashion-industrien. Prada formåede nemlig at kombinere det funktionelle aspekt med moderigtigt og elegant design, hvilket gjorde Prada nylon bag, eller Prada Messenger bag, til en eftertragtet og særdeles anvendelig taske.

I takt med at Prada nylontaskerne steg i popularitet, blev Miuccia Pradas nytænkende og anderledes ideer i højere grad også afspejlet i brandets forskellige design. Prada blev kendt for deres cool og raffinerede elegance, hvilket stod i stor kontrast til glitteræraen og sensualiteten i 80’erne. Op igennem 90’erne positionerede Prada sig stille og roligt som et af de førende luksuriøse modehuse, hvilket de stadig er den dag i dag.


Køb en smuk Prada vintage bag online hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk er vi vilde med Prada, og det er ikke uden grund. Det italienske modehus formår nemlig sæson efter sæson at imponere med udsøgte design med klassiske vibes eller iøjnefaldende og moderne toner. Hvad end du er på udkig efter en Prada vintage bag som f.eks. den velkendte Prada Messenger bag, eller du ønsker en mere feminin lædertaske i pangfarver, prydet med nitter og spænder, finder du det her på siden. Dyk ned i Pradas forunderlige univers, der oser af kvalitet, elegance og power.

Ryd alle filtre

Prada Vintage

Side 1 Af 56