Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SOLBRILLER TIL MÆND

Det ultimative look en varm sommerdag inkluderer et par trendy solbriller, men et par unikke solbriller skader heller ikke det personlige image, når der skal nydes en drink på en café i Alperne under den årlige skiferie. Derfor har Miinto.dk samlet et spændende sortiment af solbriller, der appellerer til alle trendsættere, da produktsortimentet varierer i design, farvevalg og pris. Med andre ord – Miinto.dk tilbyder et unikt sortiment af moderigtige solbriller online fra blandt andet Komono, LC Nature og Prestige. På Miinto.dk har vi solbrillerne klar til dig, så snart de kommer på gaden! 


Skab dit eget image og udtryk


Solbriller er lavet til at sidde midt i ansigtet, og er med til, at skabe dit helt eget udtryk. Den forkerte solbrille kan give en forkert attitude, men samtidig kan den perfekte solbrille også sætte prikken over i’et på dit outfit. Solbriller er både smarte og funktionelle på samme tid, i og med, at de også beskytter øjnene mod solens UV-stråler. Vejret er generelt et stort samtaleemne overalt i Danmark, og netop solen spiller ind her. Om sommeren er et par solbriller nemlig uundværlige for de fleste! Derudover er det også blevet utrolig trendy med solbriller i ”håret” eller på hovedet, og på denne måde, er solbrillerne blevet mere brugbare i stedet for kun om sommeren, når solen skinner allermest. Det er en vedvarende trend, som er kommet for at blive, og det er med til, at forvandle dit look til noget cool og personligt. Helt tilbage til 30’erne blev solbriller set på diverse pop- og rockstjerner samt Hollywood skuespillere. I og med solbriller sidder i ansigtet, vil det ikke kunne undgå at blive blikfang for det fleste af os. Hos Miinto.dk tilbyder vi et stort udvalg af solbriller til mænd, så du kan finde netop din favorit. 


Herresolbriller til alle ansigtstyper


Solbriller kommer i et væld af forskellige styles, og særligt formen har betydning for, hvilke features af dit ansigt der bliver sat fokus på. 

Har du et meget rundt ansigt, kan du med fordel vælge et par firkantede eller rektangulære herresolbriller, der er lidt bredere end dit ansigt. Er dit ansigt meget aflangt, kan du fremhæve de bedste sider ved at vælge et par store solbriller, eksempelvis pilotformede eller runde. Firkantede ansigtstyper er bedst tjent med runde eller ovale solbriller, der skaber balance og bløder lidt op i det geometriske udtryk. Ovale ansigter er så heldige, at de klæder de fleste solbrilletyper, mens dig med et hjerteformet ansigt bør gå efter ovale herresolbriller.

Der er mange uskrevne regler om, hvilke solbriller der passer til hvilke ansigtsformer, men i sidste ende bestemmer du heldigvis fuldstændig selv, hvilke solbriller du vælger. 


CE-mærkede herresolbriller


I Danmark er vi så heldige, at der stilles meget høje krav til producenterne og forhandlerne af solbriller. Disse krav udstikkes af EU og betyder, at alle solbriller, der forhandles herhjemme, skal leve op til et vist niveau af UV-beskyttelse. Dette markeres med det lille symbol CE-mærket på brillens stel, der er en erklæring om, at produktet lever op til de foreskrevne krav og standarder.

CE-mærkede solbriller yder generelt rigtig god beskyttelse og er tilstrækkelige til hverdagsbrug, men står du på ski, bruger meget tid på vandet eller generelt holder dig mange timer på steder med høj og kraftig sol, kan du kigge efter solbriller med UV400-mærkning. 

Du kan altså trygt finde dit næste par moderigtige herresolbriller her hos Miinto. 


Beskyt dine øjne hele året


Mange tror fejlagtigt, at solbriller kun er til sommerbrug. Sandheden er, at solbriller faktisk kan være effektive hele året. Også om vinteren, hvor solen står højt på himlen og reflekteres i et hvidt snelandskab, kan dine øjne have brug for beskyttelse. Ligeledes er det godt at bruge solbriller på en solrig forårsdag ved vandet eller på en sejltur, hvor solens stråler giver genskær i vandoverfladen. 

Et par fede solbriller til herrer kan altså blive en del af dit personlige look året rundt, og du behøver ikke længere en undskyldning for at gå med dine solbriller hele året.


Klassiske og trendy solbriller til herrer


Solbriller er i høj grad en del af modens skiftende tendenser, og hvert år er der nye former og farver på spil. Nogle år har store, runde solbriller domineret, mens vi har været svært begejstrede for smalle modeller andre år. Hos Miinto finder du solbriller i alle former, farver og afskygninger, både nyeste mode og de klassiske modeller som Wayfarer og Aviator. 

Derudover har du måske en forkærlighed for en bestemt farve glas og stel, hvilket også er med til at præge dit valg. Glasfarven på dine solbriller kan både udspringe af en æstetisk præference, men der er også meget funktionalitet forbundet hermed. Meget mørke solbriller er f.eks. gode til kraftigt sollys, men kan være for mørke til, når du kører bil. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du allerede har nogle præferencer for f.eks. sort eller brunt brilleglas, så du får et par solbriller, der både er flotte at se på og behagelige for øjnene.


Sådan vælger du solbriller i den rigtige størrelse


Mange herresolbriller er, det vi kalder, one size, hvilket betyder, at de kommer i én størrelse. Andre gange vil du se, at der står et tal i størrelsesvælgeren til dine solbriller. Dette tal angiver bredden på brilleglasset, altså brilleglassets diameter. Står der f.eks. 56, betyder det, at brilleglassets diameter er 56 mm.

Med størrelsen kan du få en fornemmelse af, hvor store solbrillerne er, og hvordan de kommer til at se ud på dit ansigt. Er bredden 59 mm har vi at gøre med et par store solbriller, mens 52 mm er i den lille ende. Det er en god indikator, når du vælger solbriller, og hjælper dig til at vælge det rette par. 


Fede etuier til dine herresolbriller


Et par fede solbriller kræver fed beskyttelse, så de ikke knækker eller bliver ridsede, når de ligger i tasken. Stort set alle vores solbriller til herrer kommer med etui, men ønsker du at gøre lidt mere ud af det, har vi også et udvalg af etuier til solbriller og brilleetuier i shoppen. Du finder fede solbrilleetuier til herresolbriller fra kendte mærker som Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Versace og Bottega Veneta. 


Herresolbriller til sport


Er du aktiv sportsudøver, kan det være, du er på udkig efter et par fede og funktionelle sportssolbriller, og dem forhandler vi heldigvis også. Forskellen på et par sportssolbriller og modesolbriller er, at sportssolbriller er designet til at sidde ekstra godt fast på hovedet, at reflektere sollyset væk fra øjnene samt at forhindre, at solstråler trænger ind fra siden, toppen eller bunden af brillerne. En cykelrytter er f.eks. i høj fart og skal typisk gennem mange sving og vil derfor være i mange vinkler til solen i løbet af en cykeltur. Derfor er det vigtigt, at sportssolbrillerne holder solen ude, uanset hvor rytteren befinder sig i forhold til solen.


Shop dine herresolbriller online


Er du på udkig efter et par trendy solbriller til herrer, er du landet det rigtige sted. Hos Miinto har vi altid tusindvis af herresolbriller i sortimentet fra alle de mest populære brands, og vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid finder de nyeste styles og seneste trends. 

Foruden solbriller kan du også shoppe et stort udvalg af accessories, tøj og tasker til herrer, så du kan klare al shoppingen hjemme fra sofaen. Med alle de største mærker samlet ét sted bliver det både nemt, hurtigt og overskueligt at finde de ting, du står og mangler, og med søgefunktionen finder du let frem til de nye ting til klædeskabet.

Shop dine nye herresolbriller her på siden i dag, og bliv klædt på til sommer og solskinsdage hele året.

Side 1 Af 172

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.