Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SWEATSHIRTS TIL DAMER

Hos Miinto.dk finder du et bredt udvalg af sweatshirts til kvinder, og vi sørger hele tiden for at have fingeren på pulsen i forhold til nyeste trends og tendenser. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at vi har nogle af de absolut nyeste og mest populære sweatshirt-styles på hylderne fra højtelskede brands som Kenzo, Wood Wood, Han Kjøbenhavn, Lala Berlin og mange flere. Omvendt går vi dog heller ikke på kompromis med klassikere, og af den grund finder du naturligvis også fine sweatshirts til kvinder fra brands som Tommy Hilfiger, SuperDry, Nümph og By Malene Birger.

Sweatshirten har i mange år været ensbetydende med casualwear og sportstøj, som enten passer til en afslappet dag på sofaen derhjemme eller som overtøj til og fra træning. Dette har dog ændret sig, i takt med at high-end fashion brands som Kenzo, Calvin Klein og Moschino har meldt deres entre og gjort den afslappede sweatshirt til et item, som i den grad kan give dit look kant og attitude.


Fashionable sweatshirts til damer


I et land som Danmark er intet garderobeskab fuldendt uden én eller flere lækre sweatshirts. Vores klima indbyder desværre hverken til flagrende kjoler og nederdele eller lette toppe og bluser hele året rundt, og derfor er det vigtigt, at der hænger et par fine sweatshirts i klædeskabet. Fælles for langt de fleste sweatshirts her på siden er, at de er skabt i lækre, bløde materialer, som giver en sublim følelse af velvære og komfort.

En sweatshirt til kvinder behøver dog hverken være sporty eller casual i sit udtryk. Tværtimod. Hos Miinto.dk finder du også et væld af feminine og klassiske styles, som uden problemer kan kombineres med fine hverdagskjoler eller businesswear. Du er selv med til at bestemme, hvilket udtryk du ønsker, og sweatshirts kan både fungere som et ekstra lunt lag, der på fineste vis blender ind i dit look eller som en statement style, der giver dit look kant og attitude.

Kombiner for eksempel en statement sweatshirt fra Comfy Copenhagen med et par fede mom-jeans, en hvid T-shirt og et par hippe sneakers for et hverdagslook med kant, eller sammensæt en casual sweatshirt med hætte til et par vamsede træningsbukser til en hyggelig søndag derhjemme. Er du derimod på udkig efter en sweatshirt, som kan bruges til arbejde? I så fald bør du tage et kig på de klassiske sorte eller gråmelerede sweaters med runde halsudskæringer. De kan nemlig kombineres med en hvid eller lyseblå skjorte, et par sorte skinny jeans og et par fine støvletter for et mere eksklusivt og professionelt look.


Lad dig inspirere af alt fra stilrene styles til skønt casualwear


Hos Miinto.dk tilbyder vi et væld af sweatshirts til kvinder, og både design- og farvepaletten spænder fra de helt klassiske og stilrene modeller i farver som grå, sort og hvid til mere iøjnefaldende og sprudlende sweatshirt med mønstre, print og anderledes snit. Du finder altså sweatshirts med fine detaljer og pynt som frynser, læder og prints, som gør det ellers enkle og afslappede design mere fint og feminint, og omvendt finder du også sweatshirts med sporty og cool vibes, hvor der i særdeleshed er lagt vægt på oversized pasforme med urbane twists.

Du kan uden problemer mikse og matche sweatshirts med forskellige looks og styles, og det skønne ved sweatshirts er, at de både kan nedtone dit look eller tilføre det mere kant. Sweatshirts til kvinder kan både kombineres med nederdele, jeans, chinos og kjoler såvel som T-shirts, bluser og skjorter. Hvis der er noget, en sweatshirt er kendetegnet ved, så er det dens anvendelighed og diversitet. Du kan både holde dit look enkelt og sporty med en sweatshirt, men du kan samtidigt også mikse det afslappede med det finere for at skabe et superfedt og kontrastfyldt look.

Her på siden finder du et stort udbud af lækre og fine sweatshirts til kvinder, og du vil med garanti finde en style eller to, som falder i din smag. Vi favner bredt, når det kommer til brands og designere, og derfor finder du både sweatshirts fra internationale high-end fashion brands som Kenzo, Calvin Klein, HUGO og Michael Kors samt sweatshirts fra danske design-darlings som Moves by Minimum, Nümph, Only og Rue de Femme.

Side 1 Af 72

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.