Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Håndtasker til kvinder

Udover at være et af de mest praktiske modefænomener som findes, er håndtasker til kvinder en essentiel del af den personlige stil og udtryk - og så er den også nærmest uundværlig.

Hvilken dame håndtaske går du ud med i dag?

På Miinto.dk finder du et bredt udvalg af skønne håndtasker til enhver lejlighed, hvad enten du står og mangler en stor og rummelig taske til hverdag og job eller en lille fin selskabstaske. Står du og mangler den perfekte lille sorte taske, når festlighederne står for døren eller finere arrangementer, så kan du finde din selskabstaske her på Miinto.dk. Håndtasken er designet til at holdes i hånden, hvorfor den har kortere hanke, men tit findes også en længere rem til skuldrene. Udvalget af tasker bugner med håndtasker i mange forskellige materialer og detaljer, såsom skind, læder, ruskind, samt mange andre skønne materialer. Du vil desuden finde et udvalg som varierer i både form, prints og udtryk, så der er noget til enhver anledning.

Find den rette håndtaske til dame blandt vores skønne brands

Den helt rette taske kan være med til at pifte dit outfit op, hvad enten du søger en med et klassisk, trendy, råt eller feminint look. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af håndtasker fra nogle af modebranchens stærke brands såvel som talentfulde designere fra ind- og udland. Du finder blandt andet tasker fra brands, som Adax, Gestuz, Rosemunde, Nunoo, og Versace, samt mange flere skønne brands, hvis udvalg er klar til at berige dig med en taske lige efter din personlige stil.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

3570 resultater