Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HÅNDTASKER TIL KVINDER

Udover at være et af de mest praktiske modefænomener som findes, er håndtasker til kvinder en essentiel del af den personlige stil og udtryk - og så er den også nærmest uundværlig. Den ikoniske håndtaske er et must have i enhver modebevidst kvindes garderobe. De er ikke bare praktiske, men er også en essentiel del af dit look. Saml alle dine uundværlige ting i en håndtaske, og vær klar til dagen med denne fantastiske accessory.


Hvilken dame håndtaske går du ud med i dag?


På Miinto.dk finder du et bredt udvalg af skønne håndtasker til enhver lejlighed, hvad enten du står og mangler en stor og rummelig taske til hverdag og job eller en lille fin selskabstaske. Står du og mangler den perfekte lille sorte taske, når festlighederne står for døren eller finere arrangementer, så kan du finde din selskabstaske her på Miinto.dk. Håndtasken er designet til at holdes i hånden, hvorfor den har kortere hanke, men tit findes også en længere rem til skuldrene. Udvalget af tasker bugner med håndtasker i mange forskellige materialer og detaljer, såsom skind, læder, ruskind, samt mange andre skønne materialer. Du vil desuden finde et udvalg som varierer i både form, prints og udtryk, så der er noget til enhver anledning.


Find den rette håndtaske til dame blandt vores skønne brands


Den helt rette taske kan være med til at pifte dit outfit op, hvad enten du søger en med et klassisk, trendy, råt eller feminint look. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af håndtasker fra nogle af modebranchens stærke brands såvel som talentfulde designere fra ind- og udland. Du finder blandt andet tasker fra brands, som Adax, Gestuz, Rosemunde, Nunoo, og Versace, samt mange flere skønne brands, hvis udvalg er klar til at berige dig med en taske lige efter din personlige stil.


Håndtasken er kvindens bedste ven?


Håndtasken er perfekt til et stilet business look eller som statement piece, der sætter prikken over i’et på et klassisk look. Med denne accessory over armen kan du komme stilbevidst gennem hverdagen. Håndtasken fuldender dit look, men det er nok de færreste, der kan klare sig med kun én. 

Opdag en verden af både større og mindre håndtasker i forskellige størrelser, farver og stilarter, og bliv klogere på, hvilken håndtaske der passer til dig og din personlige stil


Størrelsen


Hvilken størrelse har du behov for, hvilket materiale passer til formålet, og hvordan skal den sidde? Find ud af, hvilke ting du skal være opmærksom på, inden du køber din næste håndtaske lige her.

Det hele kommer ned til, hvor meget du vil transportere rundt med dig. Er det bare de essentielle ting som mobil, nøgler og pung? Eller har du også behov for at have computer, bøger, vand eller makeup-pung med? Med en stor shoppertaske vil du kunne have det meste med, men de kommer sjældent med ruminddeling til at holde orden i alle småsagerne.

En arbejdstaske, også kaldet en satchel, er specifikt lavet til at kunne rumme både computer og dokumenter og er derfor perfekt til arbejdet eller til studiet, hvor man skal have lidt flere ting med sig end ellers. Små håndtasker til kvinder er både til lidt finere brug og til hverdagen, og hvis du ikke skal have mere end nødvendighederne med, kan du sagtens klare dig igennem dagen med en lille håndtaske i hånden.


Form


Du kan slet ikke begribe, hvor mange forskellige looks, former og farver håndtasker kan have. Der er derfor håndtasker til enhver smag. Den helt klassiske form inden for håndtasker er den firkantede form, og de kan både være kvadratiske og rektangulære samt flade eller brede. De kan både have en lynlåslukning, magnetlukning eller lukning med en læderstrop.

En anden populær håndtasketype er posetasken. Den kaldes også en bucketbag og kommer med snørelukning, som giver en ekstra elegant, men afslappet detalje til et fint look. Bowlingtasken er lidt bredere i det og er derfor mere rummelig. Den type håndtaske har et mere sporty look, som passer perfekt til sneakers og en bomberjakke. En kurvetaske er den perfekte håndtaske til om sommeren. Den er stort set en flettet shoppertaske, som matcher fuldstændigt med et skønt sommeroutfit.


Stilfulde remme og hanke


En af de vigtigste ting ved en håndtaske er, om den har en hank eller rem, som du kan holde i. Mindre til mellemstore håndtasker har typisk en aftagelig skulderrem, så tasken både kan fungere som håndtaske, skuldertaske og crossovertaske. De større håndtasker har hanke, som du kan have på armen eller på skulderen.

Nutidens håndtaskemode byder på en masse forskellige muligheder, der gør det muligt for dig at bruge taskerne på et væld af måder. Én taske kan altså nemt dække flere behov. Det er derfor ikke kun vigtigt at investere i en taske i god kvalitet, men derimod også at finde en taske, du kan bruge på forskellige måder til forskellige outfits. Så er du nemlig sikret en håndtaske, der bliver en fast del af din garderobe mange år frem.


Materialer


En håndtaske i læder er en af de mest populære udgaver på markedet, da læder er et yderst holdbart og slidstærkt materiale. Det er derfor perfekt til et produkt som en håndtaske, der skal kunne klare hverdagens udfordringer. En billigere løsning er  imiteret læder, som har en større alsidighed i forhold til udseende – det er dog knapt så slidstærkt, som ægte læder er.

Hvor stærkt materialet er har også indflydelse på, hvor meget vægt håndtasken kan klare. Skal du transportere bøger, computer og vand rundt hver dag, er det en rigtig god idé at investere i en taske udarbejdet i slidstærke og holdbare materialer.


Stilen


En håndtaske er den perfekte accessory til dit look, og den fortæller faktisk meget om din stil og personlighed. En klassisk håndtaske i for eksempel læder er et must have, da den kan kombineres med forskellige outfits og ligeledes er utroligt holdbar. Skal din næste håndtaske være en enkel og minimalistisk håndtaske eller måske en mere vovet og iøjnefaldende model?

Prøv lysere, neutrale farver som kontrast til mørkere jakker eller noget mere vovet med sprudlende farver og prints, som tilfører dit look et ekstra pift. Her er ingen regler. Med håndtasken kan du vifte rundt med et statement item, der fortæller noget om dig og din stil – også på en kedelig mandag. Invester i en lækker håndtaske, som komplimenterer din stil både i hverdagen og i weekenden.

Side 1 Af 84

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.