Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TASKER FRA SAINT LAURENT

Er du på udkig efter en flot, lækker og ikonisk taske? Så er en Saint Laurent-taske med sikkerhed noget for dig. Saint Laurent er et velkendt designerbrand, der har eksisteret siden 1961, og siden da er det franske modebrand blot blevet bedre og bedre. Saint Laurent lancerer alt fra tøj og sko til accessories og makeupprodukter, men især deres flotte tasker i tidløse og lækre design har gjort brandet kendt verden over. Hos Miinto har vi et bredt sortiment af forskellige tasker i luksuriøst design og kvalitet fra Saint Laurent. Udforsk de forskellige modeller og gå på opdagelse i en verden af de smukkeste tasker. 

Alle taskerne fra Saint Laurent er prydet med de klassiske bogstaver YSL, der er initialerne på stifteren af brandet, nemlig Yves Saint Laurent. Når disse initialer dukker op i gadebilledet, er man ikke i tvivl om, at der er tale om et lækkert designerprodukt. Brandet er anerkendt og velkendt blandt mange, og deres associeres er ofte med elegance og kvalitet i topklasse. Du kan derfor være sikker på misundende blikke, når du kommer gående med din nye, lækre Saint Laurent-taske.

Saint Laurent er til kvinden, der elsker mode, stil og kvalitet – og som også godt kan lide dyre mærkevarer og elsker at vise sig frem. Der er ingen tvivl om, at en designertaske fra Saint Laurent vil falde i øjnene på den gode måde! Hos Miinto har vi en masse forskellige Saint Laurent-tasker i forskellige størrelser og prisklasser. Der er ingen tvivl om, at priserne er sat efter den lækre kvalitet, og dermed kan sådan en taske ses som en god og langvarig investering til garderoben. 

Saint Laurent-tasker er naturligvis produceret i højeste kvalitet og kommer i mange forskellige holdbare og slidstærke materialer, blandt andet læder, bomuld og bast. Hos Miinto finder du et kæmpe udvalg af tasker fra Saint Laurent. Hos os kan du nemlig både finde tote bags, duffel bags, shopping-tasker, belt bags, rygsække, pouches, de helt klassiske skuldertasker og meget, meget mere. Du kan altså med stor sandsynlighed finde det, du er på udkig efter, her på siden. Du kan også let filtrere din søgning efter for eksempel farve eller popularitet for endnu lettere at kunne finde din nye designertaske.


Saint Laurent-tasker – til enhver smag


Hvis du længe har sukket efter en Saint Laurent-taske, men er i tvivl om præcis, hvilken en det skal være, har vi heldigvis et stort udvalg her hos Miinto. Vores udvalg omfatter naturligvis de mere neutrale, klassiske tasker, der kan bruges i hverdagen – for eksempel når du er på arbejde eller på studiet. Men vi har også de mere opsigtsvækkende tasker fra Saint Laurent, hvor du kan være sikker på misundelige blikke og utallige spørgsmål om, hvor tasken dog er fra. Hos Miinto finder du blandt andet helt koralrøde bæltetasker, vinrøde pouches og håndtasker med dyreprint, der med sikkerhed kan pifte hvilket som helst outfit op. 

Er du mere til de praktiske og store tasker, behøver du heller ikke at lede længere. Saint Laurent har nemlig udvidet deres sortiment og producerer også store duffel bags, der har den perfekte størrelse til diverse overnatninger og weekendture. I dem kan du have alle de basale ting, og de er virkeligt smarte, hvis du er meget på farten. Hvis du elsker at shoppe, har Saint Laurent naturligvis også shoppingtasker, der er supergode til at holde styr på alle dine varer samt pung og nøgler. Vælg også mellem en masse flotte farver og match din taske til resten af dit outfit! Hos Miinto kan du shoppe Saint Laurent-tasker af mange slags, hvad end du er til en klassisk sort taske eller en mere iøjnefaldende farve. I sommermånederne er det flot med en farverig taske, og det bringer godt humør videre! Ligeledes kan du peppe dit outfit op med en taske i en vildere farve, så den kan tilføje en ny dimension til din stil. Det er aldrig for sent at eksperimentere med nye farver i garderoben – men du finder også helt klassiske styles fra Saint Laurent hos Miinto, hvis du vil gå den sikre vej. 

Hos Miinto har vi et bredt udvalg af Saint Laurent-tasker til rigtigt gode priser. Derfor er det næsten med garanti, at du finder en taske, som du bare må have hjem i garderoben. Hos Miinto garanterer vi hurtig levering, og når du køber for over 499,-, opnår du tilmed gratis fragt. Du kan også frit ombytte eller returnere dit køb inden for 14 dage. Lad dig forelske i en flot og lækker designertaske fra Saint Laurent blandt vores flotte sortiment! Husk, at det også altid er tilladt at kigge rundt for noget til ønskelisten. Du kan også forkæle en, du holder af med en smuk taske, der garanteret vil vække stor glæde hos de fleste. Mulighederne er mange med tasker fra Saint Laurent, så skynd dig ind og vælg din favorit. 


Bag om Saint Laurent


Saint Laurent har eksisteret siden 1961 og tog for alvor fart i løbet af 1970’erne, da modebrandet lancerede de velkendte tuxedo-jakker til kvinder. I 1978 lancerede de også deres første kosmetikserie, og i 1990’erne kunne verden se frem til at prøve alle de forskellige dufte fra Saint Laurent. 

Hvis du er blevet inspireret til at købe endnu mere fra Saint Laurent, har vi her hos Miinto heldigvis et kæmpe udvalg, der både indeholder sko, tøj, smykker, solbriller og andre accessories samt makeup og dufte til både mænd og kvinder. Allerede nu kan du gå på opdagelse i de forskellige taskekategorier, som rummer både toilettasker, clutches, håndtasker og skuldertasker fra chikke Saint Laurent. 

Med en kjole, jakke eller taske fra Saint Laurent er du godt på vej til at blive et ægte modedyr. Hvem ved? Måske Saint Laurent bliver dit nye foretrukne mærke! Brandet laver i høj grad tasker, som man kan drømme længe om – og måske er det nu blevet din tur til at få opfyldt en taske-drøm? Browse igennem det store udvalg af tasker fra Saint Laurent hos Miinto i dag og gå på opdagelse i forskellige modeller og styles, til du finder din favorit.

Ryd alle filtre

Saint Laurent

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.