Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Saint Laurent

Er du på udkig efter en flot, lækker og ikonisk taske? Så er en Saint Laurent-taske med sikkerhed noget for dig. Saint Laurent har eksisteret siden 1961, og siden da er det franske modebrand blot blevet bedre og bedre. Saint Laurent lancerer alt fra tøj og sko til accessories og make-upprodukter, men især deres flotte tasker i tidløse og lækre design har gjort brandet kendt verden over. 

Alle taskerne fra Saint Laurent er prydet med de klassiske bogstaver YSL, der er initialerne på stifteren af brandet, nemlig Yves Saint Laurent. 

Saint Laurent er til kvinden, der elsker mode, stil og kvalitet – og som også godt kan lide dyre mærkevare og elsker at vise sig frem.

Saint Laurent-tasker er naturligvis produceret i højeste kvalitet og kommer i mange forskellige holdbare og slidstærke materialer, blandt andet læder, bomuld og bast. Hos Miinto finder du et kæmpe udvalg af tasker fra Saint Laurent. Hos os kan du nemlig både finde tote bags, duffle bags, shopping-tasker, belt bags, rygsække, pouches, de helt klassiske skuldertasker og meget, meget mere. Du kan altså med stor sandsynlighed finde det, du er på udkig efter, her på siden.

Saint Laurent-tasker – til hver en smag

Hvis du længe har sukket efter en Saint Laurent-taske, men er i tvivl om præcis, hvilken en det skal være, har vi heldigvis et stort udvalg her hos Miinto. Vores udvalg omfatter naturligvis de mere neutrale, klassiske tasker, der kan bruges i hverdagen – for eksempel når du er på arbejde. Men vi har også de mere opsigtsvækkende tasker fra Saint Laurent, hvor du kan være sikker på misundelige blikke og utallige spørgsmål om, hvor tasken dog er fra. Hos Miinto finder du blandt andet helt koralrøde bæltetasker, vinrøde pouches og håndtasker med dyreprint, der med sikkerhed kan pifte hvilket som helst outfit op. 

Er du mere til de praktiske og store tasker, behøver du heller ikke at lede længere. Saint Laurent har nemlig udvidet deres sortiment og producerer også store duffle bags, der har den perfekte størrelse til diverse overnatninger og weekendture. Hvis du elsker at shoppe, har Saint Laurent naturligvis også shoppingtasker, der er supergode til at holde styr på alle dine varer samt pung og nøgler. 

Hos Miinto har vi et bredt udvalg af Saint Laurent tasker til rigtig gode priser, derfor er det næsten med garanti, at du finder en taske, som du bare må have hjem i garderoben. 

Bag om Saint Laurent

Saint Laurent har eksisteret siden 1961 og tog for alvor fart i løbet af 1970’erne, da modebrandet lancerede de velkendte tuxedo-jakker til kvinder. I 1978 lancerede de også deres første kosmetikserie, og i 1990’erne kunne verden se frem til at prøve alle de forskellige dufte fra Saint Laurent. 

Hvis du er blevet inspireret til at købe endnu mere fra Saint Laurent, har vi her hos Miinto heldigvis et kæmpe udvalg, der både indeholder sko, tøj, smykker, solbriller og andre accessories samt make-up og dufte til både mænd og kvinder. 

Med en kjole, jakke eller taske fra Saint Laurent er du godt på vej til at blive et ægte modedyr. Hvem ved? Måske Saint Laurent bliver dit nye foretrukne mærke!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

42 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1