Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Dametøj

Når det kommer til dametøj, er det noget, vi er gode til hos Miinto. Faktisk vil vi kalde os selv for specialister inden for tøj til kvinder, for vi har samlet mere end 3.000 forskellige brands lige her på siden. Derfor er det nemt for dig at gå på jagt efter dametøj fra dine favoritbrands og i dine yndlingskategorier, når du shopper det hele hos os.

Vi har fokus på at tilbyde styles og kollektioner, der har noget for alle. Er du til det klassiske look, kan du med fordel gå på jagt efter en klassisk blazer eller den uundværlige trench coat. Skal der mere kulør på tilværelsen, finder du danske brands som Ganni og Stine Goya, der er kendte for at lege med farver og mønstre på den helt rigtige måde. 

Verden rundt med modehusene

Praktisk talt kan vi vist godt sige, at vi tager dig med på en vaskeægte rundrejse i hele verden, når du shopper hos os. Vi forhandler produkter fra alverdens modehuse fra hele verden, hvor du finder alt fra de helt små og til de største og mest magtfulde spillere på modescenen. Derfor er vi specialister i tøj, tasker og meget andet, så du kun skal tænke på at vælge lige præcis de produkter, du drømmer om. 

Tasker er også noget, som vi er gode til her. Designertasken er kommet for at blive, og her gør du en god investering ved at købe tidløse og klassiske design, der holder i mange år. Vi tilbyder tasker fra nogle af de største brands inden for området, hvor vi blandt andet kan nævne Marni, Prada, Gucci og Proenza Schouler. Dette er blot få ud af mange forskellige brands, som vi allerede kender på selve taskemodellerne i dag. Gå på jagt i vores kæmpestore udvalg og find det, du er på jagt efter. 

Alle kan være med

Miinto er et sted for alle, og derfor er der både brands i alle prislejer og for både mænd, kvinder og børn. Du kan ligeledes shoppe det bedste sportstøj her på siden, så du ikke behøver lede længe efter det, der gør hverdagen nemmere. Derfor finder du også alt fra de store modehuse til de mere hverdagsvenlige brands, som giver dig mulighed for at kombinere kvalitet og design på din helt egen og unikke måde. 

Når du handler hos os, er der særligt én stor fordel, du kan nyde godt af. For en normal shoppingtur vil ofte betyde mange timers vandring fra butik til butik. Det kan derfor blive en langsommelig fornøjelse, og hvor du kan komme til at gå forgæves. Det har vi gjort op med her på siden, hvor vi har mikset alt det bedste fra modeverdenen. Vi har fokuseret på at give dig det bedste udvalg af dametøj online, så du kun skal lede ét sted fremover. Din bestilling sørger vi selvfølgelig for at levere direkte hjem til dig inden for få dage, så du kan få glæde af alle dine gode køb og springe i dem til de kommende anledninger.  

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

29611 resultater

Side 1 af 297