Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JAKKER TIL MÆND

Det skandinaviske vejr med kolde, våde, grå og mørke vinterdage, den lunefulde sommer og det blæsende efterår kalder på en eller flere gode herrejakker, der kan modstå lidt af det hele. Hvis ikke du allerede har en god herrejakke i garderoben, kan du med fordel se med her på siden, hvor du kan scrolle igennem Miintos store udvalg af herrejakker i alle stilarter, til alle årstider og til enhver smag. 

Ved at scrolle igennem vores udvalg af herrejakker nu kan du finde dine favoritter og klikke dem hjem allerede i dag. Vi tør godt garantere dig, at hverken du eller din garderobe vil fortryde det. 

En god herrejakke er en af de få elementer i garderoben, som du som mand absolut ikke kan undvære. Med de skiftende temperaturer og årstider har man oveni købet brug for at have flere typer jakker i sin garderobe, hvilket heldigvis giver anledning til, at man kan variere sit look alt efter vejr og humør. Uanset hvad din garderobe indeholder af dyre jakkesæt og skjorter eller hættetrøjer og sneakers, så er det enorme udvalg af jakker på Miinto.dk garant for at passe ind i netop din garderobe. 

Ethvert outfit kan fuldendes med den rigtige jakke - om det er en stilren herrejakke i skind eller læder, eller om det er en lækker dunjakke, så er en flot jakke med til at gøre dit look perfekt. Det store udvalg af jakker og frakker findes i et væld af farver, former og materialer. Det betyder, at du kan finde en jakke eller frakke, som matcher lige præcis din personlige stil. Om du er til en sporty jakke med mønster, print med pangfarver eller en klassisk enkeltfarvet herrejakke, så kan du finde et kæmpe udvalg fede jakker og frakker i mange forskellige designs og modeller.


Style din herrejakke 


Når man bor i et klima, hvor man årligt bærer sin jakke i rigtig mange timer sammenlagt, er det helt oplagt, at man gør sig nogle tanker om, hvordan man bedst styler sin herrejakke. En jakke kan nemlig både være det lag, du hurtigt smider på som det yderste, inden du går ud ad døren, mens den også kan være en gennemtænkt og cool del af dit outfit med en rød tråd fra inderste til yderste lag.

Du behøver ikke at have skabet fuld af herrejakker til alle typer outfits. Du kan nemlig sagtens mixe og matche flere stilarter på kryds og tværs op på den måde bruge din herrejakke til mange forskellige anledninger og outfits. Et gennemført look handler nemlig ofte også om de accessories, du styler din herrejakke med, og du kan derfor sagtens lege med udtrykket på en lettilgængelig måde.

Hvis du shopper en klassisk, elegant herrejakke i et traditionelt look, kan du for eksempel lege med kontrasterne og style den klassiske jakke med sporty items. Style for eksempel din lange frakke med en sportscap, et par af dine yndlingssneakers og et varmt halstørklæde på de kolde dage. Kontrasten mellem det klassiske og det sporty giver et cool udtryk. 

På samme måde er det også let at gå all in med det klassiske udtryk på de dage, hvor humør eller anledning ikke kalder på sporty vibes. På de dage kan du i stedet style din lange, klassiske herrejakke med et par læderstøvler, loafers eller herresko, et par handsker i læder og et elegant tørklæde. Dette look er mere elegant, traditionelt og klassisk, men fungerer i alle sammenhænge. 

Hvis du shopper en jakke med et sporty udtryk, kan du style din herrejakke med et par sneaks og en beanie eller en hipsterhue for et gennemført sporty look, eller du kan igen lege med kontrasterne og style den sporty jakke lag på lag med en blazer, et par herrebukser og et par handsker i læder. På den måde skaber du et cool udtryk, hvor du både får det elegante og det sporty. 


Jakker til enhver sæson


På Miinto finder du et stort udvalg af lette jakker, som du nemt kan have med i tasken, når du er på farten. Ligeledes kan du finde et enormt udvalg af smarte vinterjakker, som alle er velisoleret og dermed holder kulden ude, når temperaturen begynder at falde. Det danske klima er dog oftest meget utilregneligt, og det er derfor ikke nok med sommerjakker og vinterjakker, men det er derimod også nødvendigt at have overgangsjakken klar i garderoben. 

Overgangsjakken er et sikkert must-have, der fungerer særlig godt i perioden mellem sommer og vinter. På Miinto.dk kan du finde et stort udvalg af smarte jakker, der passer til ethvert budget. Uanset til hvilken anledning du skal bruge en ny jakke til, så kan du på Miinto.dk finde et stort udvalg af moderne herrejakker af høj kvalitet og komfort, som alle kan være med til at fuldende looket til hverdag eller en festlig aften med gutterne. På hverdage kan du skabe et afslappet og moderne look ved at kombinere en fed cowboyjakke af denim sammen med en lækker skjorte eller en smart t-shirt og et par cool chelsea boots. 

For at skabe et mere formelt look kan du hoppe i en lækker frakke af uld. Tag den ud over din jakke eller din blazer og kombinér den med et par pæne sko eller støvler. Det er et klassisk look, som fungerer både til en dag på kontoret eller til en bytur med vennerne. Vores udvalg bugner med lækre brands fra både danske såvel som internationale mærker såsom Bertoni, Tommy Hilfiger, Bruun & Stengade, Diesel, Moncler samt mange flere lækre mærker – uanset hvad du er på udkig efter, så har vi noget for enhver smag, anledning og behov. Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse.


Find alle dine favoritbrands, når du shopper herrejakker hos Miinto


Når du scroller igennem Miintos udvalg af herrejakker, vil du hurtigt opdage, at vi forhandler en lang række af populære brands og med garanti også et eller flere af dine favoritbrands. Du har derfor masser af muligheder, når du shopper herrejakker hos Miinto. Uanset om du foretrækker det sporty, det elegante, det lette, det traditionelle, det utraditionelle, det neutrale eller det farverige, finder du det, du søger, hos Miinto.

Side 1 Af 238

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.