Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Mand Jakker
Back

Jakker til mænd

En god herrejakke er en af de få elementer i garderoben, som du som mand absolut ikke kan undvære. Med de skiftende temperaturer og årstider har man oveni købet brug for at have flere typer jakker i sin garderobe, hvilket heldigvis giver anledning til, at man kan variere sit look alt efter vejr og humør. Uanset hvad din garderobe indeholder af dyre jakkesæt og skjorter eller hættetrøjer og sneakers, så er det enorme udvalg af jakker på Miinto.dk garant for at passe ind i netop din garderobe.

Ethvert outfit kan fuldendes med den rigtige jakke - om det er en stilren herrejakke i skind eller læder, eller om det er en lækker dunjakke, så er en flot jakke med til at gøre dit look perfekt. Det store udvalg af jakker og frakker findes i et væld af farver, former og materialer. Det betyder, at du kan finde en jakke eller frakke, som matcher lige præcis din personlige stil. Om du er til en sporty jakke med mønster, print med pangfarver eller en klassisk enkeltfarvet herrejakke, så kan du finde et kæmpe udvalg fede jakker og frakker i mange forskellige designs og modeller.

Jakker til enhver sæson

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af lette jakker, som du nemt kan have med i tasken, når du er på farten. Ligeledes kan du finde et enormt udvalg af smarte vinterjakker, som alle er velisoleret og dermed holder kulden ude, når temperaturen begynder at falde. Det danske klima er dog oftest meget utilregneligt, og det er derfor ikke nok med sommerjakker og vinterjakker, men det er derimod også nødvendigt at have overgangsjakken klar i garderoben.

Overgangsjakken er et sikkert must-have, der fungerer særlig godt i perioden mellem sommer og vinter. På Miinto.dk kan du finde et stort udvalg af smarte jakker, der passer til ethvert budget. Uanset til hvilken anledning du skal bruge en ny jakke til, så kan du på Miinto.dk finde et stort udvalg af moderne herrejakker af høj kvalitet og komfort, som alle kan være med til at fuldende looket til hverdag eller en festlig aften med gutterne. På hverdage kan du skabe et afslappet og moderne look ved at kombinere en fed cowboyjakke af denim sammen med en lækker skjorte eller en smart t-shirt og et par cool chelsea boots.

For at skabe et mere formelt look kan du hoppe i en lækker frakke af uld. Tag den ud over dit jakke eller din blazer og kombinér den med et par pæne sko eller støvler. Det er et klassisk look, som fungerer både til en dag på kontoret eller til en bytur med vennerne. Vores udvalg bugner med lækre brands fra både danske såvel som internationale mærker såsom Bertoni, Tommy Hilfiger, Bruun & Stengade, Diesel, Moncler samt mange flere lækre mærker – uanset hvad du er på udkig efter, så har vi noget for enhver smag, anledning og behov. Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

23309 resultater

Side 1 af 236

Næste

Side 1 af 236