Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GUCCI VINTAGE

Gucci er et af de mest kendte og elskede italienske modebrands overhovedet. Særligt er mærket kendt for at producere luksuriøse lædertasker i virkelig høj kvalitet, og mærket står bag en række taskedesign, der har fået nærmest kultlignende status inden for modebranchen. Du kan her på siden finde vores samling af Gucci vintage. Det er som udgangspunkt pre-owned produkter, hvilket vil sige, at du kan få fingrene i dem til særdeles fornuftige priser.


Italiensk håndværk til den engelske overklasse


Tilbage i 1921 åbnede italieneren Guccio Gucci sin første butik i Firenze. Lige fra brandets fødsel var målet at skabe design, der på alle måder var noget ud over det sædvanlige, og som derved henvendte sig specifikt til overklassen.

Forud for butikkens åbning havde Guccio Gucci i flere år arbejdet på et hotel i London. Igennem dette job fik han indblik i, hvad den engelske overklasse ville have, og denne viden udnyttede han, da han grundlagde sit brand. Guccis viden om overklassen kombineret med solidt italiensk håndværk og læder i høj kvalitet førte til produkter, der med det samme blev særdeles populære.

Hurtigt havde Gucci skabt sig et solidt ry – ikke blot i Italien, men over det meste af verden. I dag er Gucci fortsat et af de mest populære mærker inden for særligt tasker og andre lædervarer, og kendisser bliver i flæng spottet med lækre sager fra Gucci.


Ikoniske taskedesign i højeste kvalitet


Hos Gucci går de aldrig på kompromis med kvaliteten af deres håndværk. Der bliver derfor også kun gjort brug af de absolut bedste materialer, når eksempelvis en Gucci taske kommer til live. Det betyder, at du får produkter, der kan holde sig smukke i mange, mange år, når du vælger netop dette luksuriøse mærke.

Brandet designer i dag både tøj, sko og accessoires, men deres oprindelige fokus – tasker – er fortsat deres primære force. De står bag flere ikoniske design, som enhver modekender ville elske at have i skabet. Det gælder blandt andet GG Marmont, Sylvie, Padlock og Dionysus, som alle er blevet evergreens.

Investerer du i en af disse taskemodeller, kan du være ganske sikker på at få fingrene i en taske, du kan få glæde af igen og igen, og som næppe går af mode inden for den nærmeste fremtid. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du køber en af de mange andre smukke Gucci vintagetasker.


Shop Gucci vintage online her hos Miinto


Her hos Miinto forhandler vi en solid samling af vintageprodukter fra blandt andet Gucci. Ved at købe vintage online her hos os kan du være heldig at gøre et særdeles godt køb. Som regel er produkterne pre-owned, og derfor kan du få dem til skarpe priser. Tilmed kan du være heldig at få fingrene i kreationer, der end ikke er i produktion længere.

Når du klikker dig ind på et vintage Gucci produkt her på siden, kan du se, hvilken tilstand produktet er i. Du vil altså ikke blive overrasket, når du modtager dit vintage Gucci fund. Tag derfor endelig et kig på vores udvalg af pre-loved items fra ikoniske, italienske Gucci her på siden.

Ryd alle filtre

Gucci Vintage

Side 1 Af 117

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.