Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRETØJ

Hos Miinto synes vi selv, at vi er ret skarpe, når det kommer til tøj til mænd. Vi har nemlig samlet et hav af forskellige brands af forskellig karakter, og derfor finder du også små såvel som store modehuse blandt vores udvalg. Vi har selvfølgelig inddelt det hele i kategorier, så det bliver nemmere for dig at finde frem til dine favoritter. Gå på jagt efter stilfulde skjorter, jakkesæt eller ’the perfect pants’ her på siden. 

Vi har et særligt fokus på at tilbyde dig produkter af den bedste kvalitet på markedet. Det betyder også, at du finder eksklusive brands som Balmain, Axel Arigato og Chloé, men også de helt velkendte brands som Adidas, Dixie og mange andre. Vi har altså noget for enhver smag og inden for alle prisniveauer, så du nemt kan shoppe løs af alt det, du elsker. 


Kombinationer på din egen måde


Når du shopper hos os, får du mulighed for at shoppe samme sted. Det giver dig ikke kun muligheden for at spare tid og energi, men samtidig kan du også lade dig inspirere af vores forskellige kollektioner og kategorier. Du finder også forskellige accessories, der kan være med til at give dit outfit lækre detaljer, så du kan bruge det til enhver anledning. 

Med over 3.000 brands her på siden har du rig mulighed for at skabe kombinationer på kryds og tværs af forskellige brands og kollektioner. Vores store sortiment giver dig alle de valgmuligheder, du overhovedet har brug for, så du nemt kan udvælge de produkter, der hører til i din garderobe. 

Særligt skjorten og den klassiske jakke er to produkter, som du ikke kommer udenom i vores sortiment. Her finder du skjorter med alverdens mønstre og i mange forskellige farver. Du vil ligeledes opleve forskellige pasforme, så du altid kan finde en model, der passer perfekt til din krop. Jakkerne taler vel for sig selv, for hvem vil ikke gerne træde uden for hoveddøren og føle sig klædt godt på fra top til tå?


Herretøj til enhver anledning


Uanset om du er på udkig efter nye hverdagsfavoritter til din garderobe eller et skarpt look til en vigtig begivenhed, kan du finde det rette herretøj her hos os. Vi har både sweatpants, slim fit og alt derimellem. Vær velklædt i et eksklusivt jakkesæt, eller nyd en aften på sofaen i behageligt joggingtøj. Du finder naturligvis også et stort udvalg af undertøj og strømper her på siden, så du kan blive klædt på fra top til tå og yderst til inderst.

Byder dagen på strand og sol, har vi et stort udvalg af badeshorts for enhver smag. Der er både klassiske badeshorts i diskrete farver og de mere iøjnefaldende, farverige shorts, der med sikkerhed sætter ekstra kulør på strandturen. Til de rolige weekendmorgener har vi bløde morgenkåber og nattøj, som du sagtens kan beholde på en ekstra time eller to. Eller hvad med at hoppe i en moderne heldragt? Her hos Miinto finder du det hele, og vi har gjort os umage for at udvælge herretøj til enhver lejlighed i høj kvalitet og til overkommelige priser.


Herretøj og accessories online hos Miinto


Vi elsker tøj til mænd, og det samme gælder for herresko og accessories. Derfor skal du ikke snydes for disse kategorier, hvor vi ligeledes har et stort udvalg fra alle de populære brands. Inden for herresko finder du alt fra topmoderne sneakers til den klassiske Chelsea boot og alverdens sko til festlige anledninger. Det samme gælder for vores store udvalg af tasker, smykker, vintertilbehør og meget andet. På den måde kan du købe det hele hos os helt uden at lede andre steder. Shop også til resten af familien med vores store udvalg af tøj og meget andet til børn og kvinder.


Fuldend dit look med essentielle accessories


En helt central og uundværlig accessory er naturligvis uret. Intet outfit er komplet uden et stilfuldt herreur på venstre håndled. Et ur er både en praktisk og æstetisk tilføjelse til dit look. Hos Miinto har vi samlet markedets flotteste ure, så du ikke behøver at lede andre steder. Vores sortiment byder blandt andet på ure fra kendte mærker som Rolex, Omega, Blancpain, Calvin Klein og mange andre. I vores udvalg finder du både ure i den eksklusive ende af skalaen og ure i et prisleje, hvor alle kan være med. Tag et kig i udvalget, og se, om dit næste ur er iblandt.

En anden vigtig accessory er naturligvis din pung. Djævlen ligger i detaljen, og det er bare lidt sjovere at tage pungen op ad lommen, når den udstråler klasse og stil. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af punge, og vi er sikre på, at der også er noget for din smag. Du finder både de klassiske punge i læder og punge med mere kant. I vores sortiment optræder blandt andet mærker som Dsquared2, Etro, Hugo Boss og Paul Smith. 


Bestil hurtigt og nemt


Der er mange gode grunde til at bestille dit herretøj her hos Miinto. Med os får du adgang til over 300.000 produkter fra mere end 900 uafhængige modebutikker spredt over hele Europa. Vi tror på værdien af den fysiske retailbutik og ønsker at sætte vores kunder i kontakt med allerede eksisterende butikker, hvor faglig viden og kundeservice er i top, og herretøj i allerhøjeste kvalitet er i højsædet. På den måde medvirker vi til at nedbringe overproduktion af tøj i modeindustrien og hjælper samtidig med at holde liv i de lokale modebutikker og bymiljøer i Europa. 

Når du bestiller det hele på vores side, sørger vi selvfølgelig for en sikker og hurtig levering. Vi leverer det hjem til dig eller der, hvor du ønsker, det skal leveres. Bestiller du til hele familien, skal du ikke bekymre dig om at modtage flere forskellige pakker. Vi sørger nemlig for at pakke det hele samlet, så du får det leveret på samme tid. 

Side 1 Af 2378

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.