Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ALEXANDER MCQUEEN

Måske du kender de chunky sneakers, der har været tidens helt store trend. For Alexander McQueen har skrevet sig ind i historiebøgerne over mange år, og det gælder ikke kun for de flotte og populære oversized sneakers. For siden 1992 har det britiske modehus beriget verden med kollektioner, der kombinerer maskulinitet og det feminine touch, der tilsammen giver nogle stærke kollektioner, der fortæller en historie.

Hos Miinto mener vi, at du skal have let adgang til alle de bedste kvalitetsbrands på markedet. Derfor kommer vi heller ikke uden om Alexander Mcqueen, der er et stensikkert hit hjemme hos dig. Du finder både tøj, sko og accessories, så du kan gå på jagt efter det, du står og mangler. Du finder det store udvalg her på siden.


Et britisk modehus med visioner


Det britiske modehus Alexander McQueen er synonym med britisk couture. Modehuset er især genkendeligt for sin fuldstændig utøjlede kreativitet, der skinner igennem i samtlige styles. Brandet blev stiftet i 1992 af nu afdøde Lee Alexander McQueen og har haft Sarah Burton ved roret som Creative Director siden 2010, efter hun i mange år havde arbejdet tæt sammen med Lee McQueen. Burton har altid været tro mod McQueens visioner og kreationer, men har samtidig tilføjet en vis mildhed til den teatralske æstetik.

McQueen har siden den spæde barndom været indbegrebet af råt talent med en selvbevidsthed, som har været kernen, helt op til karrieren endte brat. Dårlige karakterer i skolen blev opvejet af hans åbenlyse talent for design og skrædderhåndværk. Hvilket mundede ud i en kandidatgrad fra det anerkendte Central Saint Martins College of Art and Design.

De største modehuse var allerede inden endt eksamen klar ved telefonen for at hyre McQueen som chefdesigner. De gyldne erfaringer tog han med videre og grundlagde designermærket i eget navn. Og hvilken entré – nu kunne alt styres helt og holdent efter hans egne kreative visioner, som vi alle sætter pris på.


Når kontraster mødes


Alexander McQueens ånd lever i den grad videre i kollektionerne i dag – takket være Burtons venskab med McQueen og hendes kendskab til modeskaberens stil. Rebelsk, avantgarde og modig er nogle af de ord, der kendetegner både kollektioner og modeshows. Gennem den unikke designerpen bliver der provokeret og stillet spørgsmål ved den konventionelle mode. Der skabes silhuetter og kulisser, som får folk til at måbe, og tingene vendes på hovedet, så ingen bærer af tøjet bliver sat i bås.

Du får friheden til at være dig selv med en attitude i britisk high fashion på den røde løber. Kendte skuespillere og musikere er fans af Alexander McQueen, hvilket har skabt opmærksomhed på de største og mest celebre scener i verden. Det er især naturen og britisk historie, der er inspirationskilde for Alexander McQueen, når der skal designes nye kollektioner. Burton fejrer den britiske kulturarv gennem sine design, samtidig med at hun hele tiden skubber til grænserne for, hvad mode er, og hvordan det skal se ud.

Alexander McQueen er sammensmeltningen af det maskuline og feminine, det sårbare og det stærke og det romantiske og det rebelske. Og selvom det lyder af meget, har Alexander McQueen formået at skabe den helt rigtige balance. Modehuset har skabt noget helt unikt og fint til garderoben, der giver plads til, at du kan blomstre med din egen personlige stil.


Alexander McQueen har noget for alle og enhver


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Alexander McQueen har været med til at skrive sin helt egen designhistorie. Med et miks af stilarter og følelser har det ramt en nerve, der giver nogle helt fantastiske kollektioner til både mænd og kvinder.

Det betyder også, at du finder et væld af styles i vores sortiment. Til kvinderne finder du fine kjoler, smukke accessories og selvfølgelig de populære Alexander McQueen sneakers, hvor der er leget lidt med lyserøde og skinnende nuancer. Der er også rig mulighed for at finde det helt rigtige par bukser, der giver dig et elegant look i hverdagen.

Mændene skal selvfølgelig også være med. Derfor har Alexander McQueen blandt andet skabt en lang række T-shirts og bukser, der er stilrene og afdæmpede. Men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvalitet og design. Tværtimod giver det dig muligheden for tidløse klassikere, der kan kombineres på et væld af forskellige måder.

Og så kommer vi altså ikke uden om det britiske modehus’ helt store succes. De oversized sneakers har i flere år været det helt store herhjemme, og det er de heldigvis stadigvæk. Her er der skabt den perfekte kombination mellem design og komfort, hvor du får en fantastisk sko, der samtidig skiller sig ud og gør dit outfit til sit helt eget.


Opdater din garderobe med tidløse design fra Alexander McQueen


Alexander McQueen er et studie i skrædderkunst og legen med alt det, der ikke er prototyper. Han kunne om nogen forvandle skitser og visuelle input til autentiske look. Der er masser af wowfaktor ved den måde, som snit, udtryk og håndværk forenes på. Konturerne er en fryd for øjet, og det samme er farver, mønstre og materialesammensætninger. Pink er ikke forbeholdt kvinder. Og mænd har ikke eneret på kjole og hvidt eller kapper. McQueen blander kønsmarkører som nye øjenåbnere for, hvad der er muligt og tilladt på modescenen, der åbner dørene for hele verdens modeinteresserede.

Trænger din garderobe til en sæsonopdatering? Eller drømmer du om et par cool sneakers, du kan tage på igen og igen? Eller vil du gerne ankomme til sæsonens fester i et outfit, der gør dig til enhver fests midtpunkt? Så er Alexander McQueen det helt rigtige for dig. Her på siden finder du vores store udvalg af de smukke design, der passer ind i alle garderober. Du finder de helt klassiske og enkle styles eller noget med mere spræl. Vi sørger selvfølgelig for at sende det hele hjem til dig med det samme, så du kan klare al shopping hos Miinto.

Ryd alle filtre

Alexander McQueen

Side 1 Af 40