Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Alexander McQueen

Det britiske modehus Alexander McQueen er synonym for britisk couture. Modehuset er især genkendeligt for sin fuldstændig utøjlede kreativitet, der skinner igennem i samtlige styles. Brandet blev stiftet i 1992 af nu afdøde Lee Alexander McQueen og har haft Sarah Burton ved roret som Creative Director siden 2010, efter hun i mange år havde arbejdet tæt sammen med Lee McQueen. Burton har altid været tro mod McQueens visioner og kreationer, men har samtidig tilføjet en vis mildhed til den teatralske æstetik. McQueen har siden den spæde barndom været indbegrebet af rå talent med en selvbevidsthed, som har været kernen helt op til karrieren endte brat. Dårlige karakterer i skolen blev opvejet af hans åbenlyse talent for design og skrædderhåndværk. Hvilket mundede ud i en kandidatgrad fra det anerkendte Central Saint Martins College of Art and Design. De største modehuse var allerede inden endt eksamen klar ved telefonen, for at hyre McQueen som chefdesigner. De gyldne erfaringer tog han med videre og grundlagde designermærket i eget navn. Og hvilken entré – nu kunne alt styres helt og holdent efter hans egne kreative visioner, som vi alle sætter pris på.

Når kontraster mødes

Alexander McQueens ånd lever i den grad videre i kollektionerne i dag - takket være Burtons venskab med McQueen, og hendes kendskab til modeskaberens stil. Rebelsk, avantgarde og modig er nogle af de ord, der kendetegner både kollektioner og modeshows. Gennem den unikke designer-pen bliver der provokeret og stillet spørgsmål ved den konventionelle mode. Der skabes silhuetter og kulisser, som får folk til at måbe, og tingene vendes på hovedet, så ingen bærer af tøjet bliver sat i bås. Du får friheden til at være dig selv med en attitude i britisk high fashion på den røde løber. Kendte skuespillere og musikere er fans af Alexander McQueen, hvilket har skabt opmærksomhed på de største og mest celebre scener i verden. Det er især naturen og britisk historie, der er inspirationskilde for Alexander McQueen, når der skal designes nye kollektioner. Burton fejrer den britiske kulturarv gennem sine designs, samtidig med at hun hele tiden skubber til grænserne for, hvad mode er, og hvordan det skal se ud. Alexander McQueen er sammensmeltningen af det maskuline og feminine, det sårbare og det stærke og det romantiske og det rebelske.

Opdater din garderobe med tidløse designs fra Alexander McQueen

Alexander McQueen er et studie i skrædderkunst og legen med alt det, der ikke er prototyper. Han kunne om nogen forvandle skitser og visuelle input til autentiske looks. Der er masser af wow-faktor ved den måde, som snit, udtryk og håndværk forenes på. Konturerne er en fryd for øjet og det samme er farver, mønstre og materialesammensætninger. Pink er ikke forbeholdt kvinder. Og mænd har ikke eneret på kjole og hvidt eller kapper. McQueen blander kønsmarkører som nye øjenåbnere for, hvad der er muligt og tilladt på modescenen. Trænger din garderobe til en sæsonopdatering? Eller drømmer du om et par cool sneakers, du kan tage på igen og igen? Eller vil du gerne ankomme til sæsonens fester i et outfit, der gør dig til enhver fests midtpunkt? Du finder det hele hos det britiske modehus, og du kan købe Alexander McQueen online hos Miinto!

Filter

3592 resultater

Side 1 af 36

Næste

Side 1 af 36