Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ALEXANDER WANG

I dag kender mange Alexander Wang verden over, og det er med god grund. Den amerikanske modedesigner har skabt sit eget modebrand, der leverer gang på gang. Siden 2005 har brandet kun vokset sig større, og kollektionerne er kendetegnet ved deres inspiration fra det urbane miljø med brug af særligt sorte nuancer.

Her finder du vores store udvalg fra Alexander Wang til både mænd og kvinder. Du kan være sikker på, at du får nogle items i din garderobe, som du kan gøre brug af på et væld af forskellige måder. Ligeledes vil du ikke være et sekund i tvivl om den høje kvalitet og de unikke design, som modehuset leverer år efter år.


22 år og stifter af et modehus


Alexander Wang var ikke gammel, før han fik stor succes i modebranchen. Allerede i 2012 blev Alexander Wang ansat som kreativ direktør for Balenciaga med en alder på bare 19 år. Efter sin tid hos det store modehus, besluttede Wang at opbygge sit eget brand, som startede med en afgørende kollektion af strikkede varer. I 2007 kunne han præsentere en fuldendt ready-to-wear kollektion på catwalken i New York. Blot ét år senere blev Alexander Wang nomineret til forskellige priser og lancerede samtidig sin første taskekollektion.

I 2008 tog forårskollektionen sig anderledes ud. Den foregående kollektion havde været domineret af de karakteristiske sorte nuancer, men hvor forårskollektionen i stedet bød på lyse farver som orange, støvet lilla, blå og pink. H&M, der er kendt for en række samarbejder med store designere, sørgede i 2014 for et samarbejde med Alexander Wang. Her var der fokus på at producere en kollektion for både mænd og kvinder samt et stort udvalg af hans velkendte accessories.


Et brand, du aldrig kan få nok af


Som nævnt er det helt særligt for Alexander Wang, at han ofte arbejder med sorte eller hvide nuancer. Dette giver en rød tråd gennem alle hans kollektioner, og for dig giver det nogle key items, der er svære at undvære i den gode garderobe. Med nøje udvalgte materialer og behagelige pasforme er Alexander Wang det helt ideelle valg til garderoben, hvis du ønsker luksus, design og enkelthed til hverdag. Her på siden finder du en masse styles til både mænd og kvinder. Skal børnene også være med, har du rig mulighed for at shoppe t-shirts, bukser og meget andet blandt mange andre brands. Vi tilbyder dig nemlig over 3.000 forskellige modebrands samlet på ét sted.

Du behøver ikke udvælge et enkelt brand til hele familien. For når du bestiller hos os, pakker vi det hele sammen. Herefter sender vi din pakke afsted hurtigst muligt, hvilket typisk vil tage 1-3 hverdage, før den er blevet sendt afsted. Du slipper for at skulle ud i de fysiske butikker og lede forgæves, men i stedet får du et langt større udvalg her hos os. Du kan ligeledes blive siddende i sofaen eller ude i solen og lade os om at gøre arbejdet for dig. Så er der vist ingen undskyldning for ikke at få styr på garderoben.

Ryd alle filtre

Alexander Wang

Side 1 Af 8