Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ALPHA INDUSTRIES

Alpha Industries er et amerikansk brand, som så dagens lys i 1959. Alpha Industries blev lanceret med en vision om at producere militærtøj til den amerikanske hær, men i starten havde brandet ikke den store succes. I takt med at krigen i Vietnam tog til, steg behovet for militærtøj til de udstationerede soldater, og Alpha Industries voksede sig større og større.

Den positive udvikling var et resultat af brandets store fokus på kvalitet, idet Alpha Industries producerede jakker og bukser i fremragende kvalitet. På samme tid bestemte Alpha Industries sig for at lancere deres produkter i modebutikker over hele USA, hvorfor jakker og casual modetøj fra Alpha Industries blev gjort tilgængeligt for trendy unge mænd og kvinder.

I dag er Alpha Industries et populært brand med et stort udvalg af casual dame- og herretøj, jakker, sko og accessories, som stadig er inspireret af moden og kulturen hos de væbnede styrker i USA. Dermed er Alpha Industries blevet synonym med herre- og dametøj såvel som overtøj, som er garant for god kvalitet og et råt, militaristisk look.

Ryd alle filtre

Alpha Industries

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.