Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Alpha Industries

Alpha Industries er et amerikansk brand, som så dagens lys i 1959. Alpha Industries blev lanceret med en vision om at producere militærtøj til den amerikanske hær, men i starten havde brandet ikke den store succes. I takt med at krigen i Vietnam tog til, steg behovet for militærtøj til de udstationerede soldater, og Alpha Industries voksede sig større og større.

Den positive udvikling var et resultat af brandets store fokus på kvalitet, idet Alpha Industries producerede jakker og bukser i fremragende kvalitet. På samme tid bestemte Alpha Industries sig for at lancere deres produkter i modebutikker over hele USA, hvorfor jakker og casual modetøj fra Alpha Industries blev gjort tilgængeligt for trendy unge mænd og kvinder.

I dag er Alpha Industries et populært brand med et stort udvalg af casual dame- og herretøj, jakker, sko og accessories, som stadig er inspireret af moden og kulturen hos de væbnede styrker i USA. Dermed er Alpha Industries blevet synonym med herre- og dametøj såvel som overtøj, som er garant for god kvalitet og et råt, militaristisk look.

Filter

263 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3