GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Alpha Industries (25)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

25 Produkter fundet

Alpha Industries

Alpha Industries er et amerikansk brand, som så dagens lys i 1959. Alpha Industries blev lanceret med en vision om at producere militærtøj til den amerikanske hær, men i starten havde brandet ikke den store succes. I takt med at krigen i Vietnam tog til, steg behovet for militærtøj til de udstationerede soldater, og Alpha Industries voksede sig større og større.

Den positive udvikling var et resultat af brandets store fokus på kvalitet, idet Alpha Industries producerede jakker og bukser i fremragende kvalitet. På samme tid bestemte Alpha Industries sig for at lancere deres produkter i modebutikker over hele USA, hvorfor jakker og casual modetøj fra Alpha Industries blev gjort tilgængeligt for trendy unge mænd og kvinder.

I dag er Alpha Industries et populært brand med et stort udvalg af casual dame- og herretøj, jakker, sko og accessories, som stadig er inspireret af moden og kulturen hos de væbnede styrker i USA. Dermed er Alpha Industries blevet synonym med herre- og dametøj såvel som overtøj, som er garant for god kvalitet og et råt, militaristisk look.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands