Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

AMBUSH

Ambush er et kendt brand, der blev stiftet tilbage i 2008. Ideen på daværende tidspunkt var at skabe en æstetik, der afspejlede en helt speciel Tokyo-stil. Det var primært popartdesign, der dukkede op som nogle af de første items i kollektionerne. Ambush var derfor i begyndelsen en særlig blanding af forskelligt tøj og smykker, som hurtigt udviklede sig til den unisexsamling, vi kender i dag. Brandet debuterede i Paris i 2015 med kollektionen VERBAL & YOON, som hurtigt fik stor opmærksomhed på den internationale modescene.

Siden har Ambush skabt den ene populære kollektion efter den anden, som med tiden har ført til flere store samarbejder på kryds og tværs af modeindustrien. Heriblandt har det været helt store brands som Louis Vuitton, Nike, Converse, Undercover og mange andre. Blandt de store samarbejder finder du ikoniske styles med særlige detaljer, hvor der hverken er skruet ned for kvalitet eller print, til både kvinder, mænd og børn. Hos Miinto finder du smykker, badetøj, bluser, skjorter, bukser, kjoler, striktrøjer og meget mere fra Ambush.


Ambush – stilfuldt tøj til forskellige smage


Ambush er blandt andet kendt for nogle af sine mere sportslige items, som blandt andet samarbejder med Nike og Converse har medført. Det er primært styles til mænd, der er skræddersyet ud fra ideen om at skabe en sporty kollektion. Er du kvinde, og er du til de lidt mere finurlige styles med iøjnefaldende kanter og mønstre? Så har Ambush skabt flere forskellige interessante kollektioner til kvinder, der skiller sig ud. Kollektionerne er generelt skabt i lækre materialer i høj kvalitet, der afspejler modens største tendenser.

Selvom størstedelen af de styles, vi tilbyder fra Ambush, er unikke og skiller sig ud, så har du også mulighed for at udvide din grundgarderobe med gode basisvarer, der rammer en bred smag blandt både mænd og kvinder. Basisitems er nemlig ideelle at fylde garderoben med, hvis de som udgangspunkt er i høj kvalitet og dermed har en lang holdbarhed. Ambush har sørget for at skabe flere gode basisvarer i 100 % bomuld, som giver en behagelig komfort. Brandet er derfor et godt sted at starte, hvis du har et ønske om at udvide garderoben med basisvarer, som kan bruges i alle anledninger og til ethvert outfit.


Suppler med unikke mønstre og farver


Hvis du allerede har besluttet dig for at købe basisvarer som T-shirts, rullekravetrøjer, sweatre eller andet i den kategori, kan du altid supplere med items i iøjnefaldende mønstre og farver fra Ambush. Her har du mulighed for at vælge tøj, der giver outfittet kant og skaber en unik sammensætning. Udtryk din personlighed med styles, der er designet med finurlige detaljer, skønne mønstre og vilde farvekontraster. Er du mere til afdæmpede farver, finder du også det i det brede udbud. Lad dig inspirere af hele Ambushs univers, og sæt dit eget præg på dine outfits.

Når du først er faldet over Ambushs kombination af minimalistiske, tidløse og kreative design, kan du umuligt slippe brandet igen. De er eksperimentelle, kreative og unikke på deres helt egen måde. Derfor er vi hos Miinto stolte af at kunne udbyde deres styles.

Ryd alle filtre

AMBUSH

Side 1 Af 6