Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ANINE BING

Hvad sker der, når man blander skandinaviske linjer med amerikanske modetendenser og høj kvalitet? Det har Anine Bing svaret på. Her finder du det amerikanske modebrand, der er noget for sig selv – på den helt rigtige måde. Her får du det perfekte miks af statement shirts, unisex fitting og klassiske snit, der udgør en af tidens stærkeste modetendenser.

Derfor har vi også et stort udvalg fra Anine Bing hos Miinto.dk, hvor Anine Bing er fast inventar. Brandet har nemlig formået at skabe den udsøgte kombination af alt det, der giver garderoben det sidste skub til at kunne klæde dig på til enhver anledning. Griber du Anine Bing med på byturen, kan du nemlig få skabt aftenens stærkeste statement ved at springe i dine stiletter og favoritsmykker.


Stærk fusion af skandinavisk arv og amerikansk ånd


Anine Bing er et amerikansk modebrand, der blev grundlagt i 2012 i Los Angeles med blogger og tidligere model Anine Bing i spidsen. Anine Bing blev inspireret af sin egen skandinaviske barndom og arv samt den amerikanske ånd, og brandet tilbyder i dag kraftfulde kollektioner med både statement- og basisvarer, som virker tidløse og moderne på én og samme tid. Anine Bings vision har fra begyndelsen været at skabe kollektioner, som alle kvinder har lyst til at bære, og hvor alle dele skal kunne anvendes til både hverdag og fest. En vision, som i dag er blevet til en realitet verden over.

Siden 2012 er det også gået stærkt for det amerikanske brand. I dag finder du Anine Bings kollektioner i mere end 300 butikker over hele verden i lande som Frankrig, England, Spanien, Tyskland og USA for blot at nævne nogle få af de mange lande, der har forelsket sig i kollektionerne – præcis som det er tilfældet hos danskerne. Med andre ord kan vi sige, at Anine Bing er et musthave-brand i enhver modebevidst kvindes garderobe.


Anine Bing hører til i enhver garderobe


Inspireret af fusionen af skandinavisk arv og amerikansk ånd byder Anine Bing på luksuriøse beklædningsstykker, der er aktuelle og tidløse. Anine Bing designer kvalitetstøj med fokus på den modebevidste kvinde. Produktsortimentet bugner af lækre sko, frakker, jeans, t-shirts, tasker og andre accessories til garderoben. De gode materialer gør, at du er sikret den gode kvalitet, så du kan nyde tøjet i mange år fremover.


Klar til en varm og solrig sommerdag


Anine Bing er super skarp til at kreere tidløse, men moderigtige design. For at komme sommeren i møde har brandet designet smukke og tidløse bikinier til strand- eller pooldagene i løbet af sommeren. Dog er det ikke kun tilfældet med brandets tøjartikler, at Anine Bing kreerer de flotte design. Anine Bing er nemlig også en stjerne til at designe de fineste solbriller i forskellige former og farver. Er du derfor på udkig efter et par lækre solbriller til de solrige sommerdage, er du kommet det rigtige sted hen.

Kig igennem vores udvalg – vi er sikre på, du kan finde en pasform, der passer perfekt til din stil og ansigtsform. Solbriller er ikke det eneste, Anine Bing har designet til sommerdagene. Når temperaturen stiger, skal man huske at indtage mere væske. Her har designeren sørget for, at du kan drikke vand eller andre drikke med stil i den mest stilfulde drikkedunk. Med solbrillerne på og vandflasken i hånden er det eneste, du mangler for at fuldende dit sommerlook, solcreme med høj SPF for at beskytte din hud mod Solens kraftige stråler.


Anine Bing-accessoires i banevis


Som sagt er Anine Bing ikke kun skarp til at designe det mest stilfulde tøj. Designeren er også enestående til at kreere smarte smykker, der passer til brandets styles. Er du i tvivl om, hvilke smykker og tasker der passer bedst til hvilket outfit, kommer der her et par bud på, hvordan du kan tilføje accessoires til dine looks på den mest stilfulde måde. Til et simpelt, men stilfuldt sæt tøj fra Anine Bing er en chunky halskæde fra brandet sammen med en af designerens mønstrede tasker en perfekt kombination, som du både kan bære til tøsebrunch i byen eller en kulturdag på museum.

Hvis du bærer et mere unikt look med mange detaljer og farver, kan en mere simpel taske komplementere outfittet perfekt. Dette look er perfekt, hvis du skal på cocktailbar i byen eller ud at spise. Der er mange mulige kombinationer med accessoires og tøj – det er bare med at slippe fantasien løs og prøve en masse forskellige looks.


Køb Anine Bing hos Miinto


Hos Miinto er vi kun interesserede i at sælge godt håndværk. Derfor er det kun muligt at finde produkter af høj kvalitet på vores hjemmeside, hvor vi på den måde sikrer, at du bliver glad for dit indkøb. Vi kan ikke få armene ned over Anine Bings moderigtige og simple stil, som mange kvinder er vilde med. Derfor kan du finde mærkets fineste styles her på siden, og der er samtidig mange fordele ved at shoppe mærkets varer netop hos Miinto.

Du får din ordre leveret inden for få dage, og hvis du hellere vil have bukserne leveret i en anden farve, kan du nemt sende dem retur til os. Så sørger vi for, at du får leveret den rigtige farve hurtigst muligt. Er du i tvivl om noget i forhold til Anine Bings produkter, er du altid mere end velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Vi svarer altid så hurtigt, vi kan.

Ryd alle filtre

Anine Bing

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.