Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Anine Bing

Hvad sker der, når man blander skandinaviske linjer med amerikanske modetendenser og høj kvalitet? Det har Anine Bing svaret på. Her finder du det amerikanske modebrand, der er noget for sig selv – på den helt rigtige måde. Her får du det perfekte miks af statement shirts, unisex fitting og klassiske snit, der udgør en af tidens stærkeste modetendenser.

Derfor har vi også et stort udvalg fra Anine Bing hos Miinto.dk, hvor Anine Bing er fast inventar. Brandet har nemlig formået at skabe den udsøgte kombination af alt det, der giver garderoben det sidste skub til at kunne klæde dig på til enhver anledning. Griber du Anine Bing med på byturen, kan du nemlig få skabt aftenens stærkeste statement ved at springe i dine stiletter og favoritsmykker.

Stærk fusion af skandinavisk arv og amerikansk ånd

Anine Bing er et amerikansk modebrand, der blev grundlagt i 2012 i Los Angeles med blogger og tidligere model Anine Bing i spidsen. Anine Bing blev inspireret af sin egen skandinaviske barndom og arv samt den amerikanske ånd, og brandet tilbyder i dag kraftfulde kollektioner med både statement- og basisvarer, som virker tidløse og moderne på én og samme tid. Anine Bings vision har fra begyndelsen været at skabe kollektioner, som alle kvinder har lyst til at bære, og hvor alle dele skal kunne anvendes til både hverdag og fest. En vision, som i dag er blevet til en realitet verden over.

Siden 2012 er det også gået stærkt for det amerikanske brand. I dag finder du Anine Bings kollektioner i mere end 300 butikker over hele verden i lande som Frankrig, England, Spanien, Tyskland og USA for blot at nævne nogle få af de mange lande, der har forelsket sig i kollektionerne – præcis som det er tilfældet hos danskerne. Med andre ord kan vi sige, at Anine Bing er et musthave-brand i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Anine Bing hører til i enhver garderobe

Inspireret af fusionen af skandinavisk arv og amerikansk ånd byder Anine Bing på luksuriøse beklædningsstykker, der er aktuelle og tidløse. Anine Bing designer kvalitetstøj med fokus på den modebevidste kvinde. Produktsortimentet bugner af lækre sko, frakker, jeans, t-shirts, tasker og andre accessories til garderoben. De gode materialer gør, at du er sikret den gode kvalitet, så du kan nyde tøjet i mange år fremover.

Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Anine Bing. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af designertøj til kvinder fra Anine Bing, hvor du kan gå på jagt blandt alverdens design, farver og størrelser. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge. På den måde finder du langt nemmere frem til dine favoritter, og når du har fundet det, du leder efter, sender vi det hele til dig ganske gratis. Alle kvinder skal nemlig have mulighed for at have statement pieces fra Anine Bing i garderoben. Du kommer ikke til at fortryde det.

Filter

162 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2