Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

A.P.C.

Hvis du ikke allerede kender det, kommer du ikke udenom at støde på det franske mærke APC, der forstår at sætte et præg på modebilledets største trends. APC er et eksklusivt mærke, der er lykkes med at kombinere både maskuline og feminine stilarter. Designere skaber gang på gang ikonisk og stilet tøj til kvinder. Størstedelen af sortimentet består af minimalistiske design i afdæmpede farver. Det giver de forskellige items tidløse udtryk, der kan hænge i garderoben mange år, uden at du bliver træt af dem.

Gå på opdagelse i deres unikke univers, og sammensæt dine yndlings-styles i sæsonens mest populære farver.


Fransk mode er stadig aktuelt


De franske brands og design har med tiden fået stor indflydelse på det globale modebillede. Også APC har vist, hvorfor den franske mode stadig er ideel verden over og ikke kun på det franske terræn.

APC bliver etableret på den franske modescene tilbage i 1988. Bag mærket står franskmanden Jean Touitou. Han kalder brandet ”Atelier de Production et Creation”, som senere er blevet forkortet til APC. Det hele starter, da franskmanden mister sin bagage, da han er på vej til Barcelona. Han beslutter sig for at købe underbukser og jeans, men opdager hurtigt de dårlige kvaliteter og det ringe sortiment. Det er i det øjeblik, rejsen begynder. Jean Touitou vil lave både underbukser og jeans til mænd af høj kvalitet.


Minimalistiske design i kvalitetssikre materialer


APC er skabt ud fra idéen om at sætte pris på de få ting i garderoben, der er af høj kvalitet. Det bliver en vigtig del af visionen, da Jean Touitou under sin rejse får øjnene op for minimalistiske design og vigtigheden i at producere tøj af høj kvalitet.

I 1988 åbner den første APC-butik. Selvom det er tredive år siden, og mærket siden er vokset med raketfart, bærer sortimentet stadig præg af Jean Touitous grundlæggende tanke. Han er stadig en vigtig del af brandet, og det er stadig hans kreative kompetencer, der blandt andet får lov til at sætte et præg på kollektionerne.

Jean Touitou har fra begyndelsen italesat, hvordan tøjet ikke skal stjæle din personlighed. Derfor vil du også hurtigt opdage, at de mange forskellige styles tværtimod er nedtonede, men stadig tilpas stilede. De enkelte, minimalistiske styles giver anledning til at sætte egen fantasi fri, når du skal vælge ud af kollektionerne og sammensætte looks.


Køb APC hos Miinto


Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af forskellige styles fra APC til både kvinder og mænd. Du kan vælge imellem alt lige fra jeans til skjorter, jakker, kjoler, T-shirts og meget mere. Vi opdaterer løbende, så du hele tiden har mulighed for at finde de nyeste styles og kollektioner på siden. Få muligheden for at følge op på sæsonens største modetrends, og lad dig inspirere af APC´s minimalistiske univers, hvor æstetikken er i højsædet.

Her kan du finde items til mange forskellige anledninger – både de formelle som uformelle. Når du vælger at investere i APC-styles, så investerer du samtidig i kvalitet og en lang holdbarhed. Pift din garderobe op med helt nye styles, der gør det lidt sjovere at vælge tøj om morgenen.

Ryd alle filtre

A.P.C.

Side 1 Af 32

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.