Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

ARKK COPENHAGEN

ARKK er et relativt nyt skomærke, som sin korte levetid til trods har formået at udfordre nogle af de helt tunge spillere på sneakersmarkedet. Deres på én gang både klassiske og innovative design går perfekt sammen med den skandinaviske stil.

Hos ARKK Copenhagen har de fokus på at skabe nytænkende og spændende design. Det betyder ikke, at deres sneakers skal være prangende, ekstravagante og overdådige. Derimod har brandet et mål om at tilføje noget nyt til det klassiske, skandinaviske design. På den måde vil de skabe sko, som på helt diskret vis skiller sig ud fra mængden, og hvor det unikke ligger i de små, underfundige detaljer. Derfor leger de eksempelvis meget med symmetri og materialer.


På én gang både nytænkende og klassisk


Hos ARKK er de stærkt inspirerede af den gennemførte skandinaviske designmentalitet. Det enkle og stilrene kombineret med høj kvalitet er noget af det, de stræber efter at levere. De tør dog samtidig godt at udfordre de herskende konventioner inden for skandinavisk design, og dette resulterer i spændende, nytænkende design.

Noget af det, der gør, at sko fra ARKK Copenhagen skiller sig ud fra mængden, er eksempelvis, at de gerne laver asymmetriske snørebånd. Dette sætter et særpræget touch på skoene, men på diskret vis. Dermed har de fortsat et klassisk look, men med en lille twist. Derudover bliver der også gerne eksperimenteret med forskellige materialer hos dette skomærke. Dette kan ligeledes være med til at gøre, at skoene bliver noget særligt, men uden at de bliver for prangende til at kunne indgå i hverdagsgarderoben.


Høj kvalitet og komfortable designs


Noget af det, der kendetegner skandinavisk design, er, at kvaliteten altid er i top. Det gør sig i særdeleshed også gældende for sko fra ARKK Copenhagen. De vil gerne levere sneakers, du kan leve i, og som er tilpasset en hverdag, hvor der er masser af fart på. Derfor er skoene også nødt til at være fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, så de kan holde til lidt af hvert.

Udover at der ikke må være noget at sætte en finger på i forhold til kvalitet, er komforten naturligvis også prioriteret hos ARKK. Skal du kunne holde til at have dine sneakers på i mange timer hver eneste dag, skal komforten være i højsædet, og det er den heldigvis hos dette danske brand. De producerer kompromisløse sneakers, som passer til den urbane livsstil.


Lækre sneakers, der passer ind i enhver garderobe


Et af målene for ARKK Copenhagen er at skabe brugbare sneakers, der kan passe ind i enhver garderobe. De skal kunne bruges til mange forskellige outfits, og de skal kunne bruges til både hverdag og fest. De skal kort sagt kunne tilpasses din livstil, som med stor sandsynlighed byder på mange forskelligartede aktiviteter.

Farvepaletten hos dette brand er relativt afdæmpet, og dermed er det nemt at indarbejde skoene i også din garderobe. Vil du have sneakers, som faktisk passer til det travle liv, er ARKK Copenhagen værd at kigge nærmere på. Både i forhold til komfort, kvalitet og design er der tænkt over at skabe sko, du virkelig kan leve i, og som du vil elske at tage på dag efter dag.

Ryd alle filtre

Arkk Copenhagen

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.