Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ASH

ASH er et italiensk brand med en fremragende evne til at berige fashionistaer med modesko og støvler, som lever op til alle forventninger, der måtte være til et brand fra modens hjemland. ASH blev en realitet i 2000, da to kreative designere, LeonelloCalvani og Patrick Ithier, slog kræfterne sammen i forsøget på at skabe et brand, der er synonym med et unikt og bredt udvalg af modesko, der appellerer til fashionistaer.

Da LeonelloCalvani er fra Italien, og Patrick Ithier er franskmand, er ASH synonym med det bedste fra to verdener. Derfor er brandets produktudvalg kendetegnet ved franske og italienske designdyder, som kombineres på bedste vis. Derigennem skabes et brand, som er synonym med såvel den velkendte italienske kvalitet som indbegrebet af fransk charme samt udtrykket ’jenesaisquoi’ – og det brand er ASH.

Derudover har ASH stor fokus på at tilbyde sneakers, støvler, ballerinaer, sandaler, pumps og stiletter til konkurrencedygtige priser, idet fashionistaer over hele verden skal have råd til lækre modesko. Designstilen hos ASH er karakteriseret ved en søgen efter at designe modesko med et moderne udtryk, uden at looket bliver for mainstream. Derfor er ASH garant for et unikt, glamourøst og mangfoldigt look med stor karisma.


Modesko til hverdag og fest til stilfulde kvinder


Hvis du leder efter fodtøj, der både er lækkert at se på og gå i, kan du med fordel kigge efter sko fra det italienske brand. Der er nemlig kælet for både komfort og design, så du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten af dit fodtøj. Hos Miinto finder du et stort udvalg af sko fra det populære brand, og du finder med stor sandsynlighed også et par, der passer til din personlige garderobe.

Sneakers er ofte et populært valg, når der skal shoppes fodtøj. De komfortable sko passer nemlig til langt det meste, og så er de gode at have på i mange timer. Du kan også sagtens tage et par sneakers fra ASH på til festen. De moderne og feminine detaljer gør nemlig skoene til langt mere end et par klassiske gummisko, så du uden problemer kan matche dem med en festlig kjole.


Stort udvalg af sneakers, boots og sandaler fra ASH


Vi elsker sko! Og som kvinde er du sikkert helt enig i, at man faktisk ikke kan have for mange af dem i garderoben. Der findes nemlig fodtøj til enhver anledning, og du kan nemt ændre udtrykket af hele dit look ved blot at skifte skoene ud med at par andre. Hos ASH finder du også et bredt udvalg af støvler og boots, der kan bruges stort set hele året. Støvler er oplagte at bruge om vinteren, hvor de giver den nødvendige varme til fødderne, men de kan også sagtens bruges i løbet af foråret og efteråret, hvis du vil tilføre noget råt til dit outfit.

Stiletter og sandaler er også ofte en stor del af mange kvinders skoskab. Stiletter giver nemlig et særlig feminint udtryk, og så kan de høje sko være med til at sætte en festligt prik over i’et til en flot kjole eller bluse og nederdel. Med sandaler fra ASH kan du samtidig glemme alt om ømme tæer og vabler på hælene, da skoene er fremstillet med fokus på komfort, så de er gode at have på i længere tid. De elegante sko findes også med forskellige hælhøjder, så du kan sikkert finde en model, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov.


Shop lækkert fodtøj hos Miinto allerede i dag, og få hurtig levering


Der er nok ikke nogen tvivl om, at sko er en stor del af vores hverdag. Vi tager sko på, når vi skal på arbejde, i skole og til fest og andre arrangementer, og vi gør os ofte en række overvejelser om at få tøj og sko til at passe perfekt sammen. Med sko fra ASH har du mange muligheder for fuldende dit personlige look. Det populære brand producerer nemlig fodtøj med forskellige hælhøjder, skosnuder og materialer, så du altid kan finde et par, der matcher din stil.

Hos Miinto fører vi mere 3.000 brands til skarpe priser, og hvis du har fundet dine favoritsko, kan du med fordel shoppe dem hos os allerede i dag. Du kan hurtigt få glæde af dine sko, når du handler hos os – vi leverer nemlig allerede inden for 1-5 hverdage.

Ryd alle filtre

ASH

Side 1 Af 8