GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Brands Ash

Ash (20)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

20 Produkter fundet

Ash

ASH Italiensk Design
ASH er et italiensk brand med en fremragende evne til at berige fashionistaer med modesko og støvler, som lever op til alle forventninger, der måtte være til et brand fra modens hjemland. ASH blev en realitet i 2000, da to kreative designere, Leonello Calvani og Patrick Ithier, slog kræfterne sammen i forsøget på at skabe et brand, der er synonym med et unikt og bredt udvalg af modesko, der appellerer til fashionistaer.

Da Leonello Calvani er fra Italien, og Patrick Ithier er franskmand, er ASH synonym med det bedste fra to verdener. Derfor er brandets produktudvalg kendetegnet ved franske og italienske designdyder, som kombineres på bedste vis. Derigennem skabes der et brand, som er synonym med den velkendte italienske kvalitet såvel som indbegrebet af fransk charme samt ordsproget: ´je ne sais quoi´ - og det brand er ASH.

Derudover har ASH stor fokus på at tilbyde sneakers, støvler, ballerinaer, sandaler, pumps og stiletter til konkurrencedygtige priser, idet fashionistaer over hele verden skal have råd til lækre modesko. Designstilen hos ASH er karakteriseret ved en søgen efter at designe modesko med et moderne udtryk, uden at looket bliver for mainstream. Derfor er ASH garant for et unikt, glamourøst og mangfoldigt look med stor karisma. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands