Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands ASH
Back

ASH

ASH er et italiensk brand med en fremragende evne til at berige fashionistaer med modesko og støvler, som lever op til alle forventninger, der måtte være til et brand fra modens hjemland. ASH blev en realitet i 2000, da to kreative designere, Leonello Calvani og Patrick Ithier, slog kræfterne sammen i forsøget på at skabe et brand, der er synonym med et unikt og bredt udvalg af modesko, der appellerer til fashionistaer.

Da Leonello Calvani er fra Italien, og Patrick Ithier er franskmand, er ASH synonym med det bedste fra to verdener. Derfor er brandets produktudvalg kendetegnet ved franske og italienske designdyder, som kombineres på bedste vis. Derigennem skabes der et brand, som er synonym med den velkendte italienske kvalitet såvel som indbegrebet af fransk charme samt ordsproget: ´je ne sais quoi´ - og det brand er ASH.

Derudover har ASH stor fokus på at tilbyde sneakers, støvler, ballerinaer, sandaler, pumps og stiletter til konkurrencedygtige priser, idet fashionistaer over hele verden skal have råd til lækre modesko. Designstilen hos ASH er karakteriseret ved en søgen efter at designe modesko med et moderne udtryk, uden at looket bliver for mainstream. Derfor er ASH garant for et unikt, glamourøst og mangfoldigt look med stor karisma. 

Filter

208 resultater