Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ASICS

Asics er en japansk producent af sportsprodukter, som blev lanceret i 1949 af den japanske ildsjæl Kihachiro Onitsuka. Han introducerede de første basketballsko i 1949 under sit firma navn Onitsuka Ltd. Det klingende navn Asics blev først en realitet i 1977, og i starten var brandet synonym med produktion af basketballsko, hvor produktionen foregik i en stue i byen Kobe. Asics blev for første gang introduceret i USA i 1977 under mærket Tiger. Tiger-skoene bruges stadig, og hedder i dag Onitsuka Tiger. Navnet Asics står for – Anima Sana In Corpore Sano. På dansk – En sund sjæl i et sundt legeme. Asics er blevet mest kendt for deres løbesko der har de karakteristiske striber på siderne.

Striberne blev i starten udformet på denne måde for at opbygge optimal stabilitet i skoene. Striberne er sidenhen blevet kendetegnet for brandet. Foruden løb producerer Asics også udstyr til andre sportsgrene såsom fodbold, cricket, golf, wrestling, volleyball samt mange andre.


Asics – et moderigtig og sund livsstilsbrand


Asics er et brand, som blev lanceret med missionen om at promovere en sund livsstil, hvor en masse motion og glæde er en vigtig ingrediens. Derfor er Asics et akronym af det latinske ordsprog – Anima Sana in Corpore Sano – som på dansk kan oversættes til ´et sundt sind i en sund krop.

Med andre ord – Asics er garant for sportstøj og løbesko, som på bedste vis opfordrer til motion og aktivitet gennem innovativt og unikt design. Derfor er Asics et anerkendt brand i hele verden, og kan findes i lande såsom Tyskland, USA, Australien, Sverige, Mexico samt mange andre steder.

Asics’ brandet er elsket af motionister og professionelle sportsudøvere inden for mange sportsgrene for deres unikke evne til at producere løbesko, sportstøj- og udstyr i fremragende kvalitet, som er beriget med mange tekniske egenskaber. Asics har sponseret mange professionelle atleter inden for forskellige sportsgrene såsom Aston Villa (fodbold), C.U.S Torino (italiensk basketball hold), Montpellier (fransk håndbold hold) samt mange andre hold og individuelle atleter.

Derudover er Asics karakteriseret ved lækkert design med mangfoldige farvekombinationer og lækre detaljer, hvorfor sneakers fra Asics også er populære hos trendsættere og modeelskere. Derfor har vi her hos Miinto samlet et bredt produktsortiment fra Asics med produkter der kan styles på mange måder. Du kan f.eks. style dine fede Asics sneakers med

Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Asics. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af cool’ styles fra Asics. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af Asics’ lækre design. Husk at du altid kan sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af Asics. Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis.

God fornøjelse!

Ryd alle filtre

Asics

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.