Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ASPESI

Det hele startede med én skjorte til mænd, som siden har udviklet sig til udsøgte kollektioner til både mænd og kvinder, hvor der er blevet kælet for detaljerne, nøje udvalgt materialer og teknologier. Italienske ASPESI blev bemærket med deres enkle og rene stil, hvor de siden deres grundlæggelse har valgt at fokusere på overtøj af innovative materialer.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af ASPESI-tøj til mænd og kvinder, hvor vi har alt fra skjorter, jakker, blazere til trøjer, bukser og kjoler. Deres minimalistiske udtryk vil nemt kunne inkorporeres i alle slags tøjstile og kan bruges til stort set alle lejligheder. Se sortimentet nedenfor, og forelsk dig i deres enkelhed, der har gjort et stort indtryk verden over.


ASPESI – minimalistisk, sofistikeret og tidløs


Det er de ord, som beskriver ASPESI, og sådan har det altid været med alt, hvad deres grundlægger, Alberto Aspesi, har kastet sig over. ASPESI blev grundlagt i 1969 og skrev sig ind modeindustriens historie ved at være de første nogensinde, der producerede en skjorte med leopardprint til mænd. Det blev gjort i en tid, hvor særligt de parisiske modehuse havde monopol i fashionverdenen med deres haute-couture, men hvor de italienske prêt-à-porter kom til med deres fokus på materialer og komfortabel elegance, som tilbød nye horisonter at udforske.

ASPESI udviklede sig og begyndte at producere tøj, der ikke kun var æstetisk, men også funktionelt og komfortabelt, hvor der i slutningen af 70’erne kom kollektioner til mænd og kvinder. De er uortodokse og innovative i deres tilgang, når de skal udarbejde tøj, hvilket også har resultereret i forskellige kunstneriske samarbejder. Den dag i dag forbliver ASPESI tro mod sin minimalistiske, sofistikerede og tidløse tilgang, og det er derfor, mærket aldrig går af mode.

Kunst og arkitektur er inspirationskilden bag mange af de designs, der kommer på tegnebrættet hos ASPESI, og det kan du også se, hvor de forskellige linjer og geometriske former drager paralleller. Tøjet er æstetisk tiltalende at se på, og du kan nærmest falde i staver, når du ser en person med ASPESI på. Vi kender alle til ordsproget less is more, og dette bringer de til virkelighed med deres tøjkollektioner, som kan bruges hele året af alle på tværs af aldersgrupper.


ASPESI herretøj til hverdag og fest


Med ASPESI-tøj går du aldrig galt i byen, og som modtager vil du elske at åbne en blød pakke, når den indeholder dette underskønne kvalitets-tøjbrand. Du vil altid føles og se velkendt ud, når du tager ASPESI på, og det gælder uanset, om du skal til et vigtigt møde på jobbet, hænge ud med vennerne eller til fødselsdagsfest i byen. Du kan derfor nemt gå fra diverse dagsaktiviteter til et aftenarrangement.

Du kan nemt sammensætte din nye ASPESI-skjorte sammen med dine yndlingsjeans eller et par bukser fra ASPESI eller gøre en jakke fra ASPESI som en fast del af din forårsgarderobe. Deres rene snit og tidløse design gør, at du kan sammensætte tøjet på kryds og tværs og også med din eksisterende garderobe, hvor kun din fantasi sætter grænser for, hvordan det kan bruges.

Har du altid tøjkrise, inden du træder ud ad døren? Det vil være fortid, når du køber en ASPESI-skjorte, som med sit fine snit vil være oplagt til middag i aftentimerne, men også behagelig nok til den lange arbejdsdag på kontoret. Forkæl dig selv med tøj fra ASPESI eller forkæl en, du holder af, med den perfekte gave. Bløde pakker behøver ikke at være dårlige.


Forkæl dig selv med kvindefashion fra ASPESI


Mangler du tøjet til den næste fest, eller trænger du til ny jakke, der matcher sæsonen? Så er ASPESI det rette mærke at gå til. De laver kvindetøj, du vil elske at bære i mange timer, og hvor kvaliteten ikke fejler det mindste. Du vil være garanteret kompromisløs minimalisme, når det er bedst.

ASPESI taler til den kvalitetsbevidste kvinde, der sætter krav til sit tøj – både i form af designs, materialer og stil. Hvis du søger din næste go-to-kjole, har vi et skønt udvalg fra ASPESI, der er tidløs, og hvor deres ”no logo”-filosofi sidder lige i skabet og med et italiensk strejf, der passer til alle kvinder, som ved, at kvalitet koster og ikke vil gå på kompromis med deres tøj.

Hvis du allerede kender til mærket, ved du, at de er særligt anerkendt for deres overtøj, og dette er selvfølgelig ingen undtagelse, når det kommer til deres sortiment til kvinder. Jakkerne fremstilles nemlig med innovative teknikker og materialer, der matcher den kaliber, de har sat for dagen. Hos Miinto finder du skønne trenchcoats i neutrale farver, som du kan bruge stort set hver dag og til alle dine outfits. Når det kommer til overtøj, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten – ellers kommer du bare til at fortryde det.


Opdatér garderoben sammen med Miinto


Hos Miinto er det vores primære mission at gøre det muligt for dig at få dine yndlingsmærker, hvor end du befinder dig i verden, så du kan klæde dig, som du har lyst til. Vi forsøger at finde det bedste udvalg af eksklusive, luksuriøse og håndudvalgte mærker, hvor ASPESI matcher perfekt, de standarder vi selv sætter for vores tøj, og som vi ved, at vores kunder ønsker. Selvom vores primære kunder er i Danmark, Holland og Norge, så udvikler vi konstant og er på nuværende tidspunkt på 14 forskellige markeder, der nyder godt af vores brugerbaserede platform.

For at gøre tøjmærker fra hele verden tilgængelige for dig har vi fået faste butikspartnere, så vi kan tilbyde dig lokalt kvalitetstøj, men også samtidig give butikspartnerne mulighed for at nå til en større kundegruppe. Ved at gøre sådan et samarbejde sikrer vi det bedste udvalg til dig, men også at murstens- og mørtelhuse stadig kan trives i en digital tidsalder.

Sammen med os kan du opdatere din garderobe med det ene luksusmærke efter det andet, hvor ASPESI blot af en af de mange kvalitetsbrands, vi er glade for at kunne præsentere for dig. Gå på opdagelse i vores store webshop, og opdatér din garderobe allerede i dag. Du vil nemt kunne få et nyt stykke tøj, look eller en helt garderobe, hvis du trænger til det.

Ryd alle filtre

Aspesi

Side 1 Af 15