Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BENEDETTA BRUZZICHES

Blik ind i Benedetta Bruzziches’ historie Benedetta Bruzziches mærket blev stiftet af søskendeparret Benedetta og Agostino Bruzziches i deres familieværksted i Caprarola, en lille by i hjertet af Italy. Med grundlæggelsens dybt rodfæstede traditioner og engagement i kvalitet begyndte mærket at markere sig gennem sin uovertruffne kvalitet og æstetisk tiltalende produkter.

Oplev Benedetta Bruzziches

Med kerneværdier som sanselighed, æstetik og kvalitet, inviterer Benedetta Bruzziches dig til at opdage et univers af luksuriøse håndlavede tasker. Disse tasker er hyldest til feminin hele, udført gennem unikke, poetiske designs, der opfordrer til både at føle og reflektere over.

Karakteristika for Benedetta Bruzziches

Det karakteristiske ved Benedetta Bruzziches er en sans for detaljer, unikke design og omtanke for hver enkel accessory. Autentisk kunsthåndværk parret med moderne innovation skaber tasker, der er lige så holdbare, som de er stilfulde. Kendetegnende for brandet er dets krøllede tasker og brugen af ædelsten og krystaller, der tilføjer et touch of glamour.

Benedetta Bruzziches og berømtheder

Gennem årene har Benedetta Bruzziches opnået indflydelse og anerkendelse gennem en række kendte personligheder som Rihanna og Beyoncé, som begge er blevet set bære mærkets ikoniske 'Carmen' taske. Dette har uundgåeligt løftet brandets profil og cementeret dets plads som en sårbaredaktør i luksustaskeverdenen.

Køb Benedetta Bruzziches hos Miinto

Benedetta Bruzziches' unikke taskeudvalg er tilgængelig her på Miinto, hvor du kan finde et bredt udvalg af deres unikke og kvalitetstilbehør. Med Miinto kan du få adgang til nye ankomst og sæsonens hotteste trends, og shoppe dine foretrukne Benedetta Bruzziches-artikler nemt og hurtigt. Benedetta Bruzziches appellerer til kvinden, der værdsætter kunsthåndværk og vil have en taske, der skildrer en historie. Brandets unikke æstetik og dedikation til luksus og kvalitet har cementeret sin position som en stærk spiller på markedet for luksuriøse tasker. Hver Benedetta Bruzziches taske er fuld af kreativitet, passion og sans for detaljer - det er accessorier med sjæl, der bringer en smule glamour til enhver garderobe.

Ryd alle filtre

Benedetta Bruzziches

Side 1 Af 3