Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BIRKENSTOCK

Gå sommeren i møde med et par komfortable og smarte Birkenstock-sandaler. Birkenstock skaber unikke og behagelige sandaler i et væld af designs til både mænd, kvinder og børn. Med Birkenstock er du garanteret et par lækre sandaler i god kvalitet, som du uden problemer kan vise dine sommerbrune fødder frem i. Det populære brand er især kendt for deres eminente kvalitet og komfort, som sikrer dig sandaler og sko, du kan gå i mange år frem. Det betyder dog ikke, at de er kompromisløse i forhold til design og udtryk. De har nemlig øje for tidens trends, og derfor finder du også kollektioner, hvor der både er leget med materialer, farvesammensætninger og detaljer. Det betyder, at det er muligt for børn og voksne i alle aldre at finde netop dén model, der fremhæver deres unikke stil.

Der er heller ingen, der siger, at du skal lade dig begrænse af blot et enkelt par Birkenstock-sko. Foruden sandaler laver Birkenstock også sko til andre lejligheder. Du kan blandt andet også forkæle fødderne med et par Birkenstock-hjemmesko. Her er der skruet ekstra op for komforten, og dine fødder vil takke dig for det.


Lad Birkenstock blive din trofaste partner


Uanset om du er på udkig efter en klassisk Birkenstock-sandal i et simpelt design eller en mere vovet og iøjnefaldende model, er du garanteret en behagelig og fleksibel sandal. De går ikke på kompromis, når det kommer til komfort, og deres tyske kvalitet skinner klart igennem i alt, hvad de skaber. Der er et stort fokus på velvære og komfort, og de har fra dag ét positioneret sig som førende på markedet inden for kvalitetssandaler. Mange husker deres sandaler som et historisk levn fra 70’erne, men det seneste årti har de næsten opnået kultstatus, efter flere kendte trendsættere har iført sig dem. Birkenstock-sandaler og -sko har et utroligt genkendeligt og autentisk design, der adskiller sig fra mange andre brands. Dette kombineret med deres høje kvalitet og øje for komfort gør dem til en god investering for både mænd og kvinder.

Der er ingen tvivl, når det kommer til en Birkenstock-sko. Her har du truffet det rette valg for dig og dine fødder. Den solide sål er med til at sikre dine fødder fra at skride rundt i en sko, der under andre omstændigheder ikke ville sidde ordenligt på dig. Det er ikke tilfældet med en Birkenstock-sko, fordi den sidder så tæt til foden, som den gør, men det er selvfølgelig uden at genere fødderne. Hvis du før har prøvet at investere i et par Birkenstock-sko og har haft en dårlig oplevelse med, at de gned forkert på foden, er det blot, fordi du ikke har fundet den rette pasform endnu. Den dag, du finder den rette pasform med en Birkenstock-sko, vil du straks kunne mærke det på dine fødder.

En Birkenstock-sko er fast i sin sål, fordi dine fødder har godt af den ekstra støtte, som sålen giver. Hvis du tidligere har været vant til meget bløde sko, er det klart, at overgangen til Birkenstock kan virke ubehagelige til at starte med. Men når først fødderne har vænnet sig til det faste materiale, vil du opleve, at du alt for ofte vil ty til dine Birkenstock-sandaler eller -sko.


Det perfekte match mellem funktionalitet og komfort


Birkenstock har skabt en verden af lækre sandaler, og de har vist sig værdige til at håndtere den hårfine balance mellem funktionalitet og komfort. Fælles for alle deres sandaler er, at de er skabt ud fra nøjagtigt samme base, nemlig en behagelig og ergonomisk sål, der både skåner din fod og hæl. Der er ingen tvivl om, at brandet er karakteriseret ved deres praktiske remme, som sørger for, at sandaler og sko sidder ordenligt fast på foden. Hvad der sker herefter, er op til den enkelte designer. I deres forskellige kollektioner finder du nemlig både de klassiske Birkenstock-sandaler med henholdsvis to remme og tåsplit. Til gengæld finder du også sandaler med én eller flere remme, sandaler med kilekæl og de lukkede clogs, der også er kendt som hjemmesko.

De mange designmuligheder åbner også op for at kunne tilføje flere par Birkenstock til din personlige samling. De fleste vil kunne fortælle dig, at det hverken er sundt eller behageligt for fødderne kun at gå i de samme par sko dag ind og dag ud. Fødderne har godt af at have noget at skifte mellem.


Up-to-date på tidens trends


Selvom Birkenstock er tro mod deres designnatur, er de heller ikke bange for at forny sig. Derfor finder du også nyfortolkninger af eksisterende modeller, når det kommer til valg af lækre materialer, spidsfindige mønstre, prints og farvesammensætninger. De er ikke bange for at udfordre status quo på dette punkt, og af den grund består deres kollektioner blandt andet også af sandaler med metallic shine, natur- og dyreprints og pangfarver som orange, pink og grøn. Birkenstock har det perfekte mix mellem komfort, kvalitet, funktionalitet og trends, hvilket gør dem til en favorit år efter år hos både mænd, kvinder og børn.

Det er derfor oplagt at købe Birkenstock til hele familien og sørge for, at alle i familien har det rette fodtøj, uanset hvornår på året det gælder. Det kan heller ikke benægtes, at børn såvel som voksne er glade for, hvor hurtigt og nemt det er smutte i et par Birkenstock-sandaler. En kvalitet, som langt de fleste forældre kommer til at foretrække i mange tilfælde.


Det perfekte match til både mænd, kvinder og børn


Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Birkenstocks sandaler til både mænd, kvinder og børn. Hele familien fortjener nemlig den kvalitet og funktionalitet, du får med et par sandaler fra Birkenstock.

Selvom mange af Birkenstocks design er unisex og henvender sig lige meget til både det mandlige og kvindelige køn, adskiller sandalerne til mænd og kvinder sig selvfølgelig, når det kommer til både størrelse og pasform og den klassiske funktionalitet, der er tænkt ind i hver eneste sandal fra Birkenstock. Hele familien kan derfor iklæde sig den samme sandal i den perfekte pasform til henholdsvis mænd, kvinder og børn, eller I kan vælge hver jeres.


Birkenstocks store revival


Birkenstock har altid været en sikker klassiker, men inden for de seneste år har Birkenstock fået en kæmpe revival i modebilledet, og man finder i dag ikke mange garderober hos hverken mænd eller kvinder, der ikke indeholder et eller flere par Birkenstock-sandaler.

Et par Birkenstock-sandaler er nemlig et klassisk musthave-item, uanset hvem du er. I dag finder man Birkenstock-sandaler hjemme hos både yngre og ældre generationer, ligesom du finder dem hos både mænd og kvinder. Det er en af brandets store fordele, at de er målrettet mod begge køn uden at være prangende til hverken den maskuline eller feminine side.

Før Birkenstocks revival var det i mange år mindre cool at gå i sandaler som mand, men det fik klassikerne fra Birkenstock selvfølgelig lavet om på. Mænd verden over bærer nemlig de klassiske Birkenstock-sandaler med stolthed som aldrig før, og det har været en kæmpe forløsning for mange mænd endelig at kunne få luft til fødderne i årets varme måneder.

Også mænd fra de ældre generationer har kastet deres kærlighed på sandalerne fra Birkenstock, og det siger lidt om sandalernes popularitet og deres funktionalitet og store kvaliteter.


Birkenstock i flere sæsoner


Et par sandaler fra Birkenstock er ikke kun anvendelige på årets allervarmeste dage. Modebilledet i dag tillader nemlig, at dine Birkenstock kan komme i brug i flere af årets sæsoner.

Om sommeren kan du selvfølgelig bære dine Birkenstock på klassisk manér med bare fødder. I foråret bruger mange kvinder en fin soklet i deres Birkenstock, mens mange mænd kombinerer en cool og moderne uldstrømpe eller statementstrømpe med deres Birkenstock-sandaler i efteråret. På den måde kan du forlænge sæsonen for, hvornår du kan hoppe i dine sandaler fra Birkenstock.

Birkenstock designer desuden også mere lukkede styles, som du kan bruge de dage, hvor det er mindre varmt, men alligevel ikke er nødvendigt med en helt lukket, varm sko. Uanset om du er til åbne sandaler eller den mere lukkede mellemting, kan du selvfølgelig finde det hele hos Miinto og klikke alle dine favoritter fra Birkenstock hjem til dig.


Børnene elsker Birkenstock


Birkenstock designer også sandaler til børn, og selvom de i høj udstrækning ligner dem, du kan få til voksne, så har Birkenstock selvfølgelig tænkt over funktionalitet og praktik, ligesom man gør med alt andet hos det populære brand.

Børnene elsker særligt sandaler fra Birkenstock, fordi de er nemme og hurtige at hoppe ind og ud af, når man har travlt med sommerens mange lege og har fuld fart på. Birkenstock-sandalerne hjælper altså børnene til at være mere selvstændige og selvhjulpne, og så slipper børnene for at skulle ned at sidde på gulvet, imens de lukker velcro og diverse andre lukkemekanismer. Det er absolut en detalje, som taler til børnenes individualitet og behov for at ville gøre alting selv. Det er også en hjælpende hånd til forældre, som alligevel ikke må få lov til at hjælpe barnet med at få sko på.

Selvom sandalerne er nemme at hoppe i, sidder de godt på barnets fod og giver god støtte, og så har sandalerne ikke tendens til at falde af, som man kender det fra andre typer slippers. Samtidig kan man få sandaler fra Birkenstock til børn i et hav af farver og udgaver, og derfor kan dit barn vælge den model og det design, det er allervildest med. I modsætning til Birkenstock-sko til voksne har de valgt at lave Birkenstock-sko til børn, som er noget mere kønsdomineret. Du kan derfor vælge Birkenstock, som er helt blå eller helt lyserøde. Hvis børnene er ekstra aktive, og forældrene er bange for, at skoene alligevel flyver af, findes der også modeller med en rem bag omkring hælen – det kunne for eksempel være den traditionelle sandal.

Ryd alle filtre

Birkenstock

Side 1 Af 18

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.