Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Birkenstock

Gå sommeren i møde med et par komfortable og smarte Birkenstock-sandaler. Mærket skaber unikke og behagelige sandaler i et væld af designs til både mænd, kvinder og børn. Med Birkenstock er du garanteret et par lækre sandaler i god kvalitet, som du uden problemer kan vise dine sommerbrune fødder frem i. Det populære brand er især kendt for deres eminente kvalitet og komfort, som sikrer dig sandaler og sko, du kan gå i mange år frem. Det betyder dog ikke, at de er kompromisløse i forhold til design og udtryk. De har nemlig øje for tidens trends, og derfor finder du også kollektioner, hvor der både er leget med materialer, farvesammensætninger og detaljer. Det betyder, at det er muligt for børn og voksne i alle aldre at finde netop dén model, der fremhæver deres unikke stil.

Lad Birkenstock blive din trofaste partner

Uanset om du er på udkig efter en klassisk Birkenstock-sandal i et simpelt design eller en mere vovet og iøjnefaldende model, er du garanteret en behagelig og fleksibel sandal. De går ikke på kompromis, når det kommer til komfort, og deres tyske kvalitet skinner klart igennem i alt, hvad de skaber. Der er et stort fokus på velvære og komfort, og de har fra dag ét positioneret sig som førende på markedet inden for kvalitetssandaler. Mange husker deres sandaler som et historisk levn fra 70’erne, men det seneste årti har de næsten opnået kultstatus, efter flere kendte trendsættere har iført sig dem. Birkenstock-sandaler og -sko har et utroligt genkendeligt og autentisk design, der adskiller sig fra mange andre brands. Dette kombineret med deres høje kvalitet og øje for komfort gør dem til en god investering for både mænd og kvinder.

Det perfekte match mellem funktionalitet og komfort

Birkenstock har skabt en verden af lækre sandaler, og de har vist sig værdige til at håndtere den hårfine balance mellem funktionalitet og komfort. Fælles for alle deres sandaler er, at de er skabt ud fra nøjagtigt samme base, nemlig en behagelig og ergonomisk sål, der både skåner din fod og hæl. Der er ingen tvivl om, at brandet er karakteriseret ved deres praktiske remme, som sørger for, at sandaler og sko sidder ordenligt fast på foden. Hvad der sker herefter, er op til den enkelte designer. I deres forskellige kollektioner finder du nemlig både de klassiske Birkenstock-sandaler med henholdsvis to remme og tåsplit. Til gengæld finder du også sandaler med én eller flere remme, sandaler med kilekæl og de lukkede clogs, der også er kendt som hjemmesko.

Up-to-date på tidens trends

Selvom Birkenstock er tro mod deres designnatur, er de heller ikke bange for at forny sig. Derfor finder du også nyfortolkninger af eksisterende modeller, når det kommer til valg af lækre materialer, spidsfindige mønstre, prints og farvesammensætninger. De er ikke bange for at udfordre status quo på dette punkt, og af den grund består deres kollektioner blandt andet også af sandaler med metallic shine, natur- og dyreprints og pangfarver som orange, pink og grøn. Birkenstock har det perfekte mix mellem komfort, kvalitet, funktionalitet og trends, hvilket gør dem til en favorit år efter år hos både mænd, kvinder og børn.

Filter

722 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8