Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bottega Veneta

I 1966 kom Bottega Veneta på det italienske modemarked. Det var i Vicenza, at grundlæggerne bag brandet – Michele Taddei og Renzo Zengiaro – designede og producerede luksusvarer. Efter en rum tid kom Laura Braggion til. Hun giftede sig med Michele Taddei, og sammen fik de optimeret brandet. Intentionen med brandet var, at de skulle sælge luksuslædervarer af høj kvalitet. Med tiden har brandet optimeret deres luksusvarer. I dag finder du både smykker, møbler, tøj, jakker, sko og forskellige accessoires i deres sortiment.

Det er ikke længe siden, at Bottega Veneta blev en af de førende modebrands på markedet. De udvikler sig hele tiden i takt med de optimeringer og kollektioner, de kommer med. Kvalitetsmæssigt har de en høj standard samtidig med, at de appellerer til tidens tendenser og klassiske stilarter. Især elegancen og moderne funktionalitet er i højsædet i alle deres produkter. Hvis du længe har ønsket dig luksusvarer at krydre det søde hverdagsliv med, kan du med god samvittighed gå på opdagelse i Bottega Venetas inspirerende univers.

I 2001 stødte Tomas Maier til, og han fik ansvaret som kreativ direktør for brandet. Det bragte helt nye kollektioner til samlingen, som allerede fik stor ros og anerkendelse i samme øjeblik, de udkom.

Vælg imellem flere forskellige luksusvarer

Hvis du har fulgt med i de helt store tendenser i modebilledet 2020, har du ikke kunnet undgå at støde på Bottega Veneta. De er især blevet kastet lys over i år, hvor deres tasker er blevet set blandt store influencere, modeller og på de forskellige catwalks. Selvom brandet har eksisteret siden 1966, så formår de stadig at levere et personligt og sofistikeret design, der emmer af eksklusivitet og luksus. Her er det håndværksmæssige i den grad i orden, og der hersker ingen tvivl om, at deres sortiment er meget eftertragtet.

Bottega Veneta er populært og sælges globalt. Her på siden er vi stolte af at forhandle brandet og kan tilbyde både frakker, sko, briller, bukser, tasker og meget mere. Står du og mangler din kommende drømmetaske, så har vi helt sikkert den rette iblandt. Her kan du vælge imellem mange forskellige design, der balancerer mellem det luksuriøse liv, men også hverdagslivet, hvor der skal være plads til praktik.

Taskerne kan både fås i store og små modeller alt efter behov. Mangler du for eksempel en mindre skuldertaske til byturene eller de korte indkøbsture, er der også flere forskellige at vælge imellem. Alle taskerne bærer præg af et feminint touch, der giver taskerne kant og gør dem attraktive.

Filtrer din søgning på siden

Hvis du er på udkig efter et helt særligt item eller en style, har du mulighed for at overskueliggøre din shopping. Det kan være en fordel, hvis du ikke har oceaner af tid til at shoppe Bottega Veneta. Nedenfor kan du vælge imellem farver, størrelser og priser. Til venstre kan du desuden vælge imellem forskellige kategorier – heriblandt dame og mand. Vi har også sørget for, at du kan vinge af ud for udsalg, hvis du vil tjekke, hvorvidt vi kører udsalg på sortimentet.

Filter

701 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8