Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BOTTEGA VENETA

Når det kommer til italiensk mode og eksklusive looks, dominerer Bottega Veneta hvert eneste år. Med fantastiske kollektioner, der emmer af luksus og elegance, er der heller ingen tvivl om, hvorfor modehuset er højtelsket over hele verden. Det hele startede med luksuriøse lædervarer, men er i dag blevet til et unikt modehus, der har skabt et legende og inspirerende univers.

Her på siden finder du vores store udvalg fra det italienske modehus. Der er smæk på farverne, der rummer alt det, som Bottega Veneta er kendt for. Der er nemlig ingen tvivl om, at kvaliteten er helt i top, og hvert enkelt design er gennemtænkt helt ud til fingerspidserne. Derfor er vi også vilde med modehuset hos Miinto.


Historien om Bottega Veneta


I 1966 kom Bottega Veneta på det italienske modemarked. Det var i Vicenza, at grundlæggerne bag brandet – Michele Taddei og Renzo Zengiaro – designede og producerede luksusvarer. Efter en rum tid kom Laura Braggion til. Hun giftede sig med Michele Taddei, og sammen fik de optimeret brandet. Intentionen med brandet var, at de skulle sælge luksuslædervarer af høj kvalitet. Med tiden har brandet optimeret sine luksusvarer. I dag finder du både smykker, møbler, tøj, jakker, sko og forskellige accessoires i deres sortiment.

Det er ikke længe siden, at Bottega Veneta blev et af de førende modebrands på markedet. De udvikler sig hele tiden i takt med de optimeringer og kollektioner, de kommer med. Kvalitetsmæssigt har de en høj standard, samtidig med at de appellerer til tidens tendenser og klassiske stilarter. Især elegancen og moderne funktionalitet er i højsædet i alle deres produkter. Hvis du længe har ønsket dig luksusvarer at krydre det søde hverdagsliv med, kan du med god samvittighed gå på opdagelse i Bottega Venetas inspirerende univers.

I 2001 kom Tomas Maier til, og han fik ansvaret som kreativ direktør for brandet. Det bragte helt nye kollektioner til samlingen, som allerede fik stor ros og anerkendelse i samme øjeblik, de udkom. Og siden da er succesen blot blevet endnu større. I dag dominerer de i stor stil med deres chunky støvler, flettede tasker og meget andet, som er stærke statements på modescenen og derfor bliver båret med stolthed af kvinder over hele verden.


Bottega Veneta giver dig moderne italiensk klasse


Når vi kigger på andre italienske modehuse, er der ofte tale om de helt klassiske design, som er fantastiske at have i garderoben. Men Bottega Veneta har taget et spring længere op, hvor du her kan finde moderne fortolkninger af de tidløse klassikere, der er med til at løfte din garderobe til et helt nyt niveau.

Kollektionerne byder på leg, spræl og store såler, der rammer ind i nogle af de stærkeste tendenser, vi har set i de senere år. Du kan drømme dig væk i de smukke pastelfarver eller springe i en helt pink kjole, der med garanti vækker opmærksomhed på den helt rigtige måde. For det italienske modehus tør nemlig godt skille sig ud, og det mestrer det heldigvis også til punkt og prikke.

Modehuset er kvalitet for kendere. Det er nemlig et luksusbrand med stor diskretion, da det ikke har nogen synlige logoer. Og det læner sig også op ad det ikoniske slogan fra 1970’erne, der lød på ”Når dine egne initialer er nok”. Derfor vækker Bottega Veneta også opmærksomhed blandt kendte og kongelige, som elsker de smukke kollektioner. Der er nemlig mulighed for at springe i et luksuriøst brand uden store logoer og statements. Og det har netop også gjort modehuset til en stor succes. De holder sig til kernen i deres DNA og designer tøj, tasker og sko til dig, der vil bære dig selv med stil.


Vælg imellem et væld af forskellige luksusvarer


Hvis du har fulgt med i de helt store tendenser i modebilledet 2020, har du ikke kunnet undgå at støde på Bottega Veneta. Der er især blevet kastet lys over dem i år, hvor deres tasker er blevet set blandt store influencere, modeller og på de forskellige catwalks. Selvom brandet har eksisteret siden 1966, så formår det stadig at levere et personligt og sofistikeret design, der emmer af eksklusivitet og luksus. Her er det håndværksmæssige i den grad i orden, og der hersker ingen tvivl om, at deres sortiment er meget eftertragtet.

Bottega Veneta er populært og sælges globalt. Her på siden er vi stolte af at forhandle brandet og kan tilbyde både frakker, sko, briller, bukser, tasker og meget mere. Står du og mangler din kommende drømmetaske, så har vi helt sikkert den rette iblandt. Her kan du vælge imellem mange forskellige design, der balancerer mellem det luksuriøse liv, men også hverdagslivet, hvor der skal være plads til praktik.

Taskerne kan både fås i store og små modeller alt efter behov. Mangler du for eksempel en mindre skuldertaske til byturene eller de korte indkøbsture, er der også flere forskellige at vælge imellem. Alle taskerne bærer præg af et feminint touch, der giver taskerne kant og gør dem attraktive.


Køb Bottega Veneta hos Miinto


Hvis du gerne vil klæde dig som de kendte og kongelige, er det italienske modehus det helt rigtige for dig. Her vælger du selv din stil, og der er plads til, at du lader kreativiteten leve. Vi har samlet et stort udvalg til dig lige her, så du kan gå på jagt og forelske dig i fængende og sprudlende design.

Hvis du er på udkig efter et helt særligt item eller en style, har du mulighed for at overskueliggøre din shopping. Det kan være en fordel, hvis du ikke har oceaner af tid til at shoppe Bottega Veneta. Nedenfor kan du vælge imellem farver, størrelser og priser. Til venstre kan du desuden vælge imellem forskellige kategorier – heriblandt dame og mand. Vi har også sørget for, at du kan vinge af ud for udsalg, hvis du vil tjekke, hvorvidt vi kører udsalg på sortimentet.

Ryd alle filtre

Bottega Veneta

Side 1 Af 22