Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BRUNELLO CUCINELLI

Brunello Cucinelli er en italiensk modedesigner født i 1953 på en gård i det centrale Italien under trange kår uden elektricitet eller rindende vand. I 1978 grundlagde Brunello Cucinelli modebrandet af samme navn med en særlig humanistisk tilgang til at drive forretning.

I begyndelsen var Brunello Cucinelli specialiseret og kendt for at designe og sælge tøj til kvinder i mongolsk kashmir. Brunello Cucinelli blev senere kendt som kongen af kashmir, da lækre luksusstriktrøjer i kashmir blev et af hans varemærker. I dag repræsenterer brandet det ypperste inden for italiensk luksus.

Cucinelli blev desuden kendt for sin etiske, bæredygtige og humanistiske tilgang til forretningen. Motivationen for at skabe en etisk arbejdsplads stammer helt tilbage fra Cucinellis fars dårlige arbejdsforhold på en cementfabrik. Tårerne i faderens øjne havde gjort så meget indtryk på sønnen, at han besluttede sig for at ville give dem, der arbejdede for ham, en moralsk og økonomisk fordel. Som resultat af denne tilgang har Brunello Cucinelli skabt en ny forretningstilgang kaldet ”humanistisk kapitalisme”.

I dag er Brunello Cucinelli en familiedrevet virksomhed bestående af blandt andet Cucinellis kone, to døtre og døtrenes mænd. Han lægger ikke skjul på sin kærlighed til familien og de værdier, familiekonstruktionen repræsenterer, og han tror på, at mennesket bør have tre store idealer i livet: politik, familie og spiritualitet. Cucinelli ser familien som en stærk værdi, da den viderefører kærlighed til fremtiden.

Han mener desuden, at den sande betydning af familie ikke vil blive forstået, medmindre den ses som et sted for gensidig respekt. Derudover er Cucinelli overbevist om, at der ikke eksisterer nogen pligter i familien andre end dem, der kommer fra hjertet – og hvis det er rigtigt, at familien er kernen i vores samfund, er det der, det sunde samfund skabes.


Brunello Cucinelli beskæftiger en hel landsby


Cucinelli har formået at skabe et modeimperie med base i Solomeo, som er en lille landsby i Italien med knap 400 indbyggere, hvoraf Brunello Cucinelli beskæftiger de fleste.

Solomeo har en særlig plads i Cucinellis hjerte, og hvert år geninvesterer han 20 % af den samlede profit fra virksomheden til vedligeholdelse af byen. Han har blandt andet givet penge til forbedring af infrastrukturen, restaurering af den lokale kirke, opførelse af en ny skole og et nyt teater.

I 2010 oprettede Brunello Cucinelli fonden ”The Brunello and Federica Cucinelli Foundation”, der har til formål at sikre udbredelse af de idealer, der har gavnet Solomeos humanistiske mål. Fondens dagsorden har et mål om at støtte ethvert initiativ, der genererer viden, beskytter landet og dets monumenter, fremhæver værdien af traditioner og fremmer åndelige og daglige værdier for menneskeheden.

Brunello Cucinellis logo minder om et våbenskjold og består af en mytisk løvelignende skabelse med vinger og et middelalderinspireret tårn. Tårnet repræsenterer middelalderslottet, der blev bygget i Solomeo i år 1391 med henblik på at beskytte byen. I 1985 opkøbte Brunello Cucinelli slottet, der stod som et varemærke for byen. I 1987 blev slottet restaureret og huser i dag Brunello Cucinellis hovedkvarter.

Cucinellis døtre Camilla og Carolina har, ligesom deres far, en grundlæggende kærlighed til landsbyen Solomeo, hvor de er født og opvokset. Da de begge blev gift, valgte de at opgive deres bryllupsgaver og i stedet donere til forskønnelse af byen.


Tøjproduktion med respekt for moder jord


Brunello Cucinelli arbejder ikke bare ud fra et humanistisk bæredygtigt perspektiv, men har også bæredygtig etik med i produktion og materialevalg. Folkene bag brandet anerkender deres ansvar og aftryk på jorden. Det gør de for eksempel ved at opbygge deres fabrikker i overensstemmelse med stedets ånd ved at undgå at bygge nyt, men i stedet istandsætte og justere eksisterende faciliteter. På den måde skånes jorden, og der forbruges færre nye materialer.

Renoveringsplanerne for fabrikkerne indeholder altid en landskabsplan, en arkitektonisk plan og en vedligeholdelsesplan med henblik på at fremme faciliteternes varighed. Brunello Cucinelli arbejder ud fra en filosofi om, at intet menneskeskabt indgreb er acceptabelt, medmindre det er foreneligt med regenerering af jorden.

Brunello Cucinelli har desuden oprettet en hel afdeling til reparation af tøj, sko og tasker i håbet om at forlænge produkternes levetid og mindske behovet for at producere nyt. Materialer og råvarer kommer fra lokale leverandører, der modtager moralsk og økonomisk støtte med henblik på at kunne bevare de nære og lokale leverancer. Familieejede Brunello Cucinelli er ivrige efter at fortælle deres kunder, at produkterne er et resultat af en opmærksom proces, der respekterer alle interessenter, som bidrager til fremstillingen af sko, tøj og tasker.


Miinto leverer luksus til din garderobe


I 2009 blev Miinto grundlagt af Konrad Kierklo og Mike Radoor, der fik ideen om at skabe et netværk af luksusbutikker og modebrands, som kunne give forbrugerne adgang til et håndplukket udvalg af lokal high-end luxury fashion på ét sted. Derfor er Brunello Cucinelli selvfølgelig repræsenteret.

Brunello Cucinelli er i dag et luksusmodebrand, der forhandles i Europa, Nordamerika og Østasien. Som nævnt er Brunello Cucinelli kendt for at designe tøj til kvinder i kashmir, og det er fortsat et bærende materialevalg i sortimentet i dag. Sortimentet er dog blevet udvidet, og i dag designes der tøj til både mænd og kvinder, ligesom der designes tøj, sko og accessories i luksuskvalitet til alle lejligheder – hvad end det er til fest, til ferie eller til hverdag, giver Brunello Cucinelli dig mulighed for at tilføje luksus til din garderobe.

Udvalget af sko fra Brunello Cucinelli repræsenterer italiensk håndlavet kvalitet, der ikke går på kompromis med det originale håndværk og lokale materialer. Du får derfor en luksuriøs sko af ypperste kvalitet. Du kan både finde praktiske hverdags-sneakers, elegante stiletter, varme støvler og klassiske herresko.

Du finder desuden et bredt udvalg af de klassiske striktrøjer i den blødeste kashmir, men også jakkesæt og smukke gallakjoler er at finde i sortimentet hos Brunello Cucinelli. Materialerne er nænsomt udvalgt og kan typisk bestå af kashmir, silke eller uld. Tasker og sko vil typisk bestå af italiensk kvalitetslæder.

Hos Miinto er vores mission at give kunderne adgang til det største udvalg af high-end luxury fashion. Det gør vi ved at præsentere dig for et bredt udpluk af verdens mest eksklusive luksusbutikker og derved gøre det muligt for dig at skabe din egen stil og bringe luksus ind i garderoben.

Ryd alle filtre

Brunello Cucinelli

Side 1 Af 24