GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

BURBERRY (66)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

66 Produkter fundet

BURBERRY

Burberry er et modehus med en stolt tradition for design og produktion af modetøj, som daterer tilbage til 1856. Burberry blev lanceret af den 21-årige Thomas Burberry, som i starten fokuserede på produktion af overtøj – Amundsen var iført en jakke fra Burberry, da han nåede Sydpolen.

I starten af 1900-tallet lancerede Burberry brandets nye logo (latin: prorsum), som skal symbolisere, at Burberry er et brand i konstant udvikling. Derfor var Burberry også det første brand i verden, som lancerede den populære trenchcoat – oprindeligt blev den produceret til soldater i Første Verdenskrig.

Op gennem 1900-tallet fortsatte Burberry udviklingen af unikke jakker og frakker til mænd og kvinder, og Burberry blev hurtigt et populært brand over store dele af verden samt hos eliten i Storbritannien. Succesen var et bevis på, at Burberry var garant for trendy overtøj, som var produceret i lækre og eksklusive materialer.

Den moderne udgave af Burberry har bevæget sig væk fra den aristokratiske sfære, idet brandet oplevede en renæssance, da David Beckham kastede sin kærlighed over modetøj fra Burberry. Derfor blev Burberry også synonym med sorte, røde, hvide og sandfarvede mønstre, som oprindeligt udgjorde foret i brandets overtøj.

Med andre ord – Burberry er et internationalt brand, og i dag er brandet garant for et stort udvalg af herre- og dametøj såvel som accessories, som er beriget med et moderigt og eksklusivt look. Derfor appellerer dame- og herretøj fra Burberry til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som elsker brandets sofistikerede og moderigtige look.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands