Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Burberry

I dag klinger navnet Burberry godt i manges øre, og det er der også god grund til. Den britiske modegigant har i over 160 år leveret hudløst ærligt design i den højeste kvalitet og med øje for finesse og finish. Særligt kendt for Burberry er det ikoniske mønster, som går under navnet ’Nova’, og som for første gang vandt indpas hos modehuset tilbage i 1967. Siden da er det ternede mønster blevet anvendt som et sandt statement i enhver kollektion, hvor afvigelser finder sted, men uden at de hvide, sorte, røde og sandfarvede tern glipper én eneste kollektion.

Et modehus spækket med stolte traditioner og kollektioner, der aldrig svigter Burberry er et modehus med en stolt tradition for design og produktion af modetøj, som kan dateres helt tilbage til 1856. Burberry blev lanceret af den 21-årige Thomas Burberry, som i starten fokuserede på produktion af overtøj. Blandt andet var Amundsen iført en jakke fra Burberry, da han nåede Sydpolen.

I starten af 1900-tallet lancerede Burberry brandets nye logo (latin: prorsum), som havde til formål at symbolisere, at Burberry er et brand i konstant udvikling. Derfor var Burberry også det første brand i verden, som lancerede den populære trenchcoat, der oprindeligt blev produceret til soldater i Første Verdenskrig, men sidenhen har vundet en plads i enhver modebevidst garderobe.

Op gennem 1900-tallet fortsatte Burberry udviklingen af unikke jakker og frakker til mænd og kvinder, og Burberry blev hurtigt et populært brand over store dele af verden samt hos eliten i Storbritannien. Succesen var et bevis på, at Burberry var garant for trendy overtøj, som var produceret i lækre og eksklusive materialer.

En modereformation skabte det moderne Burberry

?Den moderne udgave af Burberry har bevæget sig væk fra den aristokratiske sfære, idet brandet oplevede en renæssance, da David Beckham kastede sin kærlighed over modetøj fra Burberry.

Derfor blev Burberry også synonym med sorte, røde, hvide og sandfarvede mønstre, som oprindeligt udgjorde foret i brandets overtøj. Sagt med andre ord er Burberry et internationalt brand, og i dag er brandet garant for et stort udvalg af herre- og dametøj såvel som accessories, som er beriget med et moderigt og eksklusivt look. Derfor appellerer dame- og herretøj fra Burberry til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som elsker brandets sofistikerede og moderigtige look.

I kollektionerne finder du alt fra elegante festkjoler og stilede stiletter til tasker med et statement uden lige, flotte habitter og meget andet. Én ting er sikkert, og det er, at du altid kan finde frem til den sandfarvede trenchcoat, der er udstyret med ternet foring, og som er en ikonisk evergreen på modescenen.

Eksklusivitet uden mangler

Vi kommer ikke udenom, at Burberry har indskrevet sig i modebranchens historiebøger. Modehusets sans for eksklusivitet i kombination med hverdagsgarderoben og det klassiske look udgør essensen af et brand, der er kommet for at blive. Over 150 års forståelse for høj kvalitet og tidløse design har betydet, at du i dag kan være helt sikker på, at Burberry vil forblive en klassiker i enhver garderobe. Du finder derfor også dele af kollektioner til børn, der kan blive iklædt det ternede mønster fra top til tå her på siden.

Filter

2383 resultater

Side 1 af 24

Næste

Side 1 af 24