SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Burberry

Burberry er et modehus med en stolt tradition for design og produktion af modetøj, som daterer tilbage til 1856. Burberry blev lanceret af den 21-årige Thomas Burberry, som i starten fokuserede på produktion af overtøj – Amundsen var iført en jakke fra Burberry, da han nåede Sydpolen.

I starten af 1900-tallet lancerede Burberry brandets nye logo (latin: prorsum), som skal symbolisere, at Burberry er et brand i konstant udvikling. Derfor var Burberry også det første brand i verden, som lancerede den populære trenchcoat – oprindeligt blev den produceret til soldater i Første Verdenskrig.

Op gennem 1900-tallet fortsatte Burberry udviklingen af unikke jakker og frakker til mænd og kvinder, og Burberry blev hurtigt et populært brand over store dele af verden samt hos eliten i Storbritannien. Succesen var et bevis på, at Burberry var garant for trendy overtøj, som var produceret i lækre og eksklusive materialer.

Den moderne udgave af Burberry har bevæget sig væk fra den aristokratiske sfære, idet brandet oplevede en renæssance, da David Beckham kastede sin kærlighed over modetøj fra Burberry. Derfor blev Burberry også synonym med sorte, røde, hvide og sandfarvede mønstre, som oprindeligt udgjorde foret i brandets overtøj.

Med andre ord – Burberry er et internationalt brand, og i dag er brandet garant for et stort udvalg af herre- og dametøj såvel som accessories, som er beriget med et moderigt og eksklusivt look. Derfor appellerer dame- og herretøj fra Burberry til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som elsker brandets sofistikerede og moderigtige look.

Filter

1080 resultater