Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BURBERRY

I dag klinger navnet Burberry godt i manges øre, og det er der også god grund til. Den britiske modegigant har i over 160 år leveret hudløst ærligt design i den højeste kvalitet og med øje for finesse og finish. Særligt kendt for Burberry er det ikoniske mønster, som går under navnet ’Nova’, og som for første gang vandt indpas i modehuset tilbage i 1967. Siden da er det ternede mønster blevet anvendt som et sandt statement i enhver kollektion, hvor afvigelser finder sted, men uden at de hvide, sorte, røde og sandfarvede tern glipper én eneste kollektion.


Et modehus spækket med stolte traditioner og kollektioner, der aldrig svigter


Burberry er et modehus med en stolt tradition for design og produktion af modetøj, som kan dateres helt tilbage til 1856. Burberry blev lanceret af den 21-årige Thomas Burberry, som i starten fokuserede på produktion af overtøj. Blandt andet var polarforskeren Roald Amundsen iført en jakke fra Burberry, da han – som den første nogensinde – nåede Sydpolen. Polarforsker og Nobelprismodtager dr. Fridtjof Nansen har ligeledes været iført Burberry på sine ekspeditioner.

Det kan måske overraske, at overtøjet fra Burberry ligefrem har været brugt på polarekspeditioner, da mange i dag anser det for at være et modefænomen. Det skyldes dog, at brandet har gennemgået en enorm udvikling, siden Thomas Burberry startede produktionen tilbage i 1856.

Da Burberry så dagens lys, var fokus netop på overtøj. Nærmere bestemt havde Thomas Burberry et ønske om at skabe holdbart, slidstærkt og behageligt overtøj, der passede til det britiske vejr. Med andre ord: Overtøj, der kunne holde til både kulde og masser af regn.

Netop regn blev på daværende tidspunkt oftest holdt væk af ukomfortabelt, tungt regntøj, kroppen ikke kunne ånde i. Det lavede Thomas Burberry om på, da han opfandt materialet gabardine. Det er et slidstærkt, åndbart og vandtæt materiale, som sidenhen er blevet brugt til mange forskellige typer tøj, herunder trenchcoats.


Burberrys rivende udvikling


I starten af 1900-tallet lancerede Burberry brandets nye logo (latin: prorsum), som havde til formål at symbolisere, at Burberry er et brand i konstant udvikling. Derfor var Burberry også det første brand i verden, som lancerede den populære trenchcoat, der oprindeligt blev produceret til soldater i Første Verdenskrig, men sidenhen har vundet en plads i enhver modebevidst garderobe.

Op gennem 1900-tallet fortsatte Burberry udviklingen af unikke jakker og frakker til mænd og kvinder, og Burberry blev hurtigt et populært brand over store dele af verden samt hos eliten i Storbritannien. Succesen var et bevis på, at Burberry var garant for trendy overtøj, som var produceret i lækre og eksklusive materialer.

I dag finder du fortsat mange items i udvalget fra Burberry, som er tydeligt inspireret af de oprindelige design fra brandets begyndelse. Deres design og produktion er naturligvis blevet forfinet igennem årene, og du finder også mange helt nye, moderne items i Burberrys kollektioner.

De er imidlertid ikke bange for at lade sig inspirere af de over hundrede år gamle items og eksempelvis gentænke dem for at sætte dem ind i en moderne kontekst.

Når du shopper Burberry, får du altså klassisk design, der allerede nu har været et hit i over 160 år og derfor med stor sandsynlighed heller ikke går af mode inden for den nærmeste fremtid.


En modereformation skabte det moderne Burberry


Den moderne udgave af Burberry har bevæget sig væk fra den aristokratiske sfære, idet brandet oplevede en renæssance, da David Beckham kastede sin kærlighed over modetøj fra Burberry.

Derfor blev Burberry også synonym med sorte, røde, hvide og sandfarvede mønstre, som oprindeligt udgjorde foret i brandets overtøj. Sagt med andre ord er Burberry et internationalt brand, og i dag er brandet garant for et stort udvalg af herre- og dametøj såvel som accessories, som er beriget med et moderigt og eksklusivt look. Derfor appellerer dame- og herretøj fra Burberry til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som elsker brandets sofistikerede og moderigtige look.

I kollektionerne finder du alt fra elegante festkjoler og stilede stiletter til tasker med et statement uden lige, flotte habitter og meget andet. Én ting er sikkert, og det er, at du altid kan finde frem til den sandfarvede trenchcoat, der er udstyret med ternet foring, og som er en ikonisk evergreen på modescenen.


Fyld garderoben med Burberry


I starten var Thomas Burberrys fokus på overtøj, men i dag kan du vitterligt fylde hele garderoben med det eksklusive, kvalitetsbevidste brand. De producerer naturligvis fortsat et bredt udvalg af overtøj såsom både lange og korte trenchcoats, dunjakker og bomber jackets. Du finder dog også mange andre spændende sager i deres sortiment.

Hvad end du leder efter en ny skjorte, nye bukser, et jakkesæt, fine poloer eller en lækker hoodie, kan du finde det i sortimentet fra Burberry. Mange af produkterne prydes af de velkendte tern, som enten bruges som print på hele produktet eller indgår som en detalje på den ene eller anden måde. Du kan altså selv vælge, hvor tydelige Nova-ternene skal være, og hvor meget de dermed skal fylde i dit look.

Foruden alverdens former for tøj og overtøj, designer Burberry også masser af skønne accessories. De kan i en fart pifte dit look op – især hvis du vælger items med tern. Shop eksempelvis halstørklæder, hatte, solbriller og tasker fra Burberry, og få lækre items, du vil nyde at bruge igen og igen. Den høje kvalitet og det smukke design gør dem til sikre hit i garderoben, som du kan få glæde af mange gange.


Eksklusivitet uden mangler


Vi kommer ikke uden om, at Burberry har indskrevet sig i modebranchens historiebøger. Modehusets sans for eksklusivitet i kombination med hverdagsgarderoben og det klassiske look udgør essensen af et brand, der er kommet for at blive. Over 160 års forståelse for høj kvalitet og tidløse design har betydet, at du i dag kan være helt sikker på, at Burberry vil forblive en klassiker i enhver garderobe. Du finder derfor også dele af kollektioner til børn, der kan blive iklædt det ternede mønster fra top til tå her på siden.

Uanset alder, køn og personlige præferencer kan du altså finde Burberry-items hos Miinto, som er helt perfekte. Tag et kig på sortimentet, og brug gerne filtreringsværktøjet til at finde frem til de helt rette produkter.

Ryd alle filtre

Burberry

Side 1 Af 39