Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Bvlgari

Bulgari er en italiensk smykker og luksusvarer brand, der producerer og markedsfører en række produkter, inklusive smykker, ure, dufte, tilbehør og hoteller. Brandet blev lanceret i 1884 af Sotiris Voulgaris, og har derfor stor erfaring inden for branchen, samt har formået at placerer sig blandt førende brands på markedet. I 1950’erne tog det fart for brandet takket være Hollywood stjernen Elisabeth Taylor, som bar smykker fra brandet. 1 1975 kom de første Bvlgari armbåndsure og den første duft blev lanceret i 1992. Sidenhen har Bvlgari været gennem en rivende udvikling, og har i dag opnået international anerkendelse.

Skønne dufte

Siden 1992 har parfume sortimentet blevet udvidet til mere end 20 dufte til mænd kg kvinder såsom de klassiske Pour Femme og Pour Homme samt de mere ungdommelige Omnia dufte. De seneste skud på stammen i 2011 er Bvlgari Man, som er en karismatisk og maskulin duft og Mon Jasmin Noir til kvinder, som er en moderne og sensuel blomsterduft med delikat jasmin og liljekonval. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en skøn duft fra Bvlgari.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af designerparfumer til mænd og kvinder fra Bvlgari. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

143 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2