Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CALVIN KLEIN

Når vi taler om Calvin Klein, kan det umuligt være nogen ny historie for dig. Det ikoniske modehus har gennem mange år imponeret på alle fronter. Her får du sofistikeret klasse på den bedste måde, og du kan være helt sikker på, at alle produkter et højtelskede over hele verden.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et stort udvalg af et af de rødglødende brands på den globale catwalk. Derfor har vi samlet et stort udvalg, der byder på alle de bedste styles gennem tiden. Du finder alt fra klassikere til de nyeste kollektioner, og der er ikke er sparet på noget som helst.


Historien om en bragende succes


Calvin Klein er en af de største modevirksomheder i verden og tilbyder alt fra herre- og dametøj, lingeri og undertøj til ure, parfumer og andre accessories. Calvin Klein blev lanceret i 1968 af Calvin Richard Klein, som var en ambitiøs modedesigner med et stort talent. Han blev født d. 19. november 1942 i Bronx, New York, hvor han tilbragte hele sin barndom.

Han levede i en familie med meget kunst og mode, så det stod hurtigt klart for Rickard, at han skulle studere mode og design, og han startede hurtigt på det ansete Fashion Institute of Technology. Da Calvin Klein blev grundlagt, var det salg og design af jakker, som udgjorde brandets kernekompetencer, men det skulle hurtigt ændre sig.

Calvin Klein står i dag for noget stærkt og stilet. Her er der ikke sparet på noget som helst, og du kan forvente kompromisløshed i ethvert produkt. Lige fra smukke kjoler og varme jakker til de små detaljer på armen eller om halsen.


My Calvins


Calvin Klein fik hurtigt status som en international modegigant, og den moderne udgave af Calvin Klein har formået at holde fast i den position, idet brandet altid er garant for dame- og herretøj, accessories samt lingeri og undertøj i god kvalitet. Den gode kvalitet akkompagneres imidlertid på perfekt vis af unikt og moderigtigt design.

Derfor står et stort antal stjerner også klar til at promovere Calvin Klein og My Calvins, når der lanceres nye reklamekampagner, og listen af talspersoner tæller Kendall Jenner, Justin bieber, Eva Mendes og mange andre. Det er ikke en tilfældighed, at Calvin Klein nyder så stor respekt i den internationale modeverden, for Calvin Klein er indbegrebet af luksuriøst og fedt samt enkelt design.

Deres gode fremgang kom primært fra reklame, og det var nøglen til deres succes. Reklamerne var alt fra medieomtale til tv-annoncer, og de var ofte kendt for at skubbe til de grænserne for det acceptable inden for reklame og kampagner. Her var kendte personer såsom Justin Bieber med til at give My Calvins en god start, som efterfølgende blev en trend for mange unge. My Calvins startede op med kendte personligheder, som nu også er blevet en del af mange privatpersoner. Brandet har efterfølgende en masse delinger under hashtagget mycalvins, og ikke mindst stor omtale på de sociale medier.


Find alt, garderoben har brug for


Når det kommer til personlig stil, handler det om at finde et brand, der matcher lige netop dig. Calvin Klein har formået at skabe et kunstværk, hvor deres store univers byder på moderne klassikere og en snert af humor i deres unikke og fantastiske produkter.

Her finder du både alt til hverdagen og til festen. Brandet har lagt stor vægt på at skabe kollektioner, der på én og samme tid kan rumme praktik og stil. Det betyder, at du finder et væld af styles, der egner sig perfekt til hverdagen. Her får du en udsøgt komfort og de blødeste materialer, der gør det nemt at klæde sig godt på og samtidig føle sig godt tilpas.

Skal Calvin Klein klæde dig på til særlige aftener eller med lækre detaljer, finder du også et stort udvalg af kjoler, smykker og meget andet. Her er du garanteret ekstravagance på en måde, der altid vækker opsigt på den helt rigtige måde. For med omtanke for alt det, der definerer vores stil og personlighed, får du gennemførte produkter helt ud til fingerspidserne.


Shop Calvin Klein hos Miinto


Har du ikke i forvejen nogle yndlings-calvins ligesom Kendall Jenner eller en kjole, der er den klare favorit, så er det nu, du har muligheden for at gennemsøge de mange styles hos os for at finde dine favoritter. Vi garanterer dig for, at du finder alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til det populære brand. Det skal nemlig være nemt for dig at shoppe.

Find en lang række produkter fra Calvin Klein hos os online nedenfor. Vi sørger for at sende det hjem til dig inden for kort tid, så du kan få stor glæde af alle de styles, der passer lige til dig. God fornøjelse!

Ryd alle filtre

Calvin Klein

Side 1 Af 33