Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CAMEL ACTIVE

Er du på udkig efter et livsstilsbrand, der leverer funktionelt og komfortabelt tøj til mænd og kvinder, bør du kigge nærmere på tyske Camel Active. De har mere end 30 års erfaring inden for modebranchen og anses som værende et af de absolut førende livsstilsbrands i verden.

Camel Active så dagens lys i 1977, og dengang var visionen at skabe et brand, der på bedste vis indfanger ideen om ”Wanderlust”. Direkte oversat er wanderlust lig med rejselyst, men det rummer meget mere end bare lysten til at rejse. Det handler nemlig nærmere om en trang til at opdage det ukendte, uanset om der er tale om pulserende byliv, landskaber eller fjerne lande. Camel Active er i den grad et verdensomspændende brand i mere end én forstand, og deres forskellige styles henvender sig både til mænd og kvinder, der søger slidstærkt og funktionelt active wear, samt de, der søger casual hverdagstøj. I deres mange kollektioner finder du alt fra Camel Active jakker til T-shirts, skjorter, bukser og sweatre foruden fodtøj og et væld af accessoires. Alt i alt er der tale om et mangfoldigt brand, der lever for at skabe funktionelt og pænt modetøj til kvinder og mænd.


Med Camel Active får du det bedste fra to verdener


Når du investerer i det populære tyske brand, er du garanteret kvalitet hele vejen. Det tyske begreb ”Ordnung muss sein” lever i bedste velgående i deres forskellige styles, og de går ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller design. De henter inspiration fra rejser i hele verden, og derfra skaber Camel Active moderne casual og active wear, som på fineste vis kombinerer funktionelle elementer med tekstiler i høj kvalitet. Ideen om eventyr, rejser og oplevelser præger samtlige styles, og de møder i sandhed aktive mænd og kvinders behov og krav til tøj – både når det gælder design og funktionalitet. Du får altså det absolut bedste fra to verdener, når du iklæder dig Camel Active, og det er nok årsagen til brandets enorme succes i både ind- og udland.


Sikr dig selv moderne og funktionelle styles


Med Camel Active er du garanteret modetøj med kant, som hurtigt bliver en fast del af din garderobe mange år frem. Deres tøj er designet til at klare hverdagens slid og de til tider hårdere forhold på rejser. Af den grund finder du både vind- og vandtætte jakker foruden bukser, shorts og sko udarbejdet i slidstærke og åndbare materialer. Fælles for Camel Active tøj til mænd og kvinder er, at der er tale om hårdført og holdbart modetøj, hvor funktionalitet og kvalitet er i højsædet. Det populære brand har en innovativ tilgang til design, og de sørger hele tiden for at holde sig opdaterede på de nyeste teknologier samt trends og tendenser. De går ikke på kompromis med deres designtilgang, som stadig fokuserer på funktionalitet, men de formår på fineste vis at fusionere deres stilrene udtryk med det praktiske, hvilket giver dig casual og active wear med kant. Derfor finder du ikke blot praktisk tøj i deres kollektioner, men også skjorter, jeans og T-shirts, som forener det rå og uslebne med det mere elegante og stilrene.

Ryd alle filtre

Camel Active

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.