Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

CAMPER

Camper er en spansk producent af modesko, som er symbolet på en familie med en lang og stolt tradition for innovation. Derfor blev Camper lanceret i 1975, men brandets historie daterer mere end 120 år tilbage til 1877, hvor Antonio Fluxá tog til London for at lære nye måder, hvorpå han kunne fremstille unikke sko og støvler.

At producere lækre sko og støvler har siden været en del af familien Fluxá, hvorfor Lorenzo Fluxá grundlagde Camper i 1975. Sidenhen har Camper gennemgået en spændende udvikling, og brandet er i dag et anerkendt brand over hele verden, samtidig med at Camper har lanceret konceptbutikker i Barcelona, London, Paris og Milano.

Succesen er et resultat af, at Camper formår at berige mænd og kvinder såvel som børn med kreativt, fantasifuldt og innovativt design, som udmønter sig i unikke og lækre sko og støvler. Derudover er Camper også garant for lækre materialer, hvorfor sko og støvler fra Camper er beriget med en unik pasform og stor komfort.

Derfor er sko og støvler fra Camper ideelle til store såvel som små med en sans for mode og god kvalitet, som værdsætter unikt design og komfortabelt fodtøj.

Ryd alle filtre

Camper

Side 1 Af 26