Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Camper (20)

Camper er en spansk producent af modesko, som er symbolet på en familie med en lang og stolt tradition for innovation. Derfor blev Camper lanceret i 1975, men brandets historie daterer mere end 120 år tilbage til 1877, hvor Antonio Fluxá tog til London for at lære nye måder, hvorpå han kunne fremstille unikke sko og støvler.

At producere lækre sko og støvler har siden været en del af familien Fluxá, hvorfor Lorenzo Fluxá grundlagde Camper i 1975. Sidenhen har Camper gennemgået en spændende udvikling, og brandet er i dag et anerkendt brand over hele verden, samtidig med at Camper har lanceret konceptbutikker i Barcelona, London, Paris og Milano.

Succesen er et resultat af, at Camper formår at berige mænd og kvinder såvel som børn med kreativt, fantasifuldt og innovativt design, som udmønter sig i unikke og lækre sko og støvler. Derudover er Camper også garant for lækre materialer, hvorfor sko og støvler fra Camper er beriget med en unik pasform og stor komfort.

Derfor er sko og støvler fra Camper ideelle til store såvel som små med en sans for mode og god kvalitet, som værdsætter unikt design og komfortabelt fodtøj. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

20 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands