0 DKK

Canada Goose

Canada Goose

I over 50 år har Canada Goose produceret autentisk og innovativt kvalitetsovertøj af særlig høj karakter. Med rødder i ekstreme vejr-miljøer som fx polarekspeditioner, Mount Everest og andre bjergekspeditioner findes jakken i dag overalt i verden. Udover at være særlig velegnet til de mere afsides og øde egne af kloden ses jakken nu ganske regelmæssigt i bybilledet og er i høj grad blevet et high-end kvalitets og modeprodukt.
 
Alle produkterne fra Canada Goose bliver kvalitetstestet i alle slags miljøer netop for at sikre særlig høj kvalitet. De sætter ligeledes stor ære i bedste materialevalg herunder foringen af jakken og sågar også selve syningerne i f.eks. jakkerne. Canada Goose har som resultat af denne kvalitetssikring bl.a. også bestemt at produktionen ikke skal flyttes fra Toronto, Canada til andre steder i verden hvor produktionsomkostningerne muligvis kunne nedbringes idet de netop er overbevist om, at ingen andre kan producere og sikre denne høje standard bedre end dem selv.
 
På modescenen er det lykkedes Canada Goose at være et toneangivende og trendsættende produkt hvor designet i stor grad er til inspiration for helt nye mærker og kollektioner fra allerede etablerede varemærker.  Populariteten af denne jakke har været stærkt stigende især de sidste få år og i dag er det efterhånden meget få der ikke kender til eller hart om denne klassiske canadiske jakke. 

/ 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Nyttig information