Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CANADA GOOSE

I over 50 år har Canada Goose produceret autentisk og innovativt kvalitetsovertøj af særlig høj karakter. Med rødder i ekstreme vejr-miljøer som fx polarekspeditioner, Mount Everest og andre bjergekspeditioner findes jakken i dag overalt i verden. Udover at være særlig velegnet til de mere afsides og øde egne af kloden ses jakken nu ganske regelmæssigt i bybilledet og er i høj grad blevet et high-end kvalitets og modeprodukt.

Alle produkterne fra Canada Goose bliver kvalitetstestet i alle slags miljøer netop for at sikre særlig høj kvalitet. De sætter ligeledes stor ære i bedste materialevalg herunder foringen af jakken og sågar også selve syningerne i f.eks. jakkerne. Canada Goose har som resultat af denne kvalitetssikring bl.a. også bestemt at produktionen ikke skal flyttes fra Toronto, Canada til andre steder i verden hvor produktionsomkostningerne muligvis kunne nedbringes idet de netop er overbevist om, at ingen andre kan producere og sikre denne høje standard bedre end dem selv.

På modescenen er det lykkedes Canada Goose at være et toneangivende og trendsættende produkt hvor designet i stor grad er til inspiration for helt nye mærker og kollektioner fra allerede etablerede varemærker. Populariteten af denne jakke har været stærkt stigende især de sidste få år og i dag er det efterhånden meget få der ikke kender til eller hart om denne klassiske canadiske jakke.


Sådan vælger du den rigtige Canada Goose jakke for dig


Hvis du har forelsket dig i én af de mange Canada Goose-jakker, som vi tilbyder her på siden, så er det bare med at vælge den rigtige. Men det kan indimellem godt være en udfordring, hvis du har svært ved at vurdere, hvad du bør gå efter. Du kan vælge imellem både lange og korte jakker. Nogle har en pelskrave på, mens andre ikke har. Derudover kan du vælge imellem flere forskellige veste, som også giver en god varme, når temperaturen falder. Skal du bruge en overgangsjakke, finder du også flere forskellige moder nederst på siden.

Som udgangspunkt er det vigtigste, at du går efter en jakke, der kan dække dine behov til en vinterjakke. Hvis du er meget kuldskær, kan det være en god idé at købe en varm og tyk jakke, der er i stand til at holde kulden ude. Cykler du hver dag til og fra skole eller arbejde, er det måske ikke den varmeste jakke, du bør gå efter. Det kan hurtigt blive upraktisk – især også hvis du vælger en lang jakke fra Canada Goose. Netop fordi brandet er kendt for at have skræddersyede jakker til ekstreme vejrforhold, kan du være sikker på at få en meget varm jakke.

Stort set alle jakker fra brandet er lavet af dun, som er særligt gode til at holde kulden ude. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ønsker en kraftig jakke med høj kvalitet.


Køb en moderigtig vinterjakke fra Canada Goose


Fordelen ved at vælge en jakke fra Canada Goose er ikke kun, at du får en meget kraftig og kvalitetssikker jakke. Fordelen er også den, at det er jakker, der er moderigtige og appellerer til mange forskellige stile. Selvom de er holdt i et forholdsvist enkelt design, så er de små detaljer med til at gøre dem til mere attraktive køb. De populære pelskraver giver jakkerne eksklusivitet. Derudover er det praktisk, at mange af jakkerne er udstyret med flere lommer til praktisk brug.

Som du kan se nederst på siden, er der mange forskellige modeller at vælge imellem. Udover de mange forskellige jakker forhandler vi også sweatshirts fra Canada Goose. De er især ideelle at købe, hvis du står og skal på skiferie eller generelt bevæge dig rundt i et meget koldt område. Faktisk er der mange hundeslædekørere på primært Grønland, der ejer en jakke fra Canada Goose. Jakkerne er som sagt designede til temperaturer, der er helt nede på -30 grader.

Hvis du umiddelbart ikke kan overskue at lede flere sider igennem med Canada Goose-jakker, har du mulighed for at filtrere din søgning yderligere. Det gør du nedenfor, hvor du blandt andet kan vælge imellem farver, størrelser, priser og eventuelt udsalg. Det er altid en god idé at holde øje med, om vi har udsalg på siden. Det sker nemlig indimellem, at der er gode penge at spare på forskellige mærker. Ude i venstre side kan du også vælge imellem børn, dame, mand eller sport. Det gør generelt din søgning lidt nemmere.

Ryd alle filtre

Canada Goose

Side 1 Af 9

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.