Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CASIO

Hvis du elsker høj kvalitet, enkelthed og stilrene designs, er Casio-ure lige noget for dig. Brandet har fingeren på pulsen og gang på gang vist, at de forstår sig på at designe tidløse klassikere, som alle kan få glæde af. Det japanske brand startede tilbage i 1946 og har siden da skrevet sig ind i historiebøgerne med ure, som bruges af alt fra kontormedarbejdere til sportsstjerner og kendte mennesker.

Casio byder på simpel teknologi, der giver dig både analoge og digitale ure, der kan holde til det hele. De er funktionelle, praktiske og selvfølgelig yderst smukke, hvad end du er på jagt efter et ur i guld, sølv eller en tredje farvenuance. Her er der nemlig tænkt på, at der skal være et ur fra Casio til alle. Her på siden kan du finde vores store udvalg af de smukke ure. Prislejet tillader langt de fleste at være med, og her får du altså topkvalitet til en fantastisk god pris.


Historien bag Casio


Vi skal mange år tilbage for at finde frem til begyndelsen på et japansk eventyr, som I dag er kendt over hele verden.

Casio Computer Ltd. Er en multinational elektronikvirksomhed baseret i Tokyo, Japan. Casio er en japansk producent af ure, som blev lanceret i 1946 af den succesrige iværksætter Kashio Seisakujo, som startede den første fabrik i Toyko. I starten var Casio kendt som en producent af unikke lommeregnere, og der skulle gå et par årtier, før brandet blev kendt som en producent af ure. I 1974 lancerede Casio den første kollektion af ure, men først i 80´erne var Casio garant for innovative og unikke ure, som ville pryde modeelskere og trendsættere. Siden er Casio blevet synonym med en producent af et stort udvalg af teknologiske apparater, mens produktionen af ure foregår stadig i bedste velgående.

Brandet har gennem årene fået international anerkendelse, og er elsket verden over og i dag kan du finde Casio butikker i lande såsom Danmark, USA, Tyskland, Australien, Sverige samt mange andre steder verden over.


Moderigtige ure med fremragende teknologiske egenskaber


Casio er garant for moderne og unikke ure, som gang på gang imponerer med fremragende teknologiske egenskaber såvel som lækkert design og kvalitet. Denne kombination har resulteret i, at Casio er et populært brand over hele verden, og brandets ure pryder mange mandlige såvel som kvindelige kendisser. Dette har også ført til brandets store succes, og det er dermed blevet et af de mest velkendte mærker inden for branchen. Et ur fra Casio er en investering, du ikke vil blive ked af. Det fantastiske, gennemførte og holdbare design gør, at Casio-ure skiller sig ud fra mængden.

Derudover er Casio garant for ure, som opfylder mangfoldige formål, hvorfor ure fra Casio er perfekte til sport og et casual outfit såvel som et eksklusivt og elegant look. Med andre ord – Casio byder på et stort og mangfoldigt udvalg af ure til mænd og kvinder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket look du vil opnå med et nyt ur fra Casio.


Det klassiske Casio-ur


Hvis du endnu ikke har ejet et ur fra Casio, har du med garanti set deres mest klassiske model. For hurtigt blev deres digitale armbåndsur en succes og anerkendt internationalt. Her kan du nemlig få dig et ur, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Modellen WATCH UR kommer med et digitalt display og fire sideknapper, hvor du blandt andet kan anvende et stopur, sætte alarmer og nemt justere tiden. Designet er enkelt, og armbåndsuret har en simpel lænke med små led.

I dag er modellen stadig en klassiker. Foruden guld og sølv, kommer uret også i mange andre farver. Du kan blandt andet finde modellen i rosaguld og mørkt stål, og displayet er enten i den klassiske farve eller sort. Derudover er det blevet produceret som et letvægtsur i blød gummi, som giver uret et mere moderne og sporty look. Her får du et ur, som føles let, og som du aldrig bliver træt af at have på.


Den perfekte balance mellem det moderne og det klassiske i ure fra Casio


Der er mange flere modeller i vores sortiment fra Casio, og her finder du forskellige varianter af det populære digitalur. Her kan du blandt andet få modeller med en anden lænke, der har et mere feminint udtryk, eller hvor uret er gjort mindre, så du får et tyndt, fint armbåndsur.

Derudover finder du mange forskellige analoge ure, der minder om klassikere, som vi kender, men som har fået et unikt præg, der emmer af den stil, som Casio har lagt for dagen. Du kan blandt andet finde armbåndsure med et moderne udtryk med gummirem og en stor urskive, eller du kan gå med klassikere, hvor skiven ligner et klassisk og tidløst ur med læderrem eller en lænke i sølv. Derudover har de også leget med designet, som har givet helt særlige ure, hvor forskellige farvekombinationer får lov til at præge urets udtryk.


De populære G-SHOCK-ure


For mere end 30 år siden fik en ingeniør fra Casio en idé. Han designede nemlig et ur, der kunne modstå selv de mest barske vejrforhold og et højt vandtryk. Serien er i dag kendt som G-SHOCK, som er det ultimative sportsur for dig, der vil have det hele lige ved hånden. I dag er urene kendt for deres robusthed, innovation og multifunktionalitet. Det kan holde både til vind og vejr, og så klarer det også fald på skateboard eller lignende, og derfor ses det også blandt mange sportsstjerner.

I vores sortiment finder du selvfølgelig de populære Casio-ure, der er det ultimative ur for dig, der vil have masser af funktioner, teknologi og praktiske detaljer, som du kan have med i alle situationer. Urene er på én og samme tid opsigtsvækkende og enkle i deres udtryk og giver dig hårdførhed på en måde, som du aldrig har set før. Samtidig har designet fået opdateringer undervejs, men den oprindelige filosofi holder stadig ved.


Casio har gjort digitale ure til mode


I mange år har de analoge ure været det helt store. Faktisk blev digitale ure set som en praktisk ting, der sjældent var elegant eller stilren og ikke kunne bruges til fine anledninger. Men da Casio kom til, fik de hurtigt knækket koden til at forene flere vigtige elementer i samme ur, så verden pludselig kunne vælge et digitalt ur, samtidig med at der var helt styr på stilen.

Med et ur fra Casio kan du være helt sikker på, at du får et ur, du kan bruge til det hele. Tag det på sammen med en T-shirt og et par jeans til arbejdsdagen, og brug det som en vigtig accessorie sammen med eventuelle smykker. Du kan også bruge det sammen med et jakkesæt eller en kjole, hvis du skal ud, og her kan du lade detaljerne tale for sig selv. Du kan også bruge urene, når du skal udendørs på tur, og flere af modellerne er vandtætte, så du kan roligt tage en dukkert med dit ur på. Med andre ord får du en trofast følgesvend, og dit Casio-ur vil helt sikkert blive din favorit, så du ikke behøver at have flere ure i garderoben.


Shop Casio-ure hos Miinto


Hos Miinto er vi vilde med smukke, unikke og enkle ure, og det finder du i dén grad hos Casio. Her er der styr på kvalitet og performance, og samtidig kan du få dig et holdbart og klassisk ur til en pris, som er nem at være med på. Man fornemmer tydeligt ærligheden i deres designfilosofi, og Casio har formået at holde fast i de detaljer, der har fungeret gennem årene. Du kan altid forvente at få det, som du måske allerede kender fra Casio, hvor fællesnævneren er urenes robusthed og flotte detaljer.

Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Casio med produkter, der kan styles til enhver anledning og ethvert look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller noget helt tredje. Miintos store udvalg har noget for både mænd og kvinder og har samlet Casio-produkter i et væld af farver, designs og forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag og ethvert look og behov. Se hele vores store onlineudvalg nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Casio

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.