Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Casio
Back

Casio

Casio Computer Ltd. Er en multinational elektronikvirksomhed baseret i Tokyo, Japan. Casio er en japansk producent af ure, som blev lanceret i 1946 af den succesrige iværksætter Kashio Seisakujo, som startede den første fabrik i Toyko. I starten var Casio kendt som en producent af unikke lommeregnere, og der skulle gå et par årtier, før brandet blev kendt som en producent af ure. I 1974 lancerede Casio den første kollektion af ure, men først i 80´erne var Casio garant for innovative og unikke ure, som ville pryde modeelskere og trendsættere. Siden er Casio blevet synonym med en producent af et stort udvalg af teknologiske apparater, mens produktionen af ure foregår stadig i bedste velgående.

Brandet har gennem årene fået international anerkendelse, og er elsket verden over og i dag kan du finde Casio butikker i lande såsom Danmark, USA, Tyskland, Australien, Sverige samt mange andre steder verden over.

Moderigtige ure med fremragende teknologiske egenskaber

Casio er garant for moderne og unikke ure, som gang på gang imponerer med fremragende teknologiske egenskaber såvel som lækkert design og kvalitet. Denne kombination har resulteret i, at Casio er et populært brand over hele verden, og brandets ure pryder mange mandlige såvel som kvindelige kendisser. Dette har også medført brandet’s store succes og er dermed blevet et af de mest velkendte mærker inden for branchen. Et ur fra Casio er en investering du ikke vil blive ked af. Det fantastiske, gennemførte og holdbare design gør at Casio-ure skiller sig ud fra mængden.

Derudover er Casio garant for ure, som opfylder mangfoldige formål, hvorfor ure fra Casio er perfekt til sport og et casual outfit såvel som et eksklusivt og elegant look. Med andre ord – Casio byder på et stort og mangfoldigt udvalg af ure til mænd og kvinder. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket look du vil opnå med et nyt ur fra Casio.

Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Casio med produkter der kan styles til enhver anledning og look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller noget helt tredje. Miinto’s store udvalg har noget både for mænd og kvinder, og har samlet Casio produkter i et væld af farver, designs og forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag, look og behov. Se hele vores store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

736 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8