Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Cecil
Back

Cecil

Cecil er et tysk brand med tætte bånd til Street One og One Touch, idet de alle ejes af CBR-Holding. Cecil blev lanceret i 1989, og det tyske brand har siden formået at udvide salget til adskillelige europæiske lande såsom Frankrig, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Italien, Sverige og Danmark. Derfor sælges dametøj fra Cecil i mere end 1300 butikker over hele Europa, hvorfor Cecil nyder stor popularitet hos moderigtige kvinder i alle størrelser.

Succesen er et resultat af, at Cecil formår at holde fingeren på pulsen og levere dametøj, som konstant inkorporerer de nyeste trends i modebranchen. Derfor lancerer Cecil tolv årlige kollektioner af dametøj, som altid er en afspejling af tidens farver og trends, samtidig med at kollektionerne er designet ud fra kundernes ønsker. Derudover er Cecil et prisvenligt brand, som formår at levere kvalitet og lækkert design til fordelagtige priser.

Derfor skiller sig Cecil sig ud fra andre brands, idet dametøj fra Cecil er en kombination af god kvalitet, lækkert design og unikke farvekombinationer samt spændende detaljer. Med andre ord – Cecil leverer unikt dametøj hele året rundt. 

Filter

48 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1