Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Chloé

Chloé er et fransk modehus, som så dagens lys i 1952. Chloé er lanceret af den fransk-egyptiske Gaby Aghion, som benyttede Chloé til at lancere konceptet ´prêt-à-porter´, der er fransk for ready-to-wear modetøj. Inden Chloé blev etableret, havde de internationale modehuse kun produceret haute couture modetøj. Derfor var Chloé med til at revolutionere modebranchen og definere rammerne for design og produktion af modetøj til fashionistas over hele verden. I 70´erne var Chloé et af de mest populære brands i verden, og brandet benyttede talentfulde designere såsom Karl Lagerfeld og Christiana Bailly til at designe nye kollektioner af dametøj.

Chloé havde skabt en unik trend, og brandet blev hurtigt populært hos modeikoner såsom Grace Kelly, Brigitte Bardot, Jackie Kennedy og Maria Callas.

Nutidens Chloé

Den moderne udgave af Chloé er stadig garant for eksklusivt modetøj, og brandet har lanceret mere end 30 konceptbutikker over hele verden for at berige alle fashionistas med trendy dametøj, sko, parfumer og accessories. Derudover har Chloé lanceret en kollektion af børnetøj, som er beriget med samme karakteristiske look som brandets lækre dametøj. Med andre ord – Chloé er et internationalt modehus med et eksklusivt og elegant udvalg af tasker, sko, parfumer, accessories og dametøj, som appellerer til moderne kvinder med en sans for mode og kvalitet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af parfumer til kvinder fra Chloé. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

1953 resultater

Side 1 af 20

Næste

Side 1 af 20