Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

CLOSED

CLOSED er et internationalt livstilsbrand, som blev lanceret i 1978. Firmaet får deres denim håndlavet fra Italien og har gjort det siden firmaets oprindelse. Missionen for brandet er at skabe ren kvalitet, godt design og små detaljer. Dette sikre at du, som kunde, får lækkert kvalitetstøj i fremragende håndværk, som du vil få glæde af i lang tid fremover. Derfor er items fra CLOSED et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe samt en investering du ikke vil fortryde.


Sofistikeret casual


CLOSED designer cool, casual og frisk hverdagstøj – dog kan man smide et par stiletter på om forvandle et hverdagsoutfit til et outfit, som passer perfekt til festlige arrangementer. Kollektionerne fra CLOSED indeholder sweatshirts, bukser, skjorter, frakker, t-shirts og meget mere. Derudover er der gennemgående afdæmpede farver såsom sort, grå, blå og olivengrøn. Dette gør at du kan style produkter fra CLOSED til din nuværende garderobe. Der er brugt gode materialer til produktionen af tøj såsom uld, akryl og bomuld. Dette sikre god kvalitet samtidig med at tøjet føles behageligt på kroppen. Derudover er der lagt stor vægt på god pasform samt små fine detaljer. Med andre ord – der er noget for enhver smag, anledning og behov.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af modetøj til kvinder fra CLOSED. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Closed

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000