Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

COLMAR

Colmar producerer kompromisløst tøj til kvinder og mænd. De er stærkt inspirerede af sportsverdenen, og de konfererer løbende med forskellige atleter for at kunne producere tøj, du faktisk kan bevæge dig i, og som passer til den moderne, sporty livsstil.

Lever du et aktivt liv, hvor der ofte er fart på? Kender du til problematikken med overtøj, der enten er for varmt, ikke er åndbart eller ikke er til at bevæge sig i? Med jakker fra Colmar forsvinder disse udfordringer som dug for solen. De fokuserer nemlig specifikt på at designe tøj og herunder overtøj, som er tilpasset et aktivt liv, og som derfor ikke kommer til at begrænse dig.

Samtidig med at brandets design tilgodeser det aktive liv, formår brandet også at bevare øjet på det stilistiske udtryk. Hos Colmar er det nemlig ikke enten eller, når det kommer til praktik og design – tværtimod går de to ting hånd i hånd.

Når du shopper et item fra Colmar, kan du nemlig på en gang både være outdoorsy, praktisk og trendy. Det er ikke alle brands, der formår at skabe denne balance, men det gør man altså her. Se Miintos store udvalg af styles fra Colmar til både mænd, kvinder og børn, og shop dine favoritter nu.


Overtøj uden begrænsninger


Hos Colmar gør de meget ud af at producere lækkert overtøj, som er fremstillet med henblik på at passe til din aktive livsstil. I udvalget finder du både vinterjakker, sommerjakker og overgangsjakker, som er designet med din gode komfort for øje. Uanset hvilke aktiviteter din dag byder på, kan du dermed være godt klædt på.

Noget af det særlige ved dette mærke er, at de sparrer med atleter i deres designproces. Det vil sige, at deres tøj og overtøj er udviklet til faktisk at være behageligt at bevæge sig i. Samtidig er der gjort meget ud af den gode åndbarhed, så du altid kan føle dig godt tilpas, uanset hvilke eventyr du er draget ud på. Hos Colmar finder du ganske enkelt overtøj uden begrænsninger.

Du behøver ikke at være hverken atlet eller elitesportsudøver for at mærke brandets potentiale. Mange danskere lever en aktiv livsstil, mens mindst lige så mange har en hverdag, hvor fysisk aktivitet er en uundgåelig grundsten.

Mange danskere cykler for eksempel fra A til B, mens børn og unge bruger mange timer dagligt på bevægelse og leg herunder særligt udenfor. Det fundamentale ting i hverdagen skal fungere upåklageligt, og det kan overtøjet gøre med hjælp fra dette brand og dets lækre styles.


Lækkert outdoor- og urbanwear


Colmar er i høj grad kendt for deres mange solide jakker, men de producerer også masser af andet tøj. Her er der ligeledes fokus på at tilpasse tøjet til den sporty livsstil. Derfor finder du blandt andet masser af gennemført tøj til outdoorlivet i sortimentet fra dette brand. Derudover finder du også urbanwear i sortimentet. Det er afslappet og komfortabelt tøj til dig, der gerne vil føle dig godt tilpas hver eneste dag.

Colmar designer tøj til både mænd og kvinder, og du kan finde en bred vifte af forskelligartede items i deres udvalg. Der er en hel serie af tøj, der er særligt tilpasset golfspilleren, og ligeledes er der en serie specifikt til dig, der elsker at stå på ski. Colmar favner altså bredt, og du kan finde tøj til mange forskellige aktiviteter i deres sortiment.


Italiensk brand med mange år på bagen


Colmar har sine rødder i Italien, fordi det er den italienske manufakturhandler Mario Colombo, der står bag brandet. Brandet så første gang dagens lys allerede i 1923, og derfor har man altså mange års erfaring med at designe praktisk påklædning. Indledningsvist designede brandet gamacher og hatte til mænd, og sidenhen var det overalls til arbejde.

Sidenhen var det sportswear og nærmere specifikt luksuriøst sportswear, man kastede sig over, og dette med stor succes. I dag designer brandet streetwear, sportswear, outerwear og outdoor accessories til både mænd, kvinder og børn.

I dag er det ikke kun, når du skal være aktiv, at det giver mening at hoppe i outdoorsy styles. Modebilledet har de seneste år også været præget af outdoorsy tendenser og strømninger, og det er på mange måder ultra in at se praktisk og sporty ud. Hvis du vil dyrke disse tendenser i modebilledet, leverer brandet også det, du skal bruge.


Fyld garderoben med kvalitetstøj fra Colmar


I en hverdag med masser af fart på, skal dit tøj gerne kunne følge med. Det kan det kun, hvis det er i god kvalitet. Det kan du heldigvis roligt regne med, at produkterne fra Colmar er. Brandet går ikke på kompromis, når det kommer til kvaliteten af deres materialer, og derfor får du også slidstærke produkter, når du shopper netop Colmar. De gennemtester for eksempel gerne deres produkter i vindtunneller for at være sikre på, at de lever op til deres egne høje krav.

Er du på udkig efter solide jakker, outdoortøj eller urbanwear, er Colmar i særdeleshed værd at kigge nærmere på. De har været en vigtig spiller på banen inden for komfortabelt og sporty tøj lige siden deres opstart i 1923, og du kan være ganske sikker på, at du får gennemførte og gennemtænkte produkter, når du vælger netop dette kompromisløse mærke.


En god investering


Det kan sagtens betale sig at betale lidt mere for god kvalitet, og i denne sammenhæng er det italienske sportswear-brand ingen undtagelse. Selvom du skal have en større mængde penge op af lommen, end hvis du købte en jakke i en highstreet-forretning, får du også tilsvarende tilbage i både kvalitet og komfort.

Kvaliteten på jakkerne fra Colmar hænger ikke alene sammen med komforten og de mange egenskaber, de forskellige styles har, når det kommer til åndbarhed og andre egenskaber. Kvaliteten hænger også sammen med holdbarheden, og når du køber en jakke eller et anden item fra Colmar, laver du en investering, der kommer dig til gavn i mange år fremover.

Derfor kan det også sagtens betale sig at købe én dyrere jakke med fede egenskaber, som du kan bruge år efter år, end det kan betale sig at købe flere mellemdyre jakker uden samme egenskaber, som holder en sæson eller to. Det er til gavn for både din økonomi, men også klimaet.

Ryd alle filtre

Colmar

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.