Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Colmar

Colmar producerer kompromisløst tøj til kvinder og mænd. De er stærkt inspirerede af sportsverdenen, og de konfererer løbende med forskellige atleter for at kunne producere tøj, du faktisk kan bevæge dig i, og som passer til den moderne, sporty livsstil.

Lever du et aktivt liv, hvor der ofte er fart på? Kender du til problematikken med overtøj, der enten er for varmt, ikke er åndbart eller ikke er til at bevæge sig i? Med jakker fra Colmar forsvinder disse udfordringer som dug for solen. De fokuserer nemlig specifikt på at designe tøj og herunder overtøj, som er tilpasset et aktivt liv, og som derfor ikke kommer til at begrænse dig.

Overtøj uden begrænsninger

Hos Colmar gør de meget ud af at producere lækkert overtøj, som er fremstillet med henblik på at passe til din aktive livsstil. Du finder både vinterjakker, sommerjakker og overgangsjakker, som er designede med din gode komfort for øje i deres udvalg. Uanset hvilke aktiviteter din dag byder på, kan du dermed være godt klædt på.

Noget af det særlige ved dette mærke er, at de sparrer med atleter i deres designproces. Det vil sige, at deres tøj og overtøj er udviklet til faktisk at være behageligt at bevæge sig i. Samtidig er der gjort meget ud af den gode åndbarhed, så du altid kan føle dig godt tilpas, uanset hvilke eventyr du er draget ud på. Hos Colmar finder du ganske enkelt overtøj uden begrænsninger.

Lækkert outdoor- og urbanwear

Colmar er i høj grad kendt for deres mange solide jakker, men de producerer også masser af andet tøj. Her er der ligeledes fokus på at tilpasse tøjet til den sporty livsstil. Derfor finder du blandt andet masser af gennemført tøj til outdoorlivet i sortimentet fra dette brand. Derudover finder du også urbanwear i sortimentet. Det er afslappet og komfortabelt tøj til dig, der gerne vil føle dig godt tilpas hver eneste dag.

Colmar designer tøj til både mænd og kvinder, og du kan finde en bred vifte af forskelligartede items i deres udvalg. Der er en hel serie af tøj, der er særligt tilpasset golfspilleren, og ligeledes er der en serie specifikt til dig, der elsker at stå på ski. Colmar favner altså bredt, og du kan finde tøj til mange forskellige aktiviteter i deres sortiment.

Fyld garderoben med kvalitetstøj fra Colmar

I en hverdag med masser af fart på, skal dit tøj gerne kunne følge med. Det kan det kun, hvis det er i god kvalitet. Det kan du heldigvis roligt regne med, at produkterne fra Colmar er. Brandet går ikke på kompromis, når det kommer til kvaliteten af deres materialer, og derfor får du også slidstærke produkter, når du shopper netop Colmar. De gennemtester for eksempel gerne deres produkter i vindtunneller for at være sikre på, at de lever op til deres egne høje krav.

Er du på udkig efter solide jakker, outdoortøj eller urbanwear, er Colmar i særdeleshed værd at kigge nærmere på. De har været en vigtig spiller på banen inden for komfortabelt og sporty tøj lige siden deres opstart i 1923, og du kan være ganske sikker på, at du får gennemførte og gennemtænkte produkter, når du vælger netop dette kompromisløse mærke.

Filter

892 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9