Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COMMON PROJECTS

Stil, perfektion og rene linjer. Det er måden at beskrive Common Projects på i dag. For det amerikanske og italienske modebrand har skabt et sted, hvor luksus kan få lov til at møde kvalitet og tidløst design. Det har resulteret i et væld af skokollektioner, som hele verden har taget til sig som et kært eje. Her er det ikke for meget af alt det gode, men i stedet er der skåret ind til benet, så Common Projects drejer sig om det vigtigste.

Her finder du et udvalg af de bedste skomodeller fra Common Projects. Selvom de særligt er kendte for én bestemt model, er der endnu flere at vælge imellem, så du altid kan være fuldt opgraderet på solidt fodtøj i garderoben. Du kan være helt sikker på, at du får komfort i topklasse og et design, der er svært at sætte en finger på.


00’ernes luksus


Tilbage i 2004 blev Common Projects grundlagt af Prathan Poopat, der var en amerikansk art director, samt Flavio Girolami, der arbejdede som kreativ konsulent. Her blev der skabt et usædvanligt og nødvendigt miks mellem den moderne, amerikanske modescene og Italiens sans for det gode håndværk og valg af de helt rigtige materialer. Sammen skabte de et luksusbrand, der skulle sørge for en verden med bedre fodtøj.

Common Projects’ fornemmeste mission var at producere håndsyede lædersko i Italien, og i dag anvender de ofte det italienske Nappa-læder som materiale. Navnet er blevet et tegn på de to stifteres kulturmøde i forbindelse med at skabe et modehus med to vidt forskellige traditioner, der til sammen har skabt noget helt nyt.

Når det kommer til selve skodesignet, har Common Projects et stort fokus på at skabe problemfrie sko, hvor less-is-good bliver en realitet. Det betyder klassiske sneakers i ofte hvidt eller sort læder, og hvor der er lagt vægt på robuste såler, læder af høj kvalitet og den lille, dekorative detalje, der er det unikke signaturnummer på alle skoene.


Køb Common Projects online hos Miinto


Det helt fantastiske ved Common Projects er muligheden for at klæde fødderne godt på til alle anledninger med én og samme sko. De gode materialer sørger for en sko, der er blød og lækker at have på, samtidig med at den holder sin smukke form og struktur. Med tiden har kollektionerne også resulteret i mere farverige modeller, hvor der er plads til at lege med eksempelvis ruskind. Dette finder vi især i kollektionen ’Original achilles’ til både mænd og kvinder.

Når du bestiller produkter fra Common Projects, skal du altid sørge for at imprægnere dine sko efter modtagelse. På den måde kan du øge skoens levetid endnu mere, så du har dine sko i mange år fremover.

Her hos os kan du også finde resten af din garderobe med mere end 3.000 forskellige brands, som vi tilbyder dig. Du kan frit bestille alt det, du gerne vil have, og så sørger vi for resten. Vi pakker det hele til dig og sender det direkte hjem til din hoveddør inden for få hverdage.

Ryd alle filtre

Common Projects

Side 1 Af 3